Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
12.11.15 06:46
@Zuziky píše:
Dominika mi bylo dneska fakt lito…zatracena prechytrela Andrea :-(

Mě taky.. zrovna jemu jsem držela palce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.11.15 07:06
@wiki čiki píše:
Ahoj holky…taky koukám na mastera :Dnepročítala jsem celou diskusi ale není náhodou ten tlustější porotce také na déčku v tom fyzikálním pořadu???

nee, v U6 na Déčku, to je herec…

V Masteru je to šéfkuchař, ale jsou si podobní, syn se též se mnou hádal :think:

Dominika je mi neskutečně líto, všichni se chechtali Andree za smažení neoloupané krevety, za mixování a nakonec měla výbornou chuť polévky 8o
Ale ostatní ji nemají rádi…

Dobře to myslím Roman či Honza řekli, že jsou tam jiní na vyhazov :think: Vyrazila bych Frantu, Andreu a Lucii s Lucijou… Zdenka tam taky předvádí jen dezerty a s něma vítězí 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
1364
12.11.15 07:42

@Callipo90 Mě ten blonďák přijde, jako by „jel“ po tmavovlasé Lucce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.11.15 07:42

@katkak9 Mě ten nejstarší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.11.15 07:44
@Zuziky píše:
to nevim, ja si jen pamatuju Pestovou jako moderatorku, priserne me rozcilovala :P :P :P

Co tá tam dělala? Nesnášela jsem ani Haberu v těch různých superstar apod…nebo kde to byl. Tak jsem ho milovala za svého mládí! Nafoukanec jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.11.15 07:48
@Sherry píše:
u nás je to uplně stejný. když je doma tak čumíme spolu..

jinak ti šéfkuchaři..
no tak od mladocha bych si nechala valit klíny do hlavy, od kaliny bych si nechala uvařit a od blondáka :oops: :oops: :oops:
no asi tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a teda dominika mi bylo dneska líto :,(
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.11.15 07:49
@Voltiček píše:
@Callipo90 Mě ten blonďák přijde, jako by „jel“ po tmavovlasé Lucce.

Tak co by ne… on je pěkný, ona je taky pohledná, chemie pracuje :lol:… mě by spíš zajímalo ze včerejška, jestli ty děti, co tam pak u nich stály u těch porotců, tak jestli byly porotců :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.11.15 07:50
@Patricia89 píše:
Ale sluselo by jim to spolu. A i se mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: : :mrgreen: Ne sranda. Je k zakousnuti, ale cely zivot s nim byt, nevim. To spis s tim hnedovlasym nebo nejstarsim. Blondaka si nechat jen na flirt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: roupy? :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.11.15 07:51
@Patricia89 píše:
Ale sluselo by jim to spolu. A i se mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: : :mrgreen: Ne sranda. Je k zakousnuti, ale cely zivot s nim byt, nevim. To spis s tim hnedovlasym nebo nejstarsim. Blondaka si nechat jen na flirt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:

Ano, vypadá jako vyšší liga! Ale taky bych brala toho nejstaršího. Znám jednoho movitého pána vzhledově a věkově tomu blonďákovi. No, s manželkou mají 12-ti letého syna. Vztah funguje, ale je tak náročný, že vyžaduje doma navařeno, uklizeno a manželka nesmí přibrat ani dvě kila, prý by to nesnesl a rozvedl se za jakýchkoliv okolností :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.11.15 07:57
@Patricia89 píše:
A jeeeeeer. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na tebe sem cekala :lol: :lol: :lol: :kytka: :mrgreen: :mrgreen:

Hele, já jsem na tom podobně :mrgreen: :lol: já slintám nad tim hnědovlasym, dlouho mě v Tv nikdo nezaujal, většinou to jsou vopičáci a nebo jsou zženštilý, nebo si hrajou na hipstery a vypadaj jak krakonošové :lol: ani na ulici se za chlapama neotáčím, na ulici moc lidi nevnímám, ale tenhle se mi zaryl do podvědomí :mrgreen: :lol:… já jsem na takový uzrálý a urostlý :mrgreen: :lol: taky mám takovýho doma :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.11.15 08:09
@Patricia89 píše:
Tak ja sem blizenec. Takze ja mam doma o 20 let starsiho. Narostlyho s poradnejma rukama. Samozrejme trochu brisko :mrgreen:
Ale rada se kouknu na nejakyho mladyho, hezkyho. A jeste, kdyz ma hezky chovani, neni namyslenej. Super.

V tim mas ve vsem pravdu. Co ted chodi po ulicich, tak katastrofa :roll:

Jinak muj chlap, kdyz mu bylo 20 tak vypadal jako ten blondak. Akorat s trochu delsima hnedejma vlasama. A vic nadelany ruce. :mrgreen: Jenze to sem se zrivna narodila, takze nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Hele já jsem z těch chlapů zděšená, to jsou holky  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.11.15 08:49
@wiki čiki píše:
Ahoj holky…taky koukám na mastera :Dnepročítala jsem celou diskusi ale není náhodou ten tlustější porotce také na déčku v tom fyzikálním pořadu???

http://novaplus.nova.cz/…u-si-to-uzit

Ale ta podoba tam je 8o :

http://www.csfd.cz/…-karel-zima/

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
12.11.15 09:07

@Patricia89 a kdopak se o tom baví? :think:

• Citovat
  • Upravit
4072
12.11.15 09:14

Ten zima ale taky vari varil na barandove myslim a byltl orad ze on a jeste jeden prijeli k nekomu domu kdo si je pozval a uvarili mu z toho co mel doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
12.11.15 11:53

Tak ten Dominik mě mrzí :(, jak říkali kluci jsou tam jiní adepti na vyhazov :zed: :think:. Ze všech chlapů je mi tam nejsympatičtější Jirka, moc se mi líbí co povídá. Ale je trošku pokrytec - v minulém díle kritizoval Marka, že radí Lucii a v tomto díle si od ní nechával poradit :roll:. A z porotců nejvíce sexy je ten blonďák, s tím bych si to dovedla představit :jazyk:, ale pro život bych brala pana Kalinu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí