Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
7.7.14 21:51
@hanka.br. píše:
I když nevěru v žádném případě neschvaluju, nespadla jsem s Marsu, abych tvrdila, že můj muž nebyl za celých 22 let v situaci, kdy by nemusel v sobě něco řešit. Nevím to, nedal mi záminku si to myslet, pokud něco řešil, pak diskrétně. Takže v tomto smyslu, pokud něco bylo, naší rodiny se to nedotklo a já budu raději v té „bublině“ jak píšeš, než abych za každou cenu slídila po nějaké pravdě. Hnusí se mi slídění v soukromí, zakazování čehokoliv - možná proto, že nebyl důvod něco zakazovat, nebo jsem tolerantní, těžko říct. Ale co říct můžu, že díky tomu jsem se neocitla na místě zakladatelky a jen kroutím hlavou nad tím, do jaké absurdity celá ta věc narostla. Ale nemůžu říct, že se tomu divím nebo že jí lituju. Myslet si, že manželství je také právem ovládat druhého, je jen cesta do takové pasti, ze které se každému musí chtít uniknout.

Ono na tomhle je taky kus pravdy…Pokud je vztah a chování partnera špatné, pak je asi lepší vědět pravdu, i když krutou…Ale pokud je vztah fajn a hezký, pak slídění většinou ublíží nejvíc tomu slídícímu…

• Citovat
  • Upravit
1767
7.7.14 21:55
@sagittarius píše:
@Althya Ted me ale napada, ty jsi v 5.mesici, konverzace je stara pul roku… Co kdyz to s ni fakt utnul, kdyz vi, ze jsi tehotna a proste mu to doslo, ze je idiot a ze si na ni nic neveme a vy jste jeho rodina? :think:

Neco podezreleho si napsali naposledy v prosinci, v lednu mu ona psala, ze se ma s majitelem podniku (jeho kamarad) domluvit na nejake kubanskem rumu, ktery chtel manzel koupit, nic citove zabarveneho, muz ji na to odepsal „ok“ a vic nic. Doufam, ze s ni nic nemel (az na ty kecy), protoze zna muj nazor na neveru v manzelstvi - ze to delaji jen ubozaci. Kazdopadne, uz jsem tady psala, ze nasim rozchodem by tratil predevsim on, tak snad si to uvedomuje. Konverzaci mam ulozenou, vytisknu to, podtrhnu inkriminovane vety a budu chtit vysvetleni a dal se uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 21:56
@sagittarius píše:
Nooo, tak to je dost na povazenou, co si jako kazdy den 45 min rikaji? Toto teda kamaradi moc bezne nedelaji… 8o

ups :oops: já to s kamarádem dělám… teda ty hovory. Denně, i delší dobu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 21:59

@radkka A maskuješ to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 22:02

@sagittarius Ja tady urcite budu prubezne psat, z okoli to nechci nikomu rikat, dokud je manzel pryc, tak nebudu plasit rodinu…ale jsem fakt rada, ze se tady muzu sverit a je mi uz podstatne lepe nez vcera. Mel by se vratit 17.8., takze casu kupa:-)Cekas prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.7.14 22:02
@maminka189 píše:
@radkka A maskuješ to?

Já ne, přítel ho zná a i mě zná pár let, ví, že to byl vždycky můj nejlepší kamarád a nejede přes to vlak. Vypovídám se u něj z problémů, zjistím mužský pohled na věc, postěžuju si na přítele a je doma hned méně hádek.
Ale ten kamarád to doma asi maskuje :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.7.14 22:03

Zeny, diky za podporu, jdu si lehnout a snad dnes se uz normalne vyspim:-) Dobrou noc vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.7.14 22:04

Take to s kamaradem delam (ty hovory), a nic spolu nemame. A „nemaskuju“ to v pravem slova smyslu, ale pred partnerem to nikdy nedelam, vadilo by mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:05

@radkka Já mu prostě nevěřím, už sem se jednou splálila :(.Ale NIKDY jsem žádnému svémmu ex do telefonu nevlezla a nežárlila jsem na něj…možná proto, že sem neměla důvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:06

@Barca12345 Přijde mi divné, že schovává telefon a maže to. A začal to mazat dřív, než sem se mu do telefonu podívala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.7.14 22:07
@maminka189 píše:
@radkka Já mu prostě nevěřím, už sem se jednou splálila :(.Ale NIKDY jsem žádnému svémmu ex do telefonu nevlezla a nežárlila jsem na něj…možná proto, že sem neměla důvod :think:

a ty kromě toho že má kamarádku nemáš jiné indicie? jak se chová k tobě a dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:10

@jdukolem Tak nějak lhostejně. Ale nám to delší dobu neklape…Od doby co se to zjistilo, tak ukázalo, že má uplně jiné priority.Taky jsem hodně přibrala, tak se mu asi už nelíbim-nebo já nevim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.7.14 22:11
@smoulinka71 píše:
No jo, ale pokud nevěru schvaluješ, tak je tu tvůj názor irelevantní pro někoho, kdo nevěru odsuzuje.

Ale já nevěru neschvaluju. Jen si myslím, že pokud neohrožuje chod mojí rodiny - muž se chová hezky, věnuje se nám apod. - tak z nějakého příležitostného uklouznutí nebudu dělat radikální závěry. Samozřejmě, pokud bych se o tom dozvěděla, tak by mi to vadilo a dala bych mu najevo, že se mi to nelíbí. A pokud by to bylo vážnější - delší paralelní vztah, dovolenou trávil s ní místo s námi a já neměla kvůli dárkům pro ni na složenky - tak to samozřejmě je důvod k tomu, abych navrhla rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.7.14 22:13
@radkka píše:
ups :oops: já to s kamarádem dělám… teda ty hovory. Denně, i delší dobu. :nevim:

Jo? No ale urco neschovavas telefon a netajis nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.7.14 22:13

@Slečna Ferka Tobě by nevadilo, že jednou šťouchá tebe a podruhé někoho jiného??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí