Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
7.12.15 00:20
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: :lol: no to bude oříšek :lol: :lol:. Jedině ho náhodou potkat s odřeným kolenem :lol: :lol: třebas by pomohl
Že bych se tam na těch kostkách vyplázla jo :D? To bych tam teďka asi dřív zmrzla, než bych ho potkala :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.12.15 00:23
@msonulka píše: Že bych se tam na těch kostkách vyplázla jo :D? To bych tam teďka asi dřív zmrzla, než bych ho potkala :D
:lol: :lol: :lol: tak počkej do jara, aspoň je čas na to ostatní - vyřešení róby a tak :lol: :lol: :lol: :lol: silonky si vem starší, stejně je zničíš až spadneš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
7.12.15 00:27
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: tak počkej do jara, aspoň je čas na to ostatní - vyřešení róby a tak :lol: :lol: :lol: :lol: silonky si vem starší, stejně je zničíš až spadneš :mrgreen:

Ale teďka aspoň schovám tělo do kabátu :D :D. To mám šanci zaujmout, jak mě uvidí na jaře, tak zdrhne :D. No musím to nějak vymyslet :think:. Jdu do peřin a nechám si něco hezkého zdát :D. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.12.15 00:30
@msonulka píše:
Ale teďka aspoň schovám tělo do kabátu :D :D. To mám šanci zaujmout, jak mě uvidí na jaře, tak zdrhne :D. No musím to nějak vymyslet :think:. Jdu do peřin a nechám si něco hezkého zdát :D. Dobrou

dobrou.. No je čas se vytvarovat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
7.12.15 12:52

Hezký den, nemáte prosím někdo recept na čokoládové lanýže, co byly v Masterchef? Nestihla jsem si to zapsat a ted už ten díl nejde dohledat. Moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
7.12.15 17:50

Ahoj, vtirnu se. Prosim vas, kam presunuli masterchefa? ted bezela upoutavka, ze od osmi davaji Atentat :(

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
7.12.15 17:56
@charbl píše:
Ahoj, vtirnu se. Prosim vas, kam presunuli masterchefa? ted bezela upoutavka, ze od osmi davaji Atentat :(

bude ve středu :)

• Citovat
  • Upravit
charbl
7.12.15 18:08

@Nafrněná diky :mavam: ale trochu me tim teda nastvali, mela jsem v planu zehlit a ten serial me fakt nebavi. Tak si kosile budou muset pockat :D

• Citovat
  • Upravit
20376
7.12.15 20:26
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: možná by měl soucit a hodil po Tobě kapesník :lol: :lol: :lol: :lol:

myslíš použitej s různejma obsahama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
7.12.15 20:27
@xKamila píše:
Hezký den, nemáte prosím někdo recept na čokoládové lanýže, co byly v Masterchef? Nestihla jsem si to zapsat a ted už ten díl nejde dohledat. Moc děkuji:)

je to v podstatě čokoládová ganache. tak zkus dohledat tohle.
já to jednou dělala jako nápln do dortu a bylo to luxusní..a to jako ty starší díly už nejsou jo.. no to je taky na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.12.15 20:28
@Sherry píše:
myslíš použitej s různejma obsahama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no fuuuuuuuuj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
8.12.15 21:39

@Sherry Zítra to neuvidím, tak spoléhám na Tvé summary ;).

• Citovat
  • Upravit
20376
8.12.15 23:17
@Meha píše:
@Sherry Zítra to neuvidím, tak spoléhám na Tvé summary ;).

no pokusím se, ale mám v plánu dělat u teho cukroví tak nevím jak si to budu pamatovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.12.15 23:19
@Sherry píše:
no pokusím se, ale mám v plánu dělat u teho cukroví tak nevím jak si to budu pamatovat :mrgreen: :mrgreen:

8o 8o 8o se nesoustředíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
8.12.15 23:32
@Ginuš píše:
8o 8o 8o se nesoustředíš :lol:

no nee… asi mám nějakou poruchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale půjdu za chvílu spat at jsu na zítra fit.. a ještě se taky na to cukroví u masterchefa můžu zvysoka vys.rat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a doufat že mně ten elán neopustí v dalších dnech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky