Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
5.11.15 21:39

Zdravím, přidávám se do diskuze. Dívala jsem se už na první řadu, tahle mě ale baví víc. I díky porotcům.
Fandím Romanovi, nelíbí se mi ten týpek, co byl teďka kapitánem červeného týmu, nemůžu si vzpomenout na jméno. Lucia mi lezla krkem, nelíbilo se mi její vystupování, i když musím uznat, že když byla kapitánem, šlo jí to super. Kanitty je mi líto, doufám, že se vrátí.
Jo, kdo je ten třetí, který bude bojovat o to vracení do hry? Pokaždé, jak dávají ukázky, to prošvihnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
5.11.15 22:18

Tak manzelka v realu normalni zenska :nevim: ale on taky neni zadnej extra fesak, proste obyc chlap :nevim:
Ale deti maji krasny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
5.11.15 22:20

Nejsympatictejsi z porotcu je mi Kalina :D
A podle vseho si porotci v pristim dile vybrali 3 odpadliky, kteri budou varit o zachranu- Licia, Kanita a takovej slizon nagelovanej :roll: nemyslim si, ze se vrati Lucia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
5.11.15 22:47

Holky jen vám do toho krátce vstoupím, sleduju to letem světem, ale když tady tak řešíte Luciu, na té mě nejvíc upoutalo, když cca dva díly zpátky porotci okukovali, co kdo vaří a měli k ní nějaké poznámky, tak řekla „ďakujem za rady“ takovým způsobem, že to znělo jako „trhněte si“ :-D Miss sympatie to zrovna není no :-D ale pokud se fakt vrátí, tak věřím, že se té druhé šance chytí a možná to i vyhraje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.11.15 05:59

Ahoj pripojim se do debaty minula rada me nezaujala ale tahle jo. V poslednim di, e se mi vubec nelibilo chovani kallity dostala na starost dezert a furt se ptala. Kazdej si jel po svym a ona furt resila tojle a tohle. Jsem myslela ze je to docela o samostatnksti a u ni mi to prislo ze je jak pomocnice v kuchyni dam tam limetkj a co stim musim se zeptat kapitana. Luciu snad nevrati je fakt silene neyympaticka a protivna. Ale myslim ze ne pac ten blondaty kuchar rika jsem vam dal dalsi sanci a v ukazkach se pak raduje ten fousatej. Osobne bych nevracela nikoho z tech 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
6.11.15 06:58

No jo, ale kdyz o nekom vim, ze mu nejdou dezerty, nechutna mu sladky a karamel neumi, tak proc ji tim poveril? Spatne rozdany role…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.11.15 07:04

Tak byl spatny kapitan pak odvolal marka a nakonec muNdal ze si nedodelal svoje. Ano spatne rozdal role ale masterchef musi podle me umet vsechno vcetne dezertu a to kalitta neprokazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.11.15 07:47
@Nafrněná píše:
https://www.facebook.com/…ichtnerova.5
:D No občas mi přišla starší jak on, nevím jetsli tomu tak je, ale jak o ní mluvil, jsem si představovala někoho úplně jiného :mrgreen:

EDIT: Teď zkoumám její fotky a teda vypadá úplně jinak než v tV 8o Škoda, že tam nebyla příjemnější, hned to udělá člověka hezčím.
Jinak dětičky krásné, holčička je celý tatínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.11.15 21:41

Holky, manželka porotce Marka mi přišla v Tv dominantní, ale na fcb fotkách moc hezká, mám ráda takovou tu přirozenou krásu. Jsou to sympaťáci, i on - nějak mě ovlivnilo, jak se moc hezky chová. Jinak v Arábii si vždy zdravotníci vyrumpaly peněz a peněz, byl to zlatý důl a ochrana zaměstnanců byla maximální. Te´d je to o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
7.11.15 21:19

No upřímně holky..
z každé z nás by maskéři udělali hvězdu tv show..
omlouvám se těm který jsou hvězdy i bez uměleckých maskérů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jestli se vrátí ta namyšlená Lucía tak se přestanu dívat!! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.15 00:14
@neila píše:
@mamina9 nejmenuje se Dominik? :think:
Jinak musím říct, že jak www k masterchef tak fb a pod je úplně na houno. Nikde se nedá najít seznam účastníků, nebo špatně koukám?

nene Dominik je ten nejmladší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.15 00:18
@Patricia89 píše:
Ted sem videla ukazky na pondeli. No foufam, ze to nevyhraje Lucia. To by me nasrali. Me byla sympaticka Kanitta. Tak uvidime…

No srdcem bych to taky přála Kanitě…ale Lusia je asi lepší kuchařka i když je mi méně sympatická. Ze začátku mi přišla taková skromná a introvertní…ale pak ji stouplo sebevědomí a to mi vadilo. Tak uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.11.15 00:25
@Nafrněná píše:
Nevím co to udělali s tou manželkou v televizi, protože v reálu vypadá fakt hrozně, viz. FB, nechápu kde ho klofla

Proč hrozně? Tak každá vypadáme jinak nalíčená a po domácku :) Pěkná rodinka je to :palec: A tento porotce je mi nejsympatičtější a líbí se mi jak hezky o své ženě mluví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.11.15 20:55

Ta Lucia je nějaká strhaná nezdá se vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.11.15 20:58

No tak stalo se to jsme většina nechtěla :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie