Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
14.12.23 08:34

Letosni rada me zpocatku nebavila, dala jsem tomu cas a ne, nebavi me porad. Nicmene, z finalove trojky mam problem jenom s Terkou, Honzovi bych to celkem prala a Kuba je tak napul. Peta vyhral tu staz a moc mu to preju.

Ale obavam se, ze je to predem dane a vyhraje Terka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
14.12.23 11:12

Tak já taky fandím Honzovi, vlastně i Kubovi, i když malinko méně. Péťa mě mrzí, že vypadl. Byl fajn, měl velký posun a dle mého na finále měl. Ten výstup Těrky, no asi si to vše přehnaně vzala. Nikdo neřekl, že ji nefandi, že jí tam nechce, je se jim líbilo více druhé jídlo. Ale tohle dělá i ta porota. Po tomto už ji museli pustit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.12.23 11:15
@thalasan píše:
Tak já taky fandím Honzovi, vlastně i Kubovi, i když malinko méně. Péťa mě mrzí, že vypadl. Byl fajn, měl velký posun a dle mého na finále měl. Ten výstup Těrky, no asi si to vše přehnaně vzala. Nikdo neřekl, že ji nefandi, že jí tam nechce, je se jim líbilo více druhé jídlo. Ale tohle dělá i ta porota. Po tomto už ji museli pustit dál

jo přesně, po tom co se rozbrečela bylo naprosto jasný, že jí už prostě musí pustit dál. Fandím klukům, ale myslím, že vyhraje ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
14.12.23 11:36
@a12 píše:
No, podle mě zas postoupila protože se rozbrecela, že ji nikdo nefandi.. Prej mne, která tady jsem pomahala a rozdavala svy zkušenosti 8o cože, ona? 8o

To bylo hrozně trapný a neprofesionální v této fázi soutěže. Ta Pavlínka v nějaké minulé řadě taky furt knučela a byla snad v top 3 :roll: :zed: :zed: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
14.12.23 11:40
@bjetuschka píše:
Aco (ten Srb)

Ten mi hrozně lezl na nervy, jsem byla ráda, že pak vypadnul :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8023
14.12.23 12:20
@MUFICE píše:
To bylo hrozně trapný a neprofesionální v této fázi soutěže. Ta Pavlínka v nějaké minulé řadě taky furt knučela a byla snad v top 3 :roll: :zed: :zed: :P

Ve finále, dokonce, doteď mi to leží v žaludku. :lol: Naštěstí jí to Staša natřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.23 12:39

Fandím klukům. Doufám, že jeden z nich vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12846
14.12.23 13:11
@Sonmi píše:
Ve finále, dokonce, doteď mi to leží v žaludku. :lol: Naštěstí jí to Staša natřel.

Já si myslím, že to tehdy dost sestříhali tak, aby byla za co největší krávu, když zjistili, že lidem není sympatická. Já ji sleduju na IG a je to strašně sympatická šikovná ženská. A to mi tenkrát taky lezla na nervy. Teď si myslím, že to byl záměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12846
14.12.23 13:13
@MUFICE píše:
Ten mi hrozně lezl na nervy, jsem byla ráda, že pak vypadnul :lol: :lol:

Mně taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118447
14.12.23 13:36

Taky vám ta chlebová jídla přišla jako velká hrůza? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61210
14.12.23 13:41
@bjetuschka píše:
Já si myslím, že to tehdy dost sestříhali tak, aby byla za co největší krávu, když zjistili, že lidem není sympatická. Já ji sleduju na IG a je to strašně sympatická šikovná ženská. A to mi tenkrát taky lezla na nervy. Teď si myslím, že to byl záměr.

Ono se to pak i někde psalo, že to nebylo tak, jak to vypadalo.
Ja na ni taky občas kouknu a je fajn, ze se fakt venuje tomu vaření, je vidět, že to má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.12.23 13:56
@a12 píše:
No, podle mě zas postoupila protože se rozbrecela, že ji nikdo nefandi.. Prej mne, která tady jsem pomahala a rozdavala svy zkušenosti 8o cože, ona? 8o
.. No mně spíš přišlo že to bylo tak nějak jasný předem že finále budou 2 kluci a jedna holka. Bohužel Pé´ta byl oproti těm dvěma klukům slabší.. prostě má jinou startovní čáru. I když se strašně zlepšoval nestačilo to.
  • Citovat
  • Upravit
21883
14.12.23 15:55

@bjetuschka Stasa mel tenkrat menu „ve vsem jatra“ vcetne dezertu. Hodne mu to vychvalili jako moderni luxusni menu. Za me bleeeee. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
15.12.23 09:38

Tak jsem konečně na několik etap dokoukala semifinále.
Závěrečná řeč poroty - pro nás jste vítěz!
Jako wtf - pro porotu je Péťa vítěz, ale do finále ho neposlali? Tak kdo o tom teda rozhoduje? Produkce? Zjevně… Je to fakt TV estráda, jak to trefně popsal Pecina…
Letošní řada je pro mě dost zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23880
18.12.23 22:32
@smile_xxx píše:
Jo, asi to přeji Honzovi. A myslím si, že by to tě soutěže neměli plést cukrařinu ( je to vůbec slovo?). To je podle mě v gastronomii separátní obor. Cukráři taky nedělají zkoušky y jestli umí profi steaky.
Stejně tak, jako mi vadí u třeba Česko - Slovenskou má talent, že opakovaně vyhrávají zpěváci. Ti mají své soutěže zaměřené čistě na zpěv.
A ano, myslím, že by měli soutěžit je Češi (Moraváci a Slezané). A nebo lidi, co trvale v ČR žijí.

To je pravda, že kuchaři neskládají zkoušky z dezertů, ale třeba z moučníků jo, no.
To je fakt, jestli takhle to ČSMT má tak to je divný a moc nápadný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky