Masovy dort s aspikem

24320
28.7.09 10:39

Masovy dort s aspikem

Mate nekdo dobrej tip na masovej dost s aspikem?Chtela bych ho udelat misto sladkeho dortu je to k narozeninam strycovi a on si vice posmakne na mase.A jak to pak na zdobit a cim penu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
28.7.09 13:03

http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…

Já si chodím pro inspirace tady. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.7.09 08:27

Ahoj,
a musí to být s aspikem?

Kdysi jsem koukala na surrealistickýho labužníka (něco jako Jamie Oliver, ale lepší :lol: ) a on tam dělal Hamburgrový dort a Dortový hamburgr :wink:

To první je sladký, takže ten psát nebudu, nicméně Dortový hamburgr

• upečeš 2 sekané v dortové formě (klasika - maso, vejce, koření, houska s mlékem)
  • uvaříš horu brambor na brkaši - to bude krém a poleva :wink: Část „krému“ obarvíš mixovanou petrželkou s olejem.
  • spojíš jako dort, omatláš okolo, ozdobíš jako dort, ale zeleninou, tam použili brokolici, kolečka mrkve a cherry rajčátka. Vypadalo to dokonale!
    Tam to teda podávali vlažné, já bych to nechala pořádně vychladnout (miluju studenou sekanou!)

Mám ten recept schovaný na zvláštní příležitosti, až mi dojde chuť péct sladké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.7.09 08:35

to zni dobre.Ale mi jako milovnici brkase a sekane bychom ho nedovezli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ESKIMAK
31.7.10 17:42

Masove dorty

Tady mas stranku kde je viraby,taky sem se tam ispirovala.Jinak koupim uzene koleno,nejakou sunku,zeleninu,no proste co budes chtit,das to do nejaky dozy nebo neco.a zalijes to tim aspikem,nic tezkeho na tom neni.no a pak to ozdobit ejakyma salamama syrama atd.koukni na tu stranku,ja to budu delat ted 9.8.kamosovi k narozkam.Spozdravem Milka

• Citovat
  • Upravit
ESKIMAK
31.7.10 17:44

Tady je ta stranka MasoKoubek.cz.Přeju prijemny vařeni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii