Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:![]()
![]()
kdyby to nebyl guláš tak ho asi nepolituju, ale ten je moje slabina
rozumím mu velice dobře
![]()
Chceš mi tímhle říct, že se mám slitovat a guláš vytvořit??
![]()
@Natálka26 píše:
Chceš mi tímhle říct, že se mám slitovat a guláš vytvořit??![]()
určitě!!
a uvidíš jak mu bude chutnat
![]()
@Althya píše:
To je slovickareni - dohodli jsme se vzajemne, ze pojede. Asi jsme se spatne pochopily nebo jsem se blbe vyjadrila - nic jsem mu nezakazala jen rekla svuj nazor, ze se mi tzo treba nelibi, ze mi to hrani her do noci vadi a kdyz toho nenecha, tak at se pak nedivi, ze jsem na nej treba protivna…
no ale tohle zní trochu jinak než „já jsem mu to zakázala a on můj zákaz porušil“, že?
@jdukolem píše:
a tady vidím ten problém já.. pokud vnímáš, že ses ve vztahu musela omezit a on ne..v čemkoliv, pak je to problém - už chápu, proč reaguješ jako jeho mami - jako ta rozumnější co to musí hlídat, protože aspon někdo z vás dvou se omezit musí…
ve vztahu to tak není - lidi necítí omezení - prostě berou věci tak jak jsou - máme malé dítě skončil čas pařeb a hraní na pc až do rána protože ted máme jinou práci - spolu… tvůj muž žije životem téměř svobodného kluka, který je čas od času pohlídán „maminkou“- tebou.. ta mu řekne - je čas jít spát, zkontroluje mu FB jestli náhodou „nezlobí“ atd… on se chová poměrně klukovsky, ale je to proto, že ty mu to dovolíš.. chovej se k němu jako k dospělému a ty se chovej jako žena a ne jako mamina a ta co se musela sama omezit… jinak se utrápíšPříspěvek upraven 08.07.14 v 11:04
V necem mas pravdu, ale zas az takove to neni.Kdyz se narodila nase dcerka, bylo mi jasne, ze ted uz si nebudu moct chodit kam chci a kdy chci, ze bude treba veci uzpusobit potrebam miminka. Brala jsem to jako normalni vec a ne jako omezeni, i kdyz to samozrejme omezeni je, kdyz ma clovek deti, co si budeme povidat…ale s tim se pocita a pokud si nekdo mysli, ze si bude delat veci jako driv, tak pak muze nastat problem. Znam chlapy, u kterych se po narozeni deti nic nezmenilo, ale to neni pripad meho mnanzela. Chodil do prace, pak prisel a pomahal s malou, od narozeni ji normalne koupal, prebaloval, chodil s ni na prochazky, doma udelal co bylo treba, kdyz jsem ho hezky pozadala…ale taky mu zustala potreba zajit se obcas pobavit nebo na sport. Ze ja tak casto ven nechodila, to uz je muj problem, tu moznost jsem mela, manzel mi vzdycky rika, at si neco domluvim a vypadnu ven, ale ja uz proste nemam tu potrebu tak casto. Spoustu kamaradek mam daleko, takze pokecame pres skype, cvicila jsem doma…Manzel mi nikdy v nicem nebranil, ze by on mohl ven a ja ne, to ani nahodou.Jen ja jsem radeji s nim a s dcerou nez s jinyma lidma, vetsinou…
@maminka189 píše:
@radkka Já jsem včera i brečela a myslíš, že se otočil a něco mi řekl?![]()
![]()
Pak jsme se brutálně pohádali
Přiznal, že ten telefon schválně schovává (ne že ne) a že jsem drzá jako opice.Tak jsem mu řekla, že je kr… a že bych ho nejraději kopla (aby se probral).Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a doufám, že i na tebe brzo dojde-to byli má poslední slova před tím něž sem se nasr.la a odešla…A ráno mi normálně řekl čau jako by se nechumelilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokud on něj nechceš/nemůžeš odejít, tak se ho nevšímej a najdi si také nějakého kamaráda. Uleví se ti, přijdeš na jiné myšlenky, nebudeš viset na tom doma. Pláčem si ještě žádná ženská lásku u chlapa nevydobyla…
@káťa píše:
Pokud on něj nechceš/nemůžeš odejít, tak se ho nevšímej a najdi si také nějakého kamaráda. Uleví se ti, přijdeš na jiné myšlenky, nebudeš viset na tom doma. Pláčem si ještě žádná ženská lásku u chlapa nevydobyla…
takhle to mám já doma a funguje ![]()
No je pravda že ho nechávám vycukat už asi 5 let
takže bych už mohla, ale nevím aby pak nebyl zhejčkanej ![]()
@Natálka26 píše:
@sissi79Už zase vařím![]()
ale na guláš chodí do hospody
A to mám jeho maminku nastěhovanou v baráku, ale ta mu neuvaří protože nemůže.. Chudák, zrovna včera plakal jak by si dal poctivej domácí guláš, skoro mi až slza ukápla..
@sissi79 píše:
@maminka189 ty ale z mý strany.. čím víc se ten pán s kterým bydlím pídí po mým telefonu, tím víc si ho hlídám a nedám ho z ruky.. Tohle je mý soukromí, nikoho jinýho.. Kdyby se nepídil, bude zas položený na stole kde býval.. Ale takhle si kus sama sebe bráním..
To je pravda, tak bych reagovala taky
![]()
@sissi79 a ty toho pána podvádíš?
.On si ho ale začal schovávat ještě dřív, než sem začala šmejdit! A to, že ho schovává něco svědčí. Kdyby sem neměla důvod, nikdy bych mu tam nevlezla ![]()
@maminka189 na té fotce je to mladší dítko úplně jako moje mladší dcera, je to sice mimo téma, ale podoba je fakt neuvěřitelná
![]()
@maminka189 píše:
@radkkajá přestala vařit, protože sem na něj brutálně naštvaná…Ať si vezme chleba z máslem a nebo si něco koupí
.Naplivala bych mu tam
![]()
@káťa píše:
Zdá se mi, že se plácáš od extrému k extrému. Včera ještě to byl prolhaný hajzl, nevěrník atd., dneska jsi ho začala zase omlouvat a házíš vinu za jeho „nadstandardní“ vztah k jiné ženě na sebe…Opustila bych tyto dva extrémy a zkusila se na věc podívat realisticky, máš na to ostatně dost času, což je tvá výhoda.
Kvůli zprávám na Fb bych se hned, pokud vztah jinak je pěkný, nerozváděla (i když mě osobně by mnohem méně vadilo psaní a šukání a sexu, než když jí psal, že mu chybí, že na ní stále myslí atd…)Zřejmě se panáček zaláskoval, zda platonicky nebo ne, to už se stejně pravdu nedozvíš, ale pokud nikam neodešel a chová se pěkně doma, tak už bych se v tom více nebabrala a nechala to plavat, pokud by třeba po návratu onen bar nějak výrazněji nevyhledával a vše ostatní bylo v pohodě.
Na druhou stranu bych z něj ale zase nedělala chudinku, který k tomu byl vlastně dohnán a který chudák za nic nemůže. Může, je to pěknej zmetek, ale pokud s ním chceš zůstat, nezbývá ti než věřit, že se z této eskapády poučil a už bude sekat latinu.
Já osobně bych mu něříkala nic, neb to v tuto chvíli podle mě nemá žádný význam.
To jsem tady napsala z toho duvodu, ze neni vse cernobile, ze nas vzrah nebyl uplne v pohode a vim, ze se manzel trapil mym pristupem k nemu…Napsala jsem, ze mi v te jejich konverzaci vadily vety jak o su.kani (jedna veta), pak samozrejme i tzo, ze napsal, ze se na ni tesi a ze na ni myslel (ne ze na ni porad mysli). O zamilovanost urcite neslo, v tomhle jsem si jista, ale urcite se v jeji spolecnosti citil dobre, kdyz na nej byla mila a lichotila mu…Jenze neni tezke byt mila na inteligentniho a sexy chlapa, kdyz ho nemate doma a nemusite resit starosti vsednich dnu, ze