Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucisM píše:
Je tvůj manžel opravdu v zahraničí? Může se stát, že místo v zahraničí bude u nějaké milenky
Jaj…samozrejme, ze je. Je s nim i tchan, jeho otec, takze zase neprehanejte holky. O tomhle fakt pochybnosti nemam ![]()
Ahoj zakladatelko, zatím jsem nepřispívala, ale diskuzi sleduji. Ohledně těch tvých 3. možností jak dále postupovat, bych byla pro to, zatím nedělat nic, nic nenaznačovat a počkat, až se manžel vrátí. Sice tě neznám, ale podle tvých reakcí v diskuzi bych si tipla, že pokud budeš naznačovat, ať už tím prvním nebo druhým směrem, nevydržíš to a všechno mu prozradíš po telefonu/smskách. Myslím, že na toto je opravdu nutné počkat na konverzaci z očí do očí. A aspoň budeš mít i spoustu času si promyslet, kterou z těch 3 strategií budeš chtít použít. Řekla bych, že by byla rozumná kombinace těch 3 strategií, říct mu jaké jsou tvoje představy, omluvit se za to, co jsi ty dělala špatně a dát mu najevo, že na tom vztahu chceš pracovat a snažit se a podle toho jaká bude jeho reakce - mu pak říct nebo neříct o té servírce.
@Anonymní píše:
Jo, to me taky napadlo, ale tady mi to zatrhly, ze bych se mohla prozradit…
Tak když budeš psát ´´norámlně´´tak o co jde
Zaleží jak moc chceš znát pravdu, takhle bys šla do jistoty…
@Anonymní píše:
Jo, to me taky napadlo, ale tady mi to zatrhly, ze bych se mohla prozradit…
ani ne tak prozradit jako ztrapnit.
@WontTell píše:
No já /když už „soudím“/ se podle sebe snažím nesoudit, protože chápu, že každý není jako já.
Vsak proto rikam, ze „pravdepodobne“ a ne zcela jiste.
@omites píše:
@Slečna Ferka @terien myslím, že je nás divných víc. Ale bojíme se mainstreamu a moc nevykukujeme.
A jedete vy,,jiné,, v teorii a nebo už v praxi? Já ve,,volném,, vztahu byla a ty vaše vysoce osvícené řeči nad věcí jsem vedla, když mi bylo asi tak 15 a tu praxi jsem měla teprve před sebou ![]()
@Anonymní píše:
Rrsily se hlouposti, ale ma reakce byla casto nprimerena, to uznavam. Manzel mi v te dobe (vloni na podzim) nekolikrat rekl, ze ma pocit, ze ho nemam rada, ze nevi, proc jsem si ho teda brala(jsme svoji 2 roky), kdyz se k nemu takhle chovam, ze chce zenu, ktera ho ma rada a bude mu to davat najevo…to ja v te dobe moc nedelala.
Tak v tomhle případě jedině možnost číslo 2!! Pokud psaní se servírkou vygradovalo po neshodách v manželství, chtěl být u ní jen „milován“.. Cítit že za něco stojí, že ho může mít někdo rád, být na něj milej, zajímat se co dělá, jak se má… Pokud zvolíš možnost číslo2, dáš mu najevo že ti není ukradený a dáte to dokupy ![]()
@fifinka609 píše:
A jedete vy,,jiné,, v teorii a nebo už v praxi? Já ve,,volném,, vztahu byla a ty vaše vysoce osvícené řeči nad věcí jsem vedla, když mi bylo asi tak 15 a tu praxi jsem měla teprve před sebou
já už jí mám za sebou, ale taky jsem nikdy neřekla že jsem si 100% jistá že se takhle zachovám. Ale mám k tomu určitý postoj a předpokládám že bych ho dodržela.
@Alice_band promiň mi anonym, já mám kamarádku, no spíš známou, rozvrdená, atraktivní…a ta má ženáče dva, dobře postavení pánové. A ten jeden minimálně 3× do roka firemní odměny v podobě 3denního pobytu někde, prostě firma jede, naposledy lyžovačka do tater. Doma manželka a dvě maličký děti, on jede s milenkou, všichni to ví a co, nic se z toho nedělá
nebo jede na jednodenní služebku do Rakouska, řekn, že musí přes noc, jí vezme s sebou, užijí si, ona pak vytahuje kufr nových hadrů z butiků a manželka jak nána sedí doma a udržuje oheň. Spolehnout se na to, že okolí to nebude tolerovat, to nejde…
@SamínkaSamuelka píše:
Já teda taky něco přidám =/…Máme malého a vím co to s d+tmi udělá když přijdou o jednoho z rodičů kvůli rozchodu…Já bych kvůli svému dítěti vydržela dobu nezbytně nutnou (dokud nebude mít syn vlastní rozum na to aby pochopil jisté věci a rozumně se s nimi sméřil) s manželem se dohodla, že mezi námi už nic nebude, pokud chce spát s někým jiným ať si spí..Se mnou už ale ne! a jakmile mi to věk malého umožní tak se pak v klidu rozloučíme…Tohle chci udělat já…protože jinak bych se utrápila..takto to přijmu a jsem nějak v klidu…
Zdravim vsechny, dcerka je uz ve skolce, tak se muzu nadale utapet ve svem smutku…ja vim, ze je mi to k nicemu, ale zatim nejsem schopna jinak, i kdyz ten prvotni sok uz opadl. Pripadam si jak telo bez duse, dnes rano se mala probudila a zacala plakat, ze ji chybi tatinek…tak jsem mela zas dost a taky malem zacala brecet
Porad mi v usich zni nase svatebni pisen a citim se fakt priserne, tohle je proste zly sen! No budu se muset nejak vzchopit. Mam velke obavy, ze to ale nedokazu moc dobre skryvat a nekdo z rodiny to pozna a ja se neudrzim a reknu to. Hrozi to hlavne u me tchyne, se kterou budu pres leto travit dost casu, mame u nich postaveny bazen a jedu tam s malou uz ted ve stredu…Pred chvili jsem i zvracela, nejspis z nervu ![]()
Jeste jedna vec, ta komunikace mezi nima na FB skoncila v lednu a nahodou jsem se manzelovi asi tak 2 tydny zpatky divala do mobilu a nic podezreleho tam nebylo. Ma ho volne, nijak ho neskryva a kdyz neco potrebuju, tak rekne, at si vezmu jeho tel…jak uz jste tady psaly, tohle na nevernika neukazuje.
@terien zminuju tebe, ale otázka je víceméně pro všechny ty holky co razí stejnou teorii…Zajímá mě jestli by takto tolerovaly jen jednu nebo i několik nevěr kdyby se o nich dozvěděly, vám by to bylo fakt jedno? nebylo by vám to líto? nerypu, jen mě to fakt zajímá ![]()
@Anonymní píše:
Zase neprehanej, manzel urcite zadny paralelni vztah nema a ani nemel. Tohle mohl byt flirt, kdy se navstevovali v jeji praci a obcas si napsali, mozna k necemu doslo, ale nejakou zamilovanost ci neco podobneho v tom urcite nebylo…to bych snad poznala. Manzel s nama travi hodne casu(ted je v zahranici, ale jinak), v noci spi doma, nevim kdy by s ni ten paralelni vztah mel
Hraje normalni hry jako spousta jinych lidi, zadne zakazane, ruzne strategie a tak…me to nebavi, ale budiz. S tou holkou se vidali, psani za vic jak pul roku zrovna moc nebylo. Manzel taky dela na thajsky box, tam si snad jako chlap pripada…jako nemam pocit, ze by slo o tohle, spis, ze ta servirka na nej byla mila (proc by taky nebyla, ze), kdezro ja jsem ta vecne nespokojerna manzelka, co mu doma zakazuje nevinne hrani her. Asi tak