Maska Pilaten na černé tečky - funguje?

1091
1.10.15 22:12

Maska Pilaten na černé tečky-funguje?

Holky,

dostala jsem tu slavnou masku co odstraní nečistoty a černé tečky z aliexpressu značky Pilaten. Mám tu v tubě asi za 130kč…
Zkoušela jsem jí i s napařováním i bez a absolutně mi nefunguje…

Má jí některá taky doma? Funguje nebo co dělám blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
951
1.10.15 22:27

Kdysi jsem ji zkusila a taky nefungovala :nevim: Myslím ale, že žádná maska si s černými tečkami neporadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
1.10.15 22:59

Nezabírá vůbec nic, možná tak punčocha na hlavu :roll: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 17:14

Zkuste ** problém je že většina to zkusí jednou a hotovo. To nikdy nezabere je třeba třeba 14 dní kůru

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.11.16 17:20

Tak naopak mám s ní výtečné zkušenosti. Vytáhne z pórů veškerý tuk a nečistoty. Musí se dávat na suchou kůži, aby to dobře chytlo a uschnulo.Pak se to výborně slupuje i s blevajzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.17 14:30

Ahoj. S maskou jsem spokojena (sice až po 3/4 aplikování, jak říká @monika). Pleť je opravdu lepší. Tečky nejdou po jednom aplikování úplně všechny, ale i tak je to dost.
Mám otázku. Po jaké době masku sloupáváte?
Někde píšou 15-20 min, jinde zas 25-30. Já se držím 25-30 min. neboť jsem u masky našla (návod) tyto pokyny :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
6.2.17 15:21

@Michrich Sloupávám ji, až mám pocit, že je suchá, většinou tak po těch 30 minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.2.17 18:04

Cauky je na ho*no. partnerovi uplněě spálila obličej, ale zaleží no.. asi mu nesedla, nebo vadilo neco uvnitř.. mě hezky odmastila obličej i odstranila chloupky. ale černé tečky nezmizely a to jsem ji zkoušela několikrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.17 22:27

Nejlepší co znám! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
8.10.17 22:35

Vůbec nefunguje, zkoušela jsem i naparit obličej, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
9.10.17 16:38

Nefunguje. Ale hezky vyhladí obličej. Černé tečky se snadno dají vymáčknout ale je potřeba na to lidská síla, nikoli maska.
Takže pro hladký obličej je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.10.17 13:31

Na černé tečky taky nic moc. Na to mi pomohl jedině takový balíček, taky z aliexpresu. Byli v tom takové pásky na nos tuším tři a to bylo jediné co mělo výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.6.20 11:27

Maska z vaječných bílků

Ahoj holky, našla jsem náhodou návod na masku z vaječných bílků.
Potřebujete:
2 bílky
2 lžičky citronové šťávy
papírové kapesníky nebo kuchyňské utěrky

Máte s tím nějaké zkušenosti? Jinak je to z https://dama-in.cz/…jich-zbavit/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.20 15:42

@otylanka no, uz je to starsi prispevek, ale napisu to sem, protoze me citron na pleti udelal peknou paseku!
Take jsem si davala nejakou masku, kde byla cerstva citronova stava… Do tydne jsem mela flekaty oblicej, takovy ty skvrny od slunicka. Zrovna jsem sla na kontrolu znamenek, tak jsem se zeptala doktorky, no a tam jsme se dobraly k tomu, ze to bylo od toho citronu. Jako chemie neni moje silna stranka, tak to popisu lajcky. Citron je kyselina, ktera sice nejak povoli plet, aby sly pak cerne tecky lepe ven, ale tu plet narusi… Ja sla pak to odpoledne, co jsem si davala masku, ven. No a protoze jsem mela narusenou pokozku od toho slunicka, tak se mi udelali pigmentove skvrny, jako fakt hodne.
Doktorka mi rekla, ze jemne kyseliny na oblicej klidne pouzivat muzu, ze je lepsi, nez nipani. Ze je to i dobre pro plet, ale ne cerstve kyseliny, kdy neni kontrola nad tim, jak silne jsou, ale at si koupim neco v obchode. Doporucila mi BHA kyselinu.
BHA kyselina je dobra na cerne tecky, protoze dokaze projit mazem. Ja pouzivam BHA/AHA toner od CoSrx. Koupila jsem ho na https://www.skingeeks.cz/…nami-150-ml/
a max spokojenost. Celkove se mi zlepsila plet. Asi tak po 14 dnech jsem zacala videt vysledky a jsem moc spokojena. Vlastne i s jejich dalsimi produkty.
Ale za me citron na plet uz fakt ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
3.10.20 16:15

@janca_ln ja doporučuji vitamín c treba od ordinary na za 200,– na skvrny od sluníčka funguje taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí