Mast Elocom při kojení

268
7.9.10 12:16

mast Elocom při kojení

Zdravím, trápí mě hrozný ekzém na rukách, je mi jasný, že by se kortikoidy při kojení rozhodně neměly, ale mě nic nezabírá a potřebovala bych si alespoň jednou cca za 5 dní natřít malá ložiska na rukách. Jinak se to totiž zhoršuje a pak už můžu ty ruce vyhodit:)problém ale je, že kojím. Máte s tím někdo zkušenost?děkuji děkuji pěkně:) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Karlickaa
7.9.10 12:20

Tak to nevim jak je to kdyz kojis.Ale jenom chci napsat aby sis koupila vapnik,horcik,zinek v tabletach a jedla pravidelne kazdy den.Mam taky otresne ekzemy na rukach a pokud jim tyhle vitaminy pravidelne tak je to o dost lepsi a kortikoidni masti uz skoro nemazu.Zkus to.

• Citovat
  • Upravit
4492
7.9.10 12:42

Ahooooj holky,
radši bych se zeptala kožaře, nebo možná stačí v lékárně…můžeš tam třeba i zavolat, ať tam nemusíš chodit, určitě ti ochotně poradí. Já jsem ve třetím trimestru těhu a taky jsem teď zase olezla ekzémem na obličeji…chjo, a můj oblíbenej Elocom mám taky strach mazat…(samozřejmě vím, že se ani normálně na obličej nemá mazat…ale určitě znáš ten zázrak :oops: ). Takže se fakt radši zeptej, snad by to nemuselo vadit :pankac: tak ať to brzy přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.9.10 12:51

v příbalovém letáku o tom určitě bude něco napsané zkusim se podívat na net

já ho taky kdysy používala, a obávám že ho raději vynechej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.9.10 12:53

tady je výtažek z příbalového letáku

Nejste-li si jisti, zda některým z uvedených onemocnění netrpíte, poraďte se s ošetřujícím lékařem. Je třeba zabránit tomu, aby se lék dostal do kontaktu s očima. O tom, zda je možno Elocom používat v době těhotenství nebo kojení, může rozhodnout pouze lékař. Rovněž děti mladší než 2 roky mohou být tímto lékem léčeny pouze na základě rozhodnutí lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
7.9.10 14:16

Jania, taky mám ekzém na rukách a Elocom používám dodnes, kožařka mi ho napsala v těhotenství a mazala jsem se i při kojení. Jednou za pět dní je to myslím v poho, já se taky namazala vždy ve fází nejhorší, když jsem se drbala celou noc a ruce byly „na vyhození“ :mrgreen: . Ale když zavoláš své kožařce a zeptáš se konkrétně na sebe tak tím nic nezkazíš a budeš klidnější :palec: . Já bych se toho nebála, je to nejslabší mastička a tu úlevu známe jen my co ten ekzém máme tak ať si každý myslí o kortikoidech co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
7.9.10 14:18

jéé…moc Vám děkuju všem za odpovědi!!!!nedalo mě to a při cestě do města jsem se na kožní stavila a MUDr. mi to schválila, málo a jednou za pár dní:)moc děkuju za milé odpovědi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek