Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sagittarius píše:
@Althya Ted me ale napada, ty jsi v 5.mesici, konverzace je stara pul roku… Co kdyz to s ni fakt utnul, kdyz vi, ze jsi tehotna a proste mu to doslo, ze je idiot a ze si na ni nic neveme a vy jste jeho rodina?
Neco podezreleho si napsali naposledy v prosinci, v lednu mu ona psala, ze se ma s majitelem podniku (jeho kamarad) domluvit na nejake kubanskem rumu, ktery chtel manzel koupit, nic citove zabarveneho, muz ji na to odepsal „ok“ a vic nic. Doufam, ze s ni nic nemel (az na ty kecy), protoze zna muj nazor na neveru v manzelstvi - ze to delaji jen ubozaci. Kazdopadne, uz jsem tady psala, ze nasim rozchodem by tratil predevsim on, tak snad si to uvedomuje. Konverzaci mam ulozenou, vytisknu to, podtrhnu inkriminovane vety a budu chtit vysvetleni a dal se uvidi
@sagittarius píše:
Nooo, tak to je dost na povazenou, co si jako kazdy den 45 min rikaji? Toto teda kamaradi moc bezne nedelaji…
ups
já to s kamarádem dělám… teda ty hovory. Denně, i delší dobu. ![]()
@sagittarius Ja tady urcite budu prubezne psat, z okoli to nechci nikomu rikat, dokud je manzel pryc, tak nebudu plasit rodinu…ale jsem fakt rada, ze se tady muzu sverit a je mi uz podstatne lepe nez vcera. Mel by se vratit 17.8., takze casu kupa:-)Cekas prvni dite?
@maminka189 píše:
@radkka A maskuješ to?
Já ne, přítel ho zná a i mě zná pár let, ví, že to byl vždycky můj nejlepší kamarád a nejede přes to vlak. Vypovídám se u něj z problémů, zjistím mužský pohled na věc, postěžuju si na přítele a je doma hned méně hádek.
Ale ten kamarád to doma asi maskuje
![]()
Zeny, diky za podporu, jdu si lehnout a snad dnes se uz normalne vyspim:-) Dobrou noc vsem ![]()
Take to s kamaradem delam (ty hovory), a nic spolu nemame. A „nemaskuju“ to v pravem slova smyslu, ale pred partnerem to nikdy nedelam, vadilo by mu to.
@radkka Já mu prostě nevěřím, už sem se jednou splálila
.Ale NIKDY jsem žádnému svémmu ex do telefonu nevlezla a nežárlila jsem na něj…možná proto, že sem neměla důvod ![]()
@Barca12345 Přijde mi divné, že schovává telefon a maže to. A začal to mazat dřív, než sem se mu do telefonu podívala ![]()
@maminka189 píše:
@radkka Já mu prostě nevěřím, už sem se jednou splálila.Ale NIKDY jsem žádnému svémmu ex do telefonu nevlezla a nežárlila jsem na něj…možná proto, že sem neměla důvod
a ty kromě toho že má kamarádku nemáš jiné indicie? jak se chová k tobě a dětem?
@jdukolem Tak nějak lhostejně. Ale nám to delší dobu neklape…Od doby co se to zjistilo, tak ukázalo, že má uplně jiné priority.Taky jsem hodně přibrala, tak se mu asi už nelíbim-nebo já nevim ![]()
@smoulinka71 píše:
No jo, ale pokud nevěru schvaluješ, tak je tu tvůj názor irelevantní pro někoho, kdo nevěru odsuzuje.
Ale já nevěru neschvaluju. Jen si myslím, že pokud neohrožuje chod mojí rodiny - muž se chová hezky, věnuje se nám apod. - tak z nějakého příležitostného uklouznutí nebudu dělat radikální závěry. Samozřejmě, pokud bych se o tom dozvěděla, tak by mi to vadilo a dala bych mu najevo, že se mi to nelíbí. A pokud by to bylo vážnější - delší paralelní vztah, dovolenou trávil s ní místo s námi a já neměla kvůli dárkům pro ni na složenky - tak to samozřejmě je důvod k tomu, abych navrhla rozchod.
@radkka píše:
upsjá to s kamarádem dělám… teda ty hovory. Denně, i delší dobu.
Jo? No ale urco neschovavas telefon a netajis nic…
@Slečna Ferka Tobě by nevadilo, že jednou šťouchá tebe a podruhé někoho jiného??? ![]()
Ono na tomhle je taky kus pravdy…Pokud je vztah a chování partnera špatné, pak je asi lepší vědět pravdu, i když krutou…Ale pokud je vztah fajn a hezký, pak slídění většinou ublíží nejvíc tomu slídícímu…