Mapy.cz: Poradíte s plánováním trasy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mapy.cz: Poradíte s plánováním trasy?
Dobrý večer,
potřebovala bych poradit s použitím služby Mapy.cz. Dcera dostala od skauta plánky na výlety ve formě číslovaných bodů na mapě (https://mapy.cz/turisticka?……).
Je tam deset číslovaných bodů se souřadnicemi.
Nevíte, jak z toho udělám trasu? Jsem houby turista, tak nevím, jak na to… Když plepnu na „Plánování trasy“, udělá se mi čistá mapa a musela bych zadávat nějak od nuly po jednom ![]()
Chci vědět, jaká jsou tam převýšení a jak je to celkově dlouhé, proto bych to chtěla jako trasu.
Díky moc, pokud budete vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi zadat start a cíl a mezi tím ty jednotlivé body, kterými musí projít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv Tak jako ručně po jednom to samozřejmě taky budu umět. Ale předpokládala jsem, že by to šlo nějak jednodušeji. Třeba export a pak nahrání na trasu něbo tak nějak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka píše:
@iiiv Tak jako ručně po jednom to samozřejmě taky budu umět. Ale předpokládala jsem, že by to šlo nějak jednodušeji. Třeba export a pak nahrání na trasu něbo tak nějak.
v tom odkazu se mi ukazuje jen čistá mapa, žádné body bohužel nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv Já jsem taky neposlala tu konkrétní mapu, jen příklad adresy, jak vypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv No tohle umím. Jen to bude na dýl, těch bodů bývá kolem deseti… Díky moc za snahu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem se hned po ránu pobavila
Díky!
@Slečna Ferka píše:
Dcera dostala od skauta plánky na výlety ve formě číslovaných bodů na mapě (https://mapy.cz/turisticka?……).Je tam deset číslovaných bodů se souřadnicemi.
@Slečna Ferka píše:
@iiiv Já jsem taky neposlala tu konkrétní mapu, jen příklad adresy, jak vypadá.
A vážně se zobrazuje prázdná mapa, bez adresy.
Napsat deset míst v aplikaci s našeptávačem - to zabere minutu, pokud máte jen GPS souřadnice, tak holt minuty dvě.
Vážně nerozumím, jak by nějaký „export a pak nahrávání“ mohlo být rychlejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.