Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
21.12.23 13:22
@Veveří píše:
Na vítězství Honzy jsem koukala s otevřenou pusou. Nejlepší, nejmíň kritizované a nejpromyšlenější menu ve stylu živlů měla Tereza. Jasně to měla vyhrát ona. A to jsem ji během soutěže fakt neměla ráda. Honzu kromě dezertu permanentně kritizovali. Moc mi to hlava nebere :think:

Mně se tedy jeho koncept vrácení do dětství moc líbil nepovedl se mu hlavně předkrm kde to neměl dochucené.

Líbilo se mi to třeba víc než nápad s živly

• Citovat
  • Upravit
116075
21.12.23 13:24
@ludmilaadamkova píše:
Mně se tedy jeho koncept vrácení do dětství moc líbil nepovedl se mu hlavně předkrm kde to neměl dochucené.Líbilo se mi to třeba víc než nápad s živly

Mně se to taky líbilo. Vlastně použil chutě a suroviny co znal, jen to udělal netradičně. A vlastně to bylo i v zadání ať je to charakterizuje. Což teda chobotnice a jelen moc není no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
21.12.23 14:42
@Veveří píše:
Na vítězství Honzy jsem koukala s otevřenou pusou. Nejlepší, nejmíň kritizované a nejpromyšlenější menu ve stylu živlů měla Tereza. Jasně to měla vyhrát ona. A to jsem ji během soutěže fakt neměla ráda. Honzu kromě dezertu permanentně kritizovali. Moc mi to hlava nebere :think:

Mně připadá kravina mít menu o třech chodech inspirované čtyřmi živly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
21.12.23 14:48
@AnnieTRoj píše:
Mně připadá kravina mít menu o třech chodech inspirované čtyřmi živly.

klidne bych ti dala za pravdu. me ten jelen po chobotnici taky smysl nedaval. ale kdyz porotci nechteli, aby tereza vyhrala, proc ji to tedy v tomto smeru nezkritizovali? proc ji furt chvalili v porovnani s kubou a honzou a pak ji dali min bodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116075
21.12.23 14:49
@enyf píše:
klidne bych ti dala za pravdu. me ten jelen po chobotnici taky smysl nedaval. ale kdyz porotci nechteli, aby tereza vyhrala, proc ji to tedy v tomto smeru nezkritizovali? proc ji furt chvalili v porovnani s kubou a honzou a pak ji dali min bodu?

Aby to bylo napínavé až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.12.23 14:49
@enyf píše:
klidne bych ti dala za pravdu. me ten jelen po chobotnici taky smysl nedaval. ale kdyz porotci nechteli, aby tereza vyhrala, proc ji to tedy v tomto smeru nezkritizovali? proc ji furt chvalili v porovnani s kubou a honzou a pak ji dali min bodu?

aby to vypadalo že vyhraje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116075
21.12.23 14:50

Kdo vlastně skončil druhý a třetí a s kolika body, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
21.12.23 14:51

Vsak napinave by to bylo, i kdyby ji neco zkritizovali, takhle to vypadalo vylozene nespravedlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.12.23 14:52
@aiwwa píše:

TO neříkali… jen vyhlásili vítěze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3159
21.12.23 15:10
@enyf píše:

To opravdu nevím. Kravina je to pro mě, pro ně asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
21.12.23 15:12
@aiwwa píše:

Podle Wikipedie skončila druhá Tereza. Ve vysílání to neřekli nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
21.12.23 15:55
@aiwwa píše:
No, přesně. A ani to k sobě moc nesedělo. Chobotnice a jelen?
Honza měl originál recepty. A hlavně, všechno vařil poprvé, narozdíl od Kuby.

No, mohla dát třeba nějakou českou rybu když chtěla vodu, to by mi sedělo víc.. Ne zrovna kapra, candata třeba :P nějak by mi to sedělo víc, než zrovna chobotnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116075
21.12.23 15:56
@a12 píše:
No, mohla dát třeba nějakou českou rybu když chtěla vodu, to by mi sedělo víc.. Ne zrovna kapra, candata třeba :P nějak by mi to sedělo víc, než zrovna chobotnice.

Jojo, taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
21.12.23 15:57
@ludmilaadamkova píše:
aby to vypadalo že vyhraje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nas.rali co nejvíc lidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat