Masterchef - TV show bez spoilerů

3677
22.10.15 08:54

Masterchef - tv show

Ahoj holky, koukáte někdo na Masterchefa? :) Já tedy ano, ačkoliv se mi první řada nelíbila, hlavně kvůli těm tzv. šéfkuchařům, tak jsem dala druhé řadě šanci a jsem docela mile překvapena :) šéfkuchaři nejsou tak afektovaní a arogantní jako v té první řadě a celkově mi to přijde takové méně umělé, takže docela spokojenost. A co říkáte na recepty? :) Docela těžké, že :) ačkoliv ráda vařim, tak některý ty pokrmy bych teda nezvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
22.10.15 09:04

@Callipo90
Ahoj, taky se dívám a baví mě to :) první řadu jsem nesledovala teď mám premiéru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.10.15 09:06

Vcera sme boli na veceri v Kalina rstauraci a obsluhovala nas ta Thajka..som zvedava, ako to cele dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 09:08
@miisenka píše:
Vcera sme boli na veceri v Kalina rstauraci a obsluhovala nas ta Thajka..som zvedava, ako to cele dopadne..

Aha, oni mají svojí restauraci, jo? To jsem vůbec nevěděla, mě první díl utekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 09:12
@mexxx píše:
@Callipo90
Ahoj, taky se dívám a baví mě to :) první řadu jsem nesledovala teď mám premiéru :)

Já právě jo a jakmile tam začali šéfkuchaři plyvat a házet obyčejné jídlo, i když ne vhodné na masterchefa, tak mě to odradilo + teda Peštová, ta mi tam taky nějak nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
22.10.15 09:19

@Callipo90 Koukám :) mám pár lidí, kterým fandím :pankac: a co se týče receptů…no zajímavé. Ale včera bych si ráda dala to, co vařil červenej tým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.10.15 09:24

Dívám se, první řadu jsem nesledovala.
Baví mě to, jen mi občas přijdou přehnané ty proslovy šéfkuchařů,, jako kdyby šlo o život. Trochu americký styl, ale je mi jasné, že to tak dle scénáře prostě musí dělat.

• Citovat
  • Upravit
Meha
22.10.15 09:25
@Callipo90 píše:
Já právě jo a jakmile tam začali šéfkuchaři plyvat a házet obyčejné jídlo, i když ne vhodné na masterchefa, tak mě to odradilo + teda Peštová, ta mi tam taky nějak nesedla.

A co tam dělala Peštová? A celou dobu se vaří v tom studiu?

• Citovat
  • Upravit
3677
22.10.15 09:30
@Meha píše:
Dívám se, první řadu jsem nesledovala.
Baví mě to, jen mi občas přijdou přehnané ty proslovy šéfkuchařů,, jako kdyby šlo o život. Trochu americký styl, ale je mi jasné, že to tak dle scénáře prostě musí dělat.

Tak to ještě, že si neviděla tu první řadu, to bylo mnohem horší, proto jsem to po druhym dílu vzdala :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 09:32
@Meha píše:
A co tam dělala Peštová? A celou dobu se vaří v tom studiu?

Ta to jako asi měla moderovat, taky jsem to nepochopila :think: a její češtino-slovenštino-angličtina mi rvala teda uši. Asi to s ní takovej trhák zase nebyl, když tam teď není :nevim: Nene, myslím, že ne… vařili snad i pro nějakej dětskej tábor a různý úkoly i mimo studio myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
22.10.15 09:40

@Callipo90 Aha moderovat, tak teď raději jedou bez moderátora :).
Jsem zvědavá, jak se to rozjede, fakt mě to chytlo ;).

• Citovat
  • Upravit
3677
22.10.15 09:47
@Meha píše:
@Callipo90 Aha moderovat, tak teď raději jedou bez moderátora :).
Jsem zvědavá, jak se to rozjede, fakt mě to chytlo ;).

Mě docela zaujal takovej tmavovlasej šéfkuchař, příjde mi jako takovej sympoš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.10.15 09:49
@kiwa píše:
@Callipo90 Koukám :) mám pár lidí, kterým fandím :pankac: a co se týče receptů…no zajímavé. Ale včera bych si ráda dala to, co vařil červenej tým :mrgreen:

A komu třeba? :mrgreen: Já teda tomu učiteli :) no já osobně asi výběr jídla od modrého týmu, ale aby ho uvařil tým červený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
22.10.15 09:55

Ty recepty asi nejsou nikde na netu co ti lidi vymyslí co? To mě dost mrzí protože spoustu z nich bych vyzkoušela. Rozhodně lepší kulinářský zažitek než blafy z Prostřeno. Halvněže na ty recepty je i aplikace na mobil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
22.10.15 09:57

@Callipo90 Jééé těch lidí je víc, ale třeba tomu klukovi jak minule vybíral to jídlo… Lucii (ta co vedla ten červený tým), pak z druhýho týmu tomu blondákovi s culíkama a Františkovi - blondák s brýlema, ten mikrobiolog :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky