Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
7.7.14 22:41

Zase schovanej :cert: :cert: :cert: Nejraději bych mu vrazila vidličku do zad :cert: :cert: Já tak nesnášim když mi někdo lže a nebo mi s.re na hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.7.14 22:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
7.7.14 22:57
@hanka.br. píše:
Pokud je někdo ve vztahu ovládán tím, že například musí slibovat, že nebude hrát oblíbené hry nebo že soukromí je jen do určité míry, pak se naprosto nedivím tomu, že má potřebu - byť jen v konverzaci nebo i v reálu - prožívat život bez podobného ponižování. Tam bych viděla tu souvislost celkem jasnou. No a jestliže neslídit a nehledat nazýváš životem v iluzi, pak se k ní hlásím, s tím nemám problém. Pro mě je pravda to, co vidím, cítím, prožívám. To je můj reálný život a nevidím žádnou statečnost v tom, že se budu snažit to zničit svou nedůvěrou.

My se asi opakovaně špatně chápeme. Životem v iluzi nenazývám neslídění, ale přání si,,kdyby píchal jinde, ať se to hlavně nedozvím, abych to nemusela odpouštět,, Já k nevěře nemám vyhraněný názor, ale dost mi vadí tyhle pokrytecké postoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 23:11

Mě zase vadí lež. Chce se mi brečet a zároveň z něj blejt :poblion:.Kéž bych mohla vypadnout :nevim:.Holky já ho začínám i přes tu bolest nenávidět :cert: :cert:
Asi raději půjdu pod most než tu být s ním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.7.14 23:38
@fifinka609 píše:
My se asi opakovaně špatně chápeme. Životem v iluzi nenazývám neslídění, ale přání si,,kdyby píchal jinde, ať se to hlavně nedozvím, abych to nemusela odpouštět,, Já k nevěře nemám vyhraněný názor, ale dost mi vadí tyhle pokrytecké postoje.

Takhle bych své přání asi formulovat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 08:46
@hanka.br. píše:
Pokud je někdo ve vztahu ovládán tím, že například musí slibovat, že nebude hrát oblíbené hry nebo že soukromí je jen do určité míry, pak se naprosto nedivím tomu, že má potřebu - byť jen v konverzaci nebo i v reálu - prožívat život bez podobného ponižování. Tam bych viděla tu souvislost celkem jasnou. No a jestliže neslídit a nehledat nazýváš životem v iluzi, pak se k ní hlásím, s tím nemám problém. Pro mě je pravda to, co vidím, cítím, prožívám. To je můj reálný život a nevidím žádnou statečnost v tom, že se budu snažit to zničit svou nedůvěrou.

Tobe by nevadilo, kdyby tvuj muz treba 2-3× tydne hral hry s kamarade(samozrejme nezadanym a bez zavazku) az do rannich hodin a pak cele dopoledne vyspaval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 08:54

Dobre rano. Tak mam od vcerejska 2 poznatky, jeden dobry a druhy spatny :cert:.
Ten dobry - mam stale mensi potrebu ted neco resit bud s manzelem, nebo jak me i napadlo domluvit si schuzku s tou dotycnou…takze zacinam videt jako realne, ze to vydrzim az do manzelova navratu, aniz by cokoliv tusil:-)
To spatne - dala jsem si dohromady casovou linku. Manzel koncil na odpoledni v 11, ten podnik pres tyden zavira o pulnoci, tudiz mel cas tam dojet, posedet, dat si neco k piti a pockat na servirku, az zkonci v praci. Domu se vracel obvykle mezi 1 a pul druhou, takze dost casu na to nekde spolu soulozit, treba v aute, ze… :zed: Kdyby chodil s kolegy z prace, tak klidne po zaviracce se mohli presunout do jineho podniku, ale v te konverzaci ji vzdy psal, kdy ma odpoledni a stavi se, tak vim, ze chodil za ni a ne s kolegy z prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
8.7.14 09:02
@Zazenitem píše:
S tím souhlasím. život je dlouhý a mě už naučil, že stát se můžou různé věci a je potřeba hodně přemýšlet, než rychle udělat radikální řez. Já mám naprosto jasno, že nevěra by pro mě nebyla důvodem k rozchodu, chtěla bych vědět proč a přála bych si slyšet, že to byl omyl a já jsem ta jediná koho skutečně chce. Každý může udělat chybný krok.

Vicemene souhlasim, ale ne kazdy ten chybny krok fakt udela, i kdyz by mohl. Treba ja, proste jsem se vybourila pred vztahem s manzelem, uzila jsem si vseho mozneho a tak by to melo byt. Manzelstvi je tim padem pro me posvatne. Chapu nevery u lidi, kteri jsou spolu od mladi a manzel ci manzelka jsou jerjich prvni ci druzi partneri a maji pak treba pocit, ze jim ujizdi vlak a maji potrebu vyzkouset neco jineho. Pokud se ukaze, ze k nevere meho muze fakt doslo, budu chtit vedet proc, vysvetleni vseho, co mi lezi v hlave a pokud me ujisti, ze toho lituje a ze me miluje a nechce znicit nasi rodinu, tak bych mu sanci dat mela. Ovsem s duverou by to bylo hodne spatne a asi bez odborne pomoci si to neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.7.14 09:03
@Althya píše:
Tobe by nevadilo, kdyby tvuj muz treba 2-3× tydne hral hry s kamarade(samozrejme nezadanym a bez zavazku) az do rannich hodin a pak cele dopoledne vyspaval?

Těžko říct. On ten můj musí vstávat ráno v pět do práce, takže na takový hovadiny nemá čas. Ale zákazy uplatníš u dítěte, ne u dospělého chlapa. Ten už by tohle měl zhodnotit sám. To nemá ten tvůj co na práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 09:08
@Slečna Ferka píše:
Ale já nevěru neschvaluju. Jen si myslím, že pokud neohrožuje chod mojí rodiny - muž se chová hezky, věnuje se nám apod. - tak z nějakého příležitostného uklouznutí nebudu dělat radikální závěry. Samozřejmě, pokud bych se o tom dozvěděla, tak by mi to vadilo a dala bych mu najevo, že se mi to nelíbí. A pokud by to bylo vážnější - delší paralelní vztah, dovolenou trávil s ní místo s námi a já neměla kvůli dárkům pro ni na složenky - tak to samozřejmě je důvod k tomu, abych navrhla rozchod.

Já se nestačím divit, jak tady některý ženský dovolují nebo spíš přehlížejí svým manželům tajnou nevěru, hlavně že se o tom nedozvím.. Pro mě je nevěra nevěrou a přes to nejede vlak… a pokud by mi byl manžel nevěrný po 20ti letech, tak tím spíš mě to víc srazí na kolena, než kdyby to bylo po dvou třech letech, kdy se ani pořádně neznáme.. Neschvaluju nevěry, kdo chce zasouvat jinde má si napřed ukončit stávající vztah a začít nový, když už to musí být… Jsme přeci dospělí lidé a dospělí lidé nemaj potřebu se podvádět v jakémkoli směru…

• Citovat
  • Upravit
30408
8.7.14 09:14
@Anonymní píše:
Já se nestačím divit, jak tady některý ženský dovolují nebo spíš přehlížejí svým manželům tajnou nevěru, hlavně že se o tom nedozvím.. Pro mě je nevěra nevěrou a přes to nejede vlak… a pokud by mi byl manžel nevěrný po 20ti letech, tak tím spíš mě to víc srazí na kolena, než kdyby to bylo po dvou třech letech, kdy se ani pořádně neznáme.. Neschvaluju nevěry, kdo chce zasouvat jinde má si napřed ukončit stávající vztah a začít nový, když už to musí být… Jsme přeci dospělí lidé a dospělí lidé nemaj potřebu se podvádět v jakémkoli směru…

Ona snad napsala, že jí je manžel nevěrný? Nebo že to schvaluje? To je samý já, já, já - myslíte třeba taky na děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 09:35

Holky jsem teď v podobné situaci - resp. jsem to věděla, jen jsem potřebovala potvrdit co se děje - celého půl roku ze mě tady dělal blbce, 5 dní v týdnu mimo, nezajímalo ho že já jsem nemocná nebo marodí děti - jedenkrát můj stav byl natolik vážný, že jsem musela podepisovat i reverz z nemocnice aby se měl o děti kdo postarat, protože on měl „práci“ (jak jsem teď zpětně zjistila byl s ní) - no jo ono se strhané matce s věčně nemocnýma dětma - a jakože ty naše marodí ideálně co měsíc a na střídačku třeba 5 měsíců v kuse, do toho mladší s menší vývojovou vadou - ono se té strhané, unavené matce, které věčně lěží vše na krku a nemá kousku času pro sebe těžko konkuruje 28leté slepici, která nemá rodinu, děti, starosti, nemusí vstávat 10× za noc… (no jediná jistota je, že ona se z té slepice časem vyklube stejně utahaná kvočna ;) )
já už hledala a věděla jsem co najdu, stejně mě to hrozně zklamalo… nevím co dál, máme dvě děti obě s velmi specifickými nároky - jedno celkem vzácné revmatologické onemocnění (bývá hodně nemocné) a druhé vývojovou vadu (v budoucnu nás čeká pravděpodobně několik operací a rehabilitací) - nevím co dál… v prvotní chvíli bylo na chlapovi vidět, že ho asi mrzí co provedl - ale v dalších dnech už se zase střídavě oblačno chová jak pablb - nevím jestli mám považovat za omluvu, to že udělal doma většinu činností, co na ně rok a půl neměl čas…
Ano ona ta krize u nás trvá delší dobu, ale už několikrát jsem s ním řešila, že pokud vidí, že to nemá cenu, tak se můžeme rozvést domluvit se jak to bude fungovat… Vždy si vybral, že chce být s rodinou… No ale potom, co jsem toto nadhodila a on mi to samé tvrdil ikdyž si užíval se slepicí mu nevěřím nos mezi očima…
Momentálně nevím co a jak, jdu do poradny, potřebuju si ujasnit možnosti - on chce druhou šanci… a já v podstatě ani nemám možnost (ale to on nemusí vědět) - zůstala bych skoro rok bez jakéhokoliv příjmu (jen alimenty a minimální podpora) a nechci aby to poznaly a odnesly děti - díky bohu aspoň otec je dobrý, když už je mizerný manžel… Za rok už budu moc dát obě děti do školky a budu moct do práce…
Ale nejvíc mě mrzí, ani ne ta nevěra, jako fakt, že ze mě dělal blba, že já tu slípku potkávala (asi hodně často) a ona se mi smála do xichtu - za mě pokud si chce začít něco jiného má ukončit stávající… ona věděla, že má rodinu, ví jaké děti mají problémy… a přesto… nechápu žaludek té ženské, ale věřím, že Boží mlýny melou a jí se to vrátí zpět…
anonymní H.

• Citovat
  • Upravit
7139
8.7.14 09:49
@Anonymní píše:
Já se nestačím divit, jak tady některý ženský dovolují nebo spíš přehlížejí svým manželům tajnou nevěru, hlavně že se o tom nedozvím.. Pro mě je nevěra nevěrou a přes to nejede vlak… a pokud by mi byl manžel nevěrný po 20ti letech, tak tím spíš mě to víc srazí na kolena, než kdyby to bylo po dvou třech letech, kdy se ani pořádně neznáme.. Neschvaluju nevěry, kdo chce zasouvat jinde má si napřed ukončit stávající vztah a začít nový, když už to musí být… Jsme přeci dospělí lidé a dospělí lidé nemaj potřebu se podvádět v jakémkoli směru…

myslím si to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
8.7.14 09:50

@hanka.br. takže je lepší když, žena něvěru přehlíží a udržuje rodinu kvůli dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.7.14 09:51
@Anonymní píše:

taky si myslím to samé. Nechápu a nikdy nepochopím přehlížení nevěry jen kvůli zachování rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí