Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem Ale jasně. Já zase Neumisu pochopila tak, že si nemá právo doma zahysterčit a že to má potlačit. (Což kdyby se stalo mě, tak vyletím z kůže, já potřebuju ŘÍCT VŠECHNO buď nahlas, nebo to aspoň někomu napsat). Jo, diskuze jsou strašně zajímavý…
@jdukolem píše:já mám krásný oči náhodou..hele
![]()
![]()
No teda krasa
jak koukam skoro jak pomnenky ![]()
@pusina1 píše:
No teda krasajak koukam skoro jak pomnenky
i kdepak..zelený jsou.. ![]()
@jdukolem píše:
i kdepak..zelený jsou..
Tak zeleny jsou jeste hezci ![]()
@maminka189 a už se to nějak hnulo nebo furt to někdě leží, tak na děti platit musí ne ![]()
@Takyjedna píše:
@jdukolem Ale jasně. Já zase Neumisu pochopila tak, že si nemá právo doma zahysterčit a že to má potlačit. (Což kdyby se stalo mě, tak vyletím z kůže, já potřebuju ŘÍCT VŠECHNO buď nahlas, nebo to aspoň někomu napsat). Jo, diskuze jsou strašně zajímavý…
víš jak já jsem pro produktivitu - pokud mi to zahysterčení něco dobrého přinese, pak fajn, ale bývá to málokdy.. málokdy se něčeho dosáhne hysterií obzvlášť ve vztazích.. a jsou tam děti tak bych tedy jednala velmi racionálně.. fakt lepší se vyvztekat zde a pak mít jasnější mysl
@jdukolem Dyk to říkám taky (si musím taky zakroutit)
. Mě to hysterčení pomůže vždycky, protože by mě jinak asi chytly vředy, nebo migréna, jsem cholerik. Ale doma se nehádáme, když mě něco naštve, řeknu to nahlas, on si to poslechne(je flegmouš), něco k tomu v klidu podotkne, já pak taky něco řeknu a jak to vyslovím, je klid, do vteřiny mě přejde vztek. Když není doma a naštve mě na dálku, tak mu zase napíšu sms (vzteklou), pak mi zavolá, já jsem už v klidu, pokecáme si, a zasmějeme se tomu, co jsem zase zplodila, protože je to vtipný skoro vždycky, když sesmolím něco v amoku ![]()
A teda, nevěru jsme ještě neřešili, to bych asi nevěděla, jak na to… Ale říct bych to někomu musela. když jsem kdysi v mládí nevěděla, jak s emocema zacházet, tak to bylo peklo. Pak jsem se naučila nic v sobě nedusit a mám klid.
@Takyjedna píše:
@jdukolem Dyk to říkám taky (si musím taky zakroutit). Mě to hysterčení pomůže vždycky, protože by mě jinak asi chytly vředy, nebo migréna, jsem cholerik. Ale doma se nehádáme, když mě něco naštve, řeknu to nahlas, on si to poslechne(je flegmouš), něco k tomu v klidu podotkne, já pak taky něco řeknu a jak to vyslovím, je klid, do vteřiny mě přejde vztek. Když není doma a naštve mě na dálku, tak mu zase napíšu sms (vzteklou), pak mi zavolá, já jsem už v klidu, pokecáme si, a zasmějeme se tomu, co jsem zase zplodila, protože je to vtipný skoro vždycky, když sesmolím něco v amoku
Pises o me a manzelovi
![]()
@jdukolem píše:
víš jak já jsem pro produktivitu - pokud mi to zahysterčení něco dobrého přinese, pak fajn, ale bývá to málokdy.. málokdy se něčeho dosáhne hysterií obzvlášť ve vztazích.. a jsou tam děti tak bych tedy jednala velmi racionálně.. fakt lepší se vyvztekat zde a pak mít jasnější mysl
Nemyslim si ze je zakladatelka hysterka, navic je tehotna. Vis jak to ted musi prozivat. Ja byla v tehu mekkous, velmi citliva.
@pusina1 píše:
Nemyslim si ze je zakladatelka hysterka, navic je tehotna. Vis jak to ted musi prozivat. Ja byla v tehu mekkous, velmi citliva.
A už nejsi jooo
![]()
@pusina1 píše:
Jsemale jak kdy
![]()
Símtě malá má 3 roky a dodnes mě rozbrečí i reklama
![]()
@sissi79 píše:
Símtě malá má 3 roky a dodnes mě rozbrečí i reklama![]()
![]()
Fakt jo
ja jsem vzdycky byla od rany tvrdacka, ale po porodu je to jine
ale tak zachvevy tvrdacky obcas mam ![]()
@pusina1 píše:
Fakt joja jsem vzdycky byla od rany tvrdacka, ale po porodu je to jine
ale tak zachvevy tvrdacky obcas mam
Já su tvrdá furt
tohle jsou slabý chvilky
![]()
Ale když mě někdo naštve přestávám být dámou
![]()