Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Mně se tedy jeho koncept vrácení do dětství moc líbil nepovedl se mu hlavně předkrm kde to neměl dochucené.Líbilo se mi to třeba víc než nápad s živly
Mně se to taky líbilo. Vlastně použil chutě a suroviny co znal, jen to udělal netradičně. A vlastně to bylo i v zadání ať je to charakterizuje. Což teda chobotnice a jelen moc není no.
@Veveří píše:
Na vítězství Honzy jsem koukala s otevřenou pusou. Nejlepší, nejmíň kritizované a nejpromyšlenější menu ve stylu živlů měla Tereza. Jasně to měla vyhrát ona. A to jsem ji během soutěže fakt neměla ráda. Honzu kromě dezertu permanentně kritizovali. Moc mi to hlava nebere
Mně připadá kravina mít menu o třech chodech inspirované čtyřmi živly.
@AnnieTRoj píše:
Mně připadá kravina mít menu o třech chodech inspirované čtyřmi živly.
klidne bych ti dala za pravdu. me ten jelen po chobotnici taky smysl nedaval. ale kdyz porotci nechteli, aby tereza vyhrala, proc ji to tedy v tomto smeru nezkritizovali? proc ji furt chvalili v porovnani s kubou a honzou a pak ji dali min bodu?
@enyf píše:
klidne bych ti dala za pravdu. me ten jelen po chobotnici taky smysl nedaval. ale kdyz porotci nechteli, aby tereza vyhrala, proc ji to tedy v tomto smeru nezkritizovali? proc ji furt chvalili v porovnani s kubou a honzou a pak ji dali min bodu?
Aby to bylo napínavé až do konce.
@enyf píše:
aby to vypadalo že vyhraje
![]()
Vsak napinave by to bylo, i kdyby ji neco zkritizovali, takhle to vypadalo vylozene nespravedlive
@aiwwa píše:
Kdo vlastně skončil druhý a třetí a s kolika body, nevíte?
TO neříkali… jen vyhlásili vítěze ![]()
@enyf píše:
To opravdu nevím. Kravina je to pro mě, pro ně asi ne.
@aiwwa píše:
Kdo vlastně skončil druhý a třetí a s kolika body, nevíte?
Podle Wikipedie skončila druhá Tereza. Ve vysílání to neřekli nikdy.
@aiwwa píše:
No, přesně. A ani to k sobě moc nesedělo. Chobotnice a jelen?
Honza měl originál recepty. A hlavně, všechno vařil poprvé, narozdíl od Kuby.
No, mohla dát třeba nějakou českou rybu když chtěla vodu, to by mi sedělo víc.. Ne zrovna kapra, candata třeba
nějak by mi to sedělo víc, než zrovna chobotnice.
@a12 píše:
No, mohla dát třeba nějakou českou rybu když chtěla vodu, to by mi sedělo víc.. Ne zrovna kapra, candata třebanějak by mi to sedělo víc, než zrovna chobotnice.
Jojo, taky myslím.
@ludmilaadamkova píše:
aby to vypadalo že vyhraje![]()
![]()
![]()
A nas.rali co nejvíc lidí ![]()
Mně se tedy jeho koncept vrácení do dětství moc líbil nepovedl se mu hlavně předkrm kde to neměl dochucené.
Líbilo se mi to třeba víc než nápad s živly