Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
7.7.14 20:49

@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala :nevim:.Od té doby maže smsky a teď už i hovory :cert: :cert: a schovává telefon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 20:56
@Takyjedna píše:
No, taky mu to může docvaknout, že se něco děje… :think:

Nevim, casto mivam vyzvaneni na tichy rezim, takze manzel je zvykly, ze casto telefony neberu, pac to proste neslysim. A ze by mel nejake podezreni, ze jas vim, tak to zatim nehrozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 21:18
@Althya píše:
Myslim, ze trochu stresu mu neuskodi…ja ho mam od vcerejska vic nez dost. Ale nedelam to schvalne, proste se znam a nedokazu s nim ted normalne mluvit, i za cenu toho, ze dalsi telefonat muze prijit klidne az za tyden :zed:

ten stres sis zavinila ale sama ;)
a on je rozdíl se něco DOMNÍVAT - ty o pletkách se slečnou a nebo mít reálný strachproč jsem se nedovolal těhotné ženě..
doporučuju dospět a trochu tu hysterii ovládat..promiň ale emcionálně reaguješ jako pětiletá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.14 21:19
@Takyjedna píše:
Konečně od tebe rozumný názor :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 21:20
@maminka189 píše:
@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala :nevim:.Od té doby maže smsky a teď už i hovory :cert: :cert: a schovává telefon :nevim:

tak tady bych byla velmi ve střehu.. víc než v případě @Althya
toto smrdí průšvihem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.7.14 21:22
@jdukolem píše:
tak tady bych byla velmi ve střehu.. víc než v případě @Althya
toto smrdí průšvihem :think:

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 21:22
@terinka4444 píše:
@Althya nepremyslela jsi nad nějakým tím psychologem? Není to ostuda a třeba by ti trochu pomohl od toho psychického trapeni

Jo, premyslim nad tim…urcite se chci podivat po nejake odborne pomoci. Minimalne, pokud to s manzelem bude mit sanci, tak nejakou manzelskou poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.7.14 21:27
@maminka189 píše:
@terinka4444 Prve sem si myslela, že si ze mě dělá srandu…Musela bych tu č. zu zabít abych byla spokojená :cert: :cert: :cert: :poblion: :poblion:.Už na první pohled vypadá jako laciná štětka :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

Cítím s tebou a vím, že to musí být hrozné, ale v první řadě by potřeboval přes ústa tvůj chlap, a ne ona. To on tě podvádí a on si jí zvolil k poměru. Tvá zlost je na místě, ale měla bys jí obrátit vůči tomu, kdo tě zradil a podvádí.

• Citovat
  • Upravit
1137
7.7.14 21:27
@maminka189 píše:
@fifinka609 on tvrdí, že je to „kamarádka“ kterou neviděl 10 let.Ale ona mu každej den volá (mluví spolu tak 45 minut) a když jí přepadli tak on byl první komu volala :nevim:.Od té doby maže smsky a teď už i hovory :cert: :cert: a schovává telefon :nevim:

Nooo, tak to je dost na povazenou, co si jako kazdy den 45 min rikaji? Toto teda kamaradi moc bezne nedelaji… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 21:29

Teď se tady hádáme a prý to je normální a já to v hlavě nemám v pořádku. Ale opravdu mám pocit, že díky němu zešílim :cert: :cert: :cert: Mám takoé„světlé“ chvilky" ale vždycky mě to přepadne… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 21:30
@maminka189 píše:
Holky, tyy mužský jsou tak bezcitně drzý…Prý že můžu jít na schůzku s nima, abych viděla že spolu nic nemají…Asi kývnu abych jí mohla dát jednu do nosu… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

proč jí? ;)
dej jemu..to on je drzej jak lázeňská veverka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

Kdyby sem měla kam jít, tak už tady nejsem :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137

@Althya Drzim ti moooc palce… :hug: :hug: :hug: Nejhorsi na cele veci je, ze si takhle zkazis cele leto… :roll: Tys mu na to dosla na fb doma, on to jako nemel odhlasene anebo znas heslo? Ja z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se clovek podiva, tak opravdu pokazde „neco“ najde, ale to, cos nasla ty, je silne kafe, ja to same plus urazky na mou osobu nasla u ex, zrovna spal a probudila ho poradna rana pres hubu :lol: :lol: :lol: No pak samozrejme omluvy, volani, psani, slzy jeho i moje, kytky, drahe darky… No, asi to nebude lehke, ale ja jak se znam, tak bych mu o tom rozhodne rekla, az se vrati… Stejne driv nebo pozdeji to nevydrzis a vypadne to z tebe, musis to proste vyventilovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.14 21:31
A už se ti rýsuje nějaká možnost odchodu od něj?
@maminka189 píše:
Teď se tady hádáme a prý to je normální a já to v hlavě nemám v pořádku. Ale opravdu mám pocit, že díky němu zešílim :cert: :cert: :cert: Mám takoé„světlé“ chvilky" ale vždycky mě to přepadne… :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 21:31
@maminka189 píše:
@terinka4444 Prve sem si myslela, že si ze mě dělá srandu…Musela bych tu č. zu zabít abych byla spokojená :cert: :cert: :cert: :poblion: :poblion:.Už na první pohled vypadá jako laciná štětka :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

do čůzy tobě nic..to s ním bys měla mít předlouhé říkání… on má k tobě vztah.. napínáš energii nesprávným směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí