Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, v jednom bytu se předchozí majitelé snažili zamaskovat nedostatky stropu tím, že na něj nalepili polystyrenové kazety. Vypadá to otřesně, chci to dát dolů a strop dát do pořádku.
Jenže nevím jak? Nejlepší řešení by byl napínaný strop. Ale jde jen o jednu místnost a než seženu firmu, bude se oprava zbytečně zase prodlužovat. Do této varianty se mi prostě nechce i kvůli finanční stránce.
Nemáte nějaký nápad? Co ty kazety? Existují i nějaké vkusné? Nemáte někdo?
Děkuji.
Tak existují i nějaké celkem inteligentní, ale my osobně jsme je že stropů po předchozích majitelích taky strhali a nechali ho komplet natáhnout. Já ty polystyreny prostě nemusím.
Zkusila jsi poptat nějakého řemeslníka? My našli i v květnu dost rychle. ![]()
Příspěvek upraven 11.03.22 v 18:36
@Černá dáma píše:
Tak existují i nějaké celkem inteligentní, ale my osobně jsme je že stropů po předchozích majitelích taky strhali a nechali ho komplet natáhnout. Já ty polystyreny prostě nemusím.
A jak to šlo to dát dolů?
@Modra1 známý nám v práci vzal kus ocelové desky a přidělal na to tyč a nabrousil, takže z toho vznikla obrovská škrabka. Tou se dalo i to lepidlo. Dělat to špachtlí, dělali bychom to týden. My dělali 3 místnosti. Asi 45 m2
@Černá dáma píše:
@Modra1 známý nám v práci vzal kus ocelové desky a přidělal na to tyč a nabrousil, takže z toho vznikla obrovská škrabka. Tou se dalo i to lepidlo. Dělat to špachtlí, dělali bychom to týden. My dělali 3 místnosti. Asi 45 m2
Děkuji za info. To se bude hodit.
@Modra1 píše:
A jak to šlo to dát dolů?
Seškrábeš to špachtlí. Těch kazet je na výběr dost a pokud nemáš teď peníze, je to levný dočasný řešení. Já dávala do bytu úplně jednoduchý s neznatelným vzorkem a nebylo prakticky poznat, že to je polystyren. Ne všechny se dělají jak do barokního sálu.