Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslim si, ze masaze pro tehotne delaji v TEHULCE na Slovanske.
Nevim jestli maji taky internetove stranky, ale je to naproti Heposu.
Tohle jsem nasla na netu:
Rehabilitace Těhulka Šnepová Lenka
Slovanská 60
301 00
Plzeň
377430970
jen tak si brouzdám po netu a narazila jsem na dotaz,zda někdo nezná maséra pro těhotné.Já mám velice dobrou zkušenost se studiem SLUNÍČKO,které sídlí v prostorách rehabilitačního zařízení M+P,Toužimská 23 v Plzni na Lochotíně.Pan masér je velice citlivý a vůči ženám vstřícný.Dokonce má pro maminky zvláštní podmínky.Pokud se nechá těhotná žena a pak i maminka namasírovat pravidelně za 4-6týdnů má to se slevou za 200,–Kč.Dokonce je tak ochotný,že pokud se maminek(i členú rodiny)nastřádá více,tak za nimi dokonce přijede až domů.Opravdu je to fajn!!!
ještě dodávám kontakt.Na masáž se můžete objednat u sestřiček:tel. - 377 530 444 nebo přímo u pana maséra:tel. - 604 705 061.Přeji všem ženám(a nejen jim),které to vyzkouší velmi příjemný zážitek.
Ahoj holky, potřebuji poradit, kam zajít na masáž v Plzni. Sháním klasickou masáž zad a šíje… Máte ějaký odzkoušený tip? ![]()
Thajsky masersky salon Samui primo na namesti republliky…je tam jedna thajka co se na to vylozene specializuje!!
ahoj mamky, maminky atd. poradte mi prosim kde v PLzni delaji kvalifikovane(! ne lecitele!) masaze pro tehulky. nerad bych pustil svoji tehotnou manzelku do drapu nejakymu nemehlu. potrebuje rozhybat svaly hlavne okolo hrudni patere. jestli se vam chce tak klidne piste rovnou na mejl rybitski@seznam.cz diky moc za prispevky