Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.14 09:15

@chebskamaminka protoze i presto vsechno se ke me chova skvele z laskou a ja ho miluji. parkrat sem si predstavila ze se rozejdem ale nechci bez nej byt.Je to tezky asi na pochopeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
9.7.14 09:18
@Mishuliiina89 píše:
@boball to je vlastne taky pravda:( ale vadi mi ze se nedokaze priznat. Nejsem typ co mu tluce do hlavy jak bych mu nikdy neodpustila a vyrazila ho to ne..Zastavam nazor ze je dulezity ze se vrati k nam domu

Tak, že se nechce přiznat se nedivím, ale tvůj přístup je obdivuhodný, já bych to nekousla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.14 09:21

@Mishuliiina89 no dokážu pochopit dát druhou šanci, taky jsem jí dala, ale asi mám své meze, ale to ty máš také a prostě někde jinde, takže soudit nehodlám a netroufnu si, jen mě zajímalo proč tohle vše snášíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 09:30

@chebskamaminka ted bych rekla ze je klid. Priznam ale ze celou dobu sem klidna nebyla jasne ze sem hystercila mlatila vyhrozovala ale nikdy se nepriznal a ja si pak dala pro a proti dohromady a i ptes to vsechno prevlada to ze ho miluji a chci snim zustat. Dalsi vecame 3deti neni to sice kvuli nim protoze vztah udrzovany jen kvuli detem mi prijde o nicem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.14 09:35

@Mishuliiina89 však je to tvé rozhodnutí a nikomu se hájit nemusíš, já se zen zeptala ze zvědavosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
9.7.14 09:45

@maminka189 :hug: :hug: on už je jinde, max tě řekne že ho citově vydíráš a při první příležitosti stejně půjde k ní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 09:51

@chebskamaminka ja se neobhajuju jen rikam jak jsem to resila ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.14 09:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.7.14 10:45
@Mishuliiina89 píše:
Ahoj co proziva zakladatelka plne chapu. Takovych konverzaci jsem na fb nasla spousty obcas nnechtend, ze se zapomel odhlasit z pc a nebo z meho tel.Pak se priznam lezla jsem cilene, ovsem pokazdy jsem neco nasla.Ale nikdy se mi nedostalo odpovedi jestli s nimy i spal vzdycky se dusoval ze ne. Pravdu uz se nikdy nedozvim to vim 100%.Pokazde kdyz na to navazem tema tvrdi mi ze nikdy v zivote me nepodvedl.Ale je tu jeste jedna vec pred 2roky jsem byla v porodnici z nasi druhou dcerou. nicmene kdyz sem se vratila tak mi ta prvni tehdy 3leta rekla ze tatinek tam mel tetu dokonce mi i popsala jak na sobe hopsaly ze spala v moji postely a rano jim tatinek udelal snidani. O tomhle si myslim ze dcera nelhala ovsem parner lze kdyz tvrdi ze mne nikdy nepodvedl ale myslim ze pravdu uz se nikdy nedozvim. [/cita ce]

No kdyby si manzel privedl zenskou domu a spal s ni v nasi posteli, dcera vedle, tak to bych vazne nevydychala, to je hnus. Trileta by si neco takoveho tezko vymyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.7.14 10:49
@fifinka609 píše:
@Althya ta tvoje úvaha…no já myslím, že je úplně jedno, co člověk odsuzuje. Neznám nevěrníka, který by své drahé polovičce neříkal, že nevěru odsuzuje. Navíc opravdu není nevěra jako nevěra a on se více vcítí do manžela tvé kamarádky, která chtěla rozbít rodinu kvůli milenci než do tebe v této situaci, kde jsi teď. Já neříkám, že s ní něco měl. Je velká pravděpodobnost, že ne. Začínám ale souhlasit s tím, že ty jsi opravdu neměla nic hledat, protože vůbec netušíš, jak s tím naložit. Tady holky měly pravdu v tom, že máš hledat, až když víš, co potom uděláš.

To, ze podle tebe netusim, jak s tim nalozim - tim myslis, ze nevim, jak se zachovam, az se manzel vrati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.7.14 10:52

Damy, stale tady nekdo predhazuje, ze jsem nemela manzelovi lezt do FB…Jenze, muz prece vedel, na jak dlouho jede pryc, vi, ze kdyz mala kouka na mem notasu na pohadky, tak ja pouzivam jeho pocitac, to bylo tak tezke se z FB odhlasit? Ja jeho heslo neznam…ale on to tam normalne nechal, takze mi staci jedno kliknuti a jsem na jeho profilu…jako uprimne bych chtela videt, kolik z vas by se nepodivalo. Pokzud muz bude timto argumentovat, ze jsem nemela nikam lozit, tohle mu reknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.7.14 10:57

@Althya záleží jestli jsi to prolejzala z nudy, nebo z podezření, u toho podezření bych to i chápala, navíc mi třeba máme s mužem tak, že to máme volné, to jest, že on mi klidně přečte sms, když mám špinavé ruce, nebo já jemu, fb si neodhlašuju, jediné kam jsem mu řekla, aby nechodil je emimino a to on chápe

když to u nás prasklo, tak mě hnala nedůvěra a zvědavost a telefon jsem mu také projela, pak jsem se za to styděla a taky mu o tom řekla a přiznala se a on to pochopil a nezlobil se, naopak třeba když vidí, že nemám svůj den a padá na mě a do toho pípne sms, tak třeba i řekne:hele píše mi ten a ten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248

@Althya

já bych se nepodívala - ani kdyby mi to vyskočilo jako první obrazovka. Prostě bych ho buď odhlásila nebo bych jeho FB zavřela a pokračovala dál ve svém počínání. Znovu ti opakuju, že prvotní chyba byla na tvé straně, neměla jsi mu co brousit na profilu. A proto se připrav na to, že mu to bude vadit. On ti zjevně věřil, že nebudeš čmuchat - a ty jsi jeho důvěru porušila. Zbytek už se pak nabalil. Zrovna tak jako ty tvrdíš, že přece není problém se odhlásit, tak nejspíš on neviděl důvod k odhlašování. Ty se ze všeho odhlašuješ, když na delší dobu odcházíš od kompu? Já tedy ne. A dost by mi vadilo, kdyby mi tam drahý brouzdal, přestože tam nemá co najít.

Příspěvek upraven 09.07.14 v 10:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
@Althya píše:
Damy, stale tady nekdo predhazuje, ze jsem nemela manzelovi lezt do FB…Jenze, muz prece vedel, na jak dlouho jede pryc, vi, ze kdyz mala kouka na mem notasu na pohadky, tak ja pouzivam jeho pocitac, to bylo tak tezke se z FB odhlasit? Ja jeho heslo neznam…ale on to tam normalne nechal, takze mi staci jedno kliknuti a jsem na jeho profilu…jako uprimne bych chtela videt, kolik z vas by se nepodivalo. Pokzud muz bude timto argumentovat, ze jsem nemela nikam lozit, tohle mu reknu

třeba mě to teda fakt nezajímá, on není můj majetek a já nemám právo ho jakkoli omezovat a kontrolovat, jsme oba svobodné bytosti (i když třeba v manželství). A zvlášť v případě, že jste měli pohodový vztah :nevim: Tohle pro mě znamená nedůvěru v něho i v samu sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Althya píše:
Damy, stale tady nekdo predhazuje, ze jsem nemela manzelovi lezt do FB…Jenze, muz prece vedel, na jak dlouho jede pryc, vi, ze kdyz mala kouka na mem notasu na pohadky, tak ja pouzivam jeho pocitac, to bylo tak tezke se z FB odhlasit? Ja jeho heslo neznam…ale on to tam normalne nechal, takze mi staci jedno kliknuti a jsem na jeho profilu…jako uprimne bych chtela videt, kolik z vas by se nepodivalo. Pokzud muz bude timto argumentovat, ze jsem nemela nikam lozit, tohle mu reknu

To je ta nejhloupější výmluva, jakou jsem kdy slyšela. Takže za to vlastně může on, že ty mu lezeš do jeho soukromí. No bezva. Raději mu neříkej snad nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí