Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuziky píše:
Dominika mi bylo dneska fakt lito…zatracena prechytrela Andrea
Mě taky.. zrovna jemu jsem držela palce ![]()
@wiki čiki píše:
Ahoj holky…taky koukám na masteranepročítala jsem celou diskusi ale není náhodou ten tlustější porotce také na déčku v tom fyzikálním pořadu???
nee, v U6 na Déčku, to je herec…
V Masteru je to šéfkuchař, ale jsou si podobní, syn se též se mnou hádal ![]()
Dominika je mi neskutečně líto, všichni se chechtali Andree za smažení neoloupané krevety, za mixování a nakonec měla výbornou chuť polévky ![]()
Ale ostatní ji nemají rádi…
Dobře to myslím Roman či Honza řekli, že jsou tam jiní na vyhazov
Vyrazila bych Frantu, Andreu a Lucii s Lucijou… Zdenka tam taky předvádí jen dezerty a s něma vítězí
![]()
@Callipo90 Mě ten blonďák přijde, jako by „jel“ po tmavovlasé Lucce.
@Zuziky píše:
to nevim, ja si jen pamatuju Pestovou jako moderatorku, priserne me rozcilovala![]()
![]()
Co tá tam dělala? Nesnášela jsem ani Haberu v těch různých superstar apod…nebo kde to byl. Tak jsem ho milovala za svého mládí! Nafoukanec jeden…
@Sherry píše:
u nás je to uplně stejný. když je doma tak čumíme spolu..jinak ti šéfkuchaři..
a teda dominika mi bylo dneska líto
no tak od mladocha bych si nechala valit klíny do hlavy, od kaliny bych si nechala uvařit a od blondáka![]()
![]()
no asi tak![]()
![]()
@Voltiček píše:
@Callipo90 Mě ten blonďák přijde, jako by „jel“ po tmavovlasé Lucce.
Tak co by ne… on je pěkný, ona je taky pohledná, chemie pracuje
… mě by spíš zajímalo ze včerejška, jestli ty děti, co tam pak u nich stály u těch porotců, tak jestli byly porotců ![]()
@Patricia89 píše:
Ale sluselo by jim to spolu. A i se mnou![]()
![]()
:
Ne sranda. Je k zakousnuti, ale cely zivot s nim byt, nevim. To spis s tim hnedovlasym nebo nejstarsim. Blondaka si nechat jen na flirt
![]()
![]()
![]()
@Patricia89 píše:
Ale sluselo by jim to spolu. A i se mnou![]()
![]()
:
Ne sranda. Je k zakousnuti, ale cely zivot s nim byt, nevim. To spis s tim hnedovlasym nebo nejstarsim. Blondaka si nechat jen na flirt
![]()
![]()
![]()
Ano, vypadá jako vyšší liga! Ale taky bych brala toho nejstaršího. Znám jednoho movitého pána vzhledově a věkově tomu blonďákovi. No, s manželkou mají 12-ti letého syna. Vztah funguje, ale je tak náročný, že vyžaduje doma navařeno, uklizeno a manželka nesmí přibrat ani dvě kila, prý by to nesnesl a rozvedl se za jakýchkoliv okolností ![]()
@Patricia89 píše:
A jeeeeeer.![]()
![]()
Na tebe sem cekala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele, já jsem na tom podobně
já slintám nad tim hnědovlasym, dlouho mě v Tv nikdo nezaujal, většinou to jsou vopičáci a nebo jsou zženštilý, nebo si hrajou na hipstery a vypadaj jak krakonošové
ani na ulici se za chlapama neotáčím, na ulici moc lidi nevnímám, ale tenhle se mi zaryl do podvědomí
… já jsem na takový uzrálý a urostlý
taky mám takovýho doma
![]()
@Patricia89 píše:
Tak ja sem blizenec. Takze ja mam doma o 20 let starsiho. Narostlyho s poradnejma rukama. Samozrejme trochu brisko
Ale rada se kouknu na nejakyho mladyho, hezkyho. A jeste, kdyz ma hezky chovani, neni namyslenej. Super.V tim mas ve vsem pravdu. Co ted chodi po ulicich, tak katastrofa
Jinak muj chlap, kdyz mu bylo 20 tak vypadal jako ten blondak. Akorat s trochu delsima hnedejma vlasama. A vic nadelany ruce.Jenze to sem se zrivna narodila, takze nic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele já jsem z těch chlapů zděšená, to jsou holky ![]()
@wiki čiki píše:
Ahoj holky…taky koukám na masteranepročítala jsem celou diskusi ale není náhodou ten tlustější porotce také na déčku v tom fyzikálním pořadu???
http://novaplus.nova.cz/…u-si-to-uzit
Ale ta podoba tam je
:
Ten zima ale taky vari varil na barandove myslim a byltl orad ze on a jeste jeden prijeli k nekomu domu kdo si je pozval a uvarili mu z toho co mel doma.
Tak ten Dominik mě mrzí
, jak říkali kluci jsou tam jiní adepti na vyhazov
. Ze všech chlapů je mi tam nejsympatičtější Jirka, moc se mi líbí co povídá. Ale je trošku pokrytec - v minulém díle kritizoval Marka, že radí Lucii a v tomto díle si od ní nechával poradit
. A z porotců nejvíce sexy je ten blonďák, s tím bych si to dovedla představit
, ale pro život bych brala pana Kalinu
.