Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22901
2.12.23 12:29
@smile_xxx píše:
Já asi nemám favorita. Ale koukám už asi že setrvačnosti, tento rok to nemá ty správné grády.

Máme to stejně s mužem. Nějak nemám favorita a je mi to jedno, ale koukáme se, asi ze zvyku nebo co? :D
Jako bylo mi Péti líto, že musel porcovat to jehně, ale je to soutěž, musí zvládnut i toto a zvládnul. Já teda bych to nedala, ani jehně, ani tele, ani to nejím (nejíme) je mi těchto zvířátek (ani nevím proč) líto.
Nějak nevím, kde berou čas si po sobě uklízet a teď jak měli používat ten Kampotský pepř jsem uvědomila, že pořádně nikdy nebylo vidět, že by užívali nějaké koření a jaké? A že by si něco takového brali ze spižírny. Možná to mají v tom šuplíku kde vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
2.12.23 12:37
@a12 píše:
Tady nejde o to, jestli je člověk hezkej, nebo ne.. Ale o sympatie, my přes obrazovku stejně nepoznáme jestli to jídlo od nich je dobrý, nebo ne. Muzou chválit jídlo tomu, komu se jim hodí, a nekomu kdo to má lepší, ale mediálně se jim nehodí, tak řeknou nic moc a najdou chyby, my nemáme šanci to poznat a v podstatě ani ty soutěžící, protože neochutnaj jídla jiných.. Kolikrát reknou, že jsou se svým výkonem spokojený, že jim chutná a pak jsou překvapený z kritiky poroty. Podle mě uz nechtěj vítěze jako byl loni ten Martin, ten sám pak v nakym rozhovoru řekl, že nestojí o nějaký zviditelnovani se a ze v podstatě pojede pořád to svoje.. Jim se hodí Takový, jako je ten stasa, co ze sebe dělá s nima blbce v tom souboji na talíři :lol:
Pro nás diváky to je prostě o sympatiích a člověk mi musí být sympatický i vzhledem a nemyslim tim krásu :nevim: i hezkej člověk může působit nesympaticky a naopak :nevim: ona mi prostě není sympatická ani vzhledem.
Jako ten díl, že budou ochutnavat jen to, co se jim libi vzhledově mne třeba něco přišlo na pohled lákavý a rekli, že neochutnaj, co mě vzhledem nelakalo, oni ochutnali :nevim:

Taky mi to tak přijde, kdo ví, jak to hodnotí a kdo ví, jestli to co říkají, tak mají doopravdy nebo to říct musí? Některá jídla jsou fakt lákavá i překvapivě, teď ty z neoblíbených surovin, bych si u některých dala říct. A taky některé jídlo se mi nelíbilo a prej, ochutnáme, jiné jo a oni že neochutnají. Nevím, jako úplně nevábně to tam neměl na pohled snad nikdo. No, musejí se rozhodnout holt. Nemůžou všichni na balkon. I to natahování, některé dali na balon hned, jiní se museli vrátit proto, aby za chvilku je poslali dopředu a řekli jim, že také postupují. Kolikrát je to už dost takové zbytečně natažené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
2.12.23 12:41
@aiwwa píše:
Jo, to bylo trochu nefér, že některý jídla neochutnali. Mně třeba to jídlo Petry vůbec nepřišlo nějak extra nádherný a jak ji to chválili.

To bylo s těma rajčatama? Zrovna u těch rajčat, jak měla dokola ta růžová, mě to zrovna nepřišlo nějak krásný a ochutnali, fakt nevím, jestli říkají, že ochutnají, protože chtějí nebo mají nařízené ve scénáři, že musí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
2.12.23 12:48
@aiwwa píše:
Proč by se mělo vyhodit? Vždyť je tam mraky lidí, předpokládám, že se to sní.

Já taky doufám, jinak fakt už pak by to bylo protiřečení, když se snaží kuchaři vše zužitkovat, aspoň se tím pořád vytahují.
Je to stejně strašný, na jedný straně nemají co jist, na té druhé se jídlem plýtvá :(

To mi připomnělo, jak manžel říkal, že měli v práci večírek, nejdřív pro zákazníky, den před tím, šli ráno prej kolem a takovýho jídla a netknutého tam zůstalo do rána na stolech? 8o :cert: To je potom teda rozmařilost největší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116084
2.12.23 12:56
@sharunka03 píše:
To bylo s těma rajčatama? Zrovna u těch rajčat, jak měla dokola ta růžová, mě to zrovna nepřišlo nějak krásný a ochutnali, fakt nevím, jestli říkají, že ochutnají, protože chtějí nebo mají nařízené ve scénáři, že musí?

Jojo, rajčata. Mně přijde, že Terce nadržují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116084
2.12.23 12:56
@sharunka03 píše:
Já taky doufám, jinak fakt už pak by to bylo protiřečení, když se snaží kuchaři vše zužitkovat, aspoň se tím pořád vytahují.
Je to stejně strašný, na jedný straně nemají co jist, na té druhé se jídlem plýtvá :(To mi připomnělo, jak manžel říkal, že měli v práci večírek, nejdřív pro zákazníky, den před tím, šli ráno prej kolem a takovýho jídla a netknutého tam zůstalo do rána na stolech? 8o :cert: To je potom teda rozmařilost největší :cert:

Mno, to celé jehně, doufám, že to maso se nevyhodilo. I kdyby si to měl štáb odtáhnout domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
2.12.23 14:30
@MUFICE píše:
Jo, té je škoda, vařila dobře a byla sympatická.

To třeba jo, sice proti Slovákům nic nemám, besky jsem tenkrát fandila, i tomu modnimu návrháři, berky nebo jak se jmenoval, ale přeci jen je to masterchef Česko, tak by bylo fajn kdyby masterchef byl Čech :lol: ona i tenkrát ta Kristina byla snad původem Slovenka, ale mluvila česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.12.23 19:33
@a12 píše:
To třeba jo, sice proti Slovákům nic nemám, besky jsem tenkrát fandila, i tomu modnimu návrháři, berky nebo jak se jmenoval, ale přeci jen je to masterchef Česko, tak by bylo fajn kdyby masterchef byl Čech :lol: ona i tenkrát ta Kristina byla snad původem Slovenka, ale mluvila česky.

No jo, ale proč tam teda berou i Slováky :lol: :think: V minulé řadě tam byl ten týpek jak blbě mluvil, myslím, že Srbsko nebo Bosna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
2.12.23 20:32
@MUFICE píše:
No jo, ale proč tam teda berou i Slováky :lol: :think: V minulé řadě tam byl ten týpek jak blbě mluvil, myslím, že Srbsko nebo Bosna :think:

Ten mi byl hrozně nesympatický a často jsem mu nerozuměla, říkala jsem si, jak může učit na ZŠ.
Město měl uvedené Brčko, ale učil a asi i žil v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
2.12.23 23:51
@MUFICE píše:
No jo, ale proč tam teda berou i Slováky :lol: :think: V minulé řadě tam byl ten týpek jak blbě mluvil, myslím, že Srbsko nebo Bosna :think:

No a taky nějaká francouzska, italka, nebo co to bylo :think: letos černoška a slovenka.. Slováci tam jsou snad každej rok a asiati taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 13:27
@aiwwa píše:
Jojo, rajčata. Mně přijde, že Terce nadržují.

je to možný :think: s tím jehnětem a vůbec s jídlem, taky doufám, že to zužitkují, rozdají atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 13:33

@a12 Jo ta Kristina, mě docela naštvalo, že vyhrála Slovenka a to snad prej tou dobou nebo co říkali během soutěže, že ji snad není ani 18 let :think: tak to jsou taky dobrý pravidla. Všude všechno od 18 let a tady nemusí? Jinak taky proti její národnosti jsem nic neměla (moje teta je taky ze Slovenska) i když mě zarazilo ze začátku, jak to, že je SR? Když je to MCH Česko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 13:35

No jo, i ty další národnosti se tam přidaly, pravda :think: na toho Srba si pamatuju, ale měl i divný jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
13.12.23 14:40
@sharunka03 píše:
@a12 Jo ta Kristina, mě docela naštvalo, že vyhrála Slovenka a to snad prej tou dobou nebo co říkali během soutěže, že ji snad není ani 18 let :think: tak to jsou taky dobrý pravidla. Všude všechno od 18 let a tady nemusí? Jinak taky proti její národnosti jsem nic neměla (moje teta je taky ze Slovenska) i když mě zarazilo ze začátku, jak to, že je SR? Když je to MCH Česko.

Ta Kristina mi až tak nevadila, mluvila normalne česky a byla šikovná. Ale přijde mi jich tam moc, loni vyhrála slovenka, co mluvila čistě slovensky, teď jsem ji videla ve Snídani s novou a uz se teda snaží česky, předtím berky ve finále.. Tenkrát taková ta lesbička kratkovlasa taky došla daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12604
13.12.23 15:18
@sharunka03 píše:
No jo, i ty další národnosti se tam přidaly, pravda :think: na toho Srba si pamatuju, ale měl i divný jméno.

Aco (ten Srb)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky