Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala
.Od té doby maže smsky a teď už i hovory
a schovává telefon ![]()
@Takyjedna píše:
No, taky mu to může docvaknout, že se něco děje…
Nevim, casto mivam vyzvaneni na tichy rezim, takze manzel je zvykly, ze casto telefony neberu, pac to proste neslysim. A ze by mel nejake podezreni, ze jas vim, tak to zatim nehrozi
@Althya píše:
Myslim, ze trochu stresu mu neuskodi…ja ho mam od vcerejska vic nez dost. Ale nedelam to schvalne, proste se znam a nedokazu s nim ted normalne mluvit, i za cenu toho, ze dalsi telefonat muze prijit klidne az za tyden
ten stres sis zavinila ale sama ![]()
a on je rozdíl se něco DOMNÍVAT - ty o pletkách se slečnou a nebo mít reálný strachproč jsem se nedovolal těhotné ženě..
doporučuju dospět a trochu tu hysterii ovládat..promiň ale emcionálně reaguješ jako pětiletá
@maminka189 píše:
@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala.Od té doby maže smsky a teď už i hovory
![]()
a schovává telefon
tak tady bych byla velmi ve střehu.. víc než v případě @Althya
toto smrdí průšvihem ![]()
@jdukolem píše:
tak tady bych byla velmi ve střehu.. víc než v případě @Althya
toto smrdí průšvihem
souhlasím
@terinka4444 píše:
@Althya nepremyslela jsi nad nějakým tím psychologem? Není to ostuda a třeba by ti trochu pomohl od toho psychického trapeni
Jo, premyslim nad tim…urcite se chci podivat po nejake odborne pomoci. Minimalne, pokud to s manzelem bude mit sanci, tak nejakou manzelskou poradnu
@maminka189 píše:
@terinka4444 Prve sem si myslela, že si ze mě dělá srandu…Musela bych tu č. zu zabít abych byla spokojená![]()
![]()
![]()
![]()
.Už na první pohled vypadá jako laciná štětka
![]()
![]()
![]()
![]()
Cítím s tebou a vím, že to musí být hrozné, ale v první řadě by potřeboval přes ústa tvůj chlap, a ne ona. To on tě podvádí a on si jí zvolil k poměru. Tvá zlost je na místě, ale měla bys jí obrátit vůči tomu, kdo tě zradil a podvádí.
@maminka189 píše:
@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala.Od té doby maže smsky a teď už i hovory
![]()
a schovává telefon
Nooo, tak to je dost na povazenou, co si jako kazdy den 45 min rikaji? Toto teda kamaradi moc bezne nedelaji… ![]()
Teď se tady hádáme a prý to je normální a já to v hlavě nemám v pořádku. Ale opravdu mám pocit, že díky němu zešílim
Mám takoé„světlé“ chvilky" ale vždycky mě to přepadne…
![]()
@maminka189 píše:
Holky, tyy mužský jsou tak bezcitně drzý…Prý že můžu jít na schůzku s nima, abych viděla že spolu nic nemají…Asi kývnu abych jí mohla dát jednu do nosu…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proč jí? ![]()
dej jemu..to on je drzej jak lázeňská veverka
@Althya Drzim ti moooc palce…
Nejhorsi na cele veci je, ze si takhle zkazis cele leto…
Tys mu na to dosla na fb doma, on to jako nemel odhlasene anebo znas heslo? Ja z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se clovek podiva, tak opravdu pokazde „neco“ najde, ale to, cos nasla ty, je silne kafe, ja to same plus urazky na mou osobu nasla u ex, zrovna spal a probudila ho poradna rana pres hubu
No pak samozrejme omluvy, volani, psani, slzy jeho i moje, kytky, drahe darky… No, asi to nebude lehke, ale ja jak se znam, tak bych mu o tom rozhodne rekla, az se vrati… Stejne driv nebo pozdeji to nevydrzis a vypadne to z tebe, musis to proste vyventilovat!
@maminka189 píše:
Teď se tady hádáme a prý to je normální a já to v hlavě nemám v pořádku. Ale opravdu mám pocit, že díky němu zešílim![]()
![]()
Mám takoé„světlé“ chvilky" ale vždycky mě to přepadne…
![]()
@maminka189 píše:
@terinka4444 Prve sem si myslela, že si ze mě dělá srandu…Musela bych tu č. zu zabít abych byla spokojená![]()
![]()
![]()
![]()
.Už na první pohled vypadá jako laciná štětka
![]()
![]()
![]()
![]()
do čůzy tobě nic..to s ním bys měla mít předlouhé říkání… on má k tobě vztah.. napínáš energii nesprávným směrem