Sinlac - náhrada mléčné dávky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
6.9.10 21:24

Sinlac - náhrada mléčné dávky?

Ahoj, prosím o radu, syn má ABKM, je mu 10 měsíců, je stále kojený a k večeři má kaši z Nutrilonu AC. Bojím se, aby měl dostatek vápníku. Ke snídani jsem mu začala dávat Sinlac kaši, ve složení je uvedeno víc vápníku na 100 g, než má Nutrilon AC. Jaký je váš názor na Sinlac? Není zrovna levný, myslíte, že s ním jde nahradit mléčnou dávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
6.9.10 21:26

AHoj,
malému jsou 2 roky a od 3m nesmí mléčné a vaječné výrobky, Sinlac je v našem jídelníčku do dnes a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.9.10 21:27

ahojky,

urcite jde nahradit mlecna davka…mala byla kojena do 8 mesicu a pak jsem musela prestat a doktorka me doporucila Sinlac, protoze mala odmitala UM. Takze ja s nim mam skvele zkusenosti a doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.9.10 21:38

Díky. Naše dr. mi spíš radila dávat Nutrilon AC, ale ten dávám jen do večerní kaše a nechce se mi ho dávat častěji, přeci jenom je to od krávy. Mám prostě pocit, že čím míň, tím líp. Tak budem pokračovat v Sinlacu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.9.10 21:40

Já opravdu Sinlac používám do dnes a i do vaření a jsem spokojená :) a na internetu ho koupíš laciněji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenkaHv
6.9.10 21:46

Ahoj, co vaříš ze Sinlacu?

Mléčnou dávku nahradí víc než dobře, ranní kaše je snad polovina denní dávky. Občas ji rozdělávám v rýžovém mléce z DM s obsahem kalcia, to je pak ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
125
6.9.10 21:49

Trošku mi vadí, že obsahuje cukr.Navíc, když s tím zahustím masozeleninu, tak je ta chu´t nějaká divná. Ale miminkům je to asi jedno. Dávám teda jen k snídani, třeba s ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.9.10 22:02

Já dělám z toho lívanec :
sinlac škrob
mouka
pohankové vločky
vodu
cca po 1 lžící a upeču a dám džem :)

Pak do všeho ovoce…jako přesnídávku .

Jdou i udělat noky a polít ovocem - něco jako ovocné knedlíčky

A pak do kaší…kupuju Bio celozrnnou kaši - mix obilovin a nebo jáhlovou z DM a Sinlacem do maličko dochutím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek