Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22904
8.10.23 21:06
@Michelle_M píše:
Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně :lol:

Tak snad, to dodrží. Joy už fakt ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
8.10.23 21:07
@Michelle_M píše:
Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně :lol:
Tak snad, to dodrží. Joy už fakt ne :)
@a12 píše:
Podle mě uz to nemá taková sledovanost a je to dost osekany.. Zaclo se rovnou finálovou 16, žádný návraty.. Tak adi chtěj, aby to mělo co nejmíň dílů. Těma navratama, speciálníma dilama, kdy nikdo nevypadl se to taky dost natahovalo

i tak mi to přijde nějaké natažené, ale tímto to bude dřív teda odbyté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
30.10.23 11:24

Ochutnali jsme tu Kubovu bagetu a nebyla špatná, ale nemusím to znovu. Hlavně jsme měli ochutnávku zadarmo, to mi stačilo. Pak a to platit takových peněz. Znám lepší chutě. Ale nacpat bagetu karbanátkama zní zajímavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.23 11:32

@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
30.10.23 13:03

Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delaj :lol: možná proto nevyhrál :lol: originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.10.23 13:06

Já jsem ještě žádnou bagetu od soutěžících neměla. Nelákají mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
30.10.23 13:55
@topazio píše:
Já jsem ještě žádnou bagetu od soutěžících neměla. Nelákají mě.

Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?

Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.23 14:42
@Ijen píše:
Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle :lol:

My ji měli, mě moc nezaujala, ale manžel byl nadšenej a chtěl dokonce jít podruhé. Má na ni recept ve své kuchařce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
30.10.23 15:41
@Ijen píše:
Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle :lol:

Mě taky ne, chybí tomu křupavý komponent :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116140
30.10.23 15:44
@sharunka03 píše:
Ochutnali jsme tu Kubovu bagetu a nebyla špatná, ale nemusím to znovu. Hlavně jsme měli ochutnávku zadarmo, to mi stačilo. Pak a to platit takových peněz. Znám lepší chutě. Ale nacpat bagetu karbanátkama zní zajímavě.

Mně chutnala, cena hrozná, ale chuťově fakt dobrá a úplně narvaná, že to z ní padalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.10.23 16:32
@Ijen píše:
Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle :lol:

Občas si nějakou bagetu koupím.
Letošní řada mě taky moc nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
30.10.23 18:35

Je to tak, letošní řada nemá šťávu. Soutěžící jsou nemastní, neslaní. Není komu fandit. Nemá to drive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
30.10.23 19:17
@broskvová zmrzlina píše:
@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu. :D

Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy :think: A na Pavlínu jsme zvědaví nebyli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
30.10.23 19:22
@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu. :D
Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy :think: A na Pavlínu jsme zvědaví nebyli :)
@a12 píše:
Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delaj :lol: možná proto nevyhrál :lol: originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne :oops:

My taky běžně nevyhledáváme bageterie, ale od MCH ochutnáváme, pokud nám je soutěžící aspoň trošku sympatický, až teď jsme měli možnost ji ochutnat zadarmo. Taky bych nejradši od toho, kdo ji vymyslel, ale to se poštěstilo, až teď a to jsme ani nevěděli, že mají být v tom nákupáku, takže to bylo svým způsobem milý. A nejdřív ochutnali teď a pak ten díl zkoukli, byli jsme ve skluzu, tak zpětně dokoukali. Pravda, že někteří z nich to měli možná i zajímavější. Jo asi jsem to popletla, ne Pepy, ale Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
30.10.23 19:24
Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy :think: A na Pavlínu jsme zvědaví nebyli :)
@a12 píše:
Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delaj :lol: možná proto nevyhrál :lol: originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne :oops:
My taky běžně nevyhledáváme bageterie, ale od MCH ochutnáváme, pokud nám je soutěžící aspoň trošku sympatický, až teď jsme měli možnost ji ochutnat zadarmo. Taky bych nejradši od toho, kdo ji vymyslel, ale to se poštěstilo, až teď a to jsme ani nevěděli, že mají být v tom nákupáku, takže to bylo svým způsobem milý. A nejdřív ochutnali teď a pak ten díl zkoukli, byli jsme ve skluzu, tak zpětně dokoukali. Pravda, že někteří z nich to měli možná i zajímavější. Jo asi jsem to popletla, ne Pepy, ale Petra.
@aiwwa píše:
Mně chutnala, cena hrozná, ale chuťově fakt dobrá a úplně narvaná, že to z ní padalo. :lol:

Tak to je zas dobře, my měli nějaký ukrojený díl, ale jo, byla docela naplněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí