Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše:
Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně
Tak snad, to dodrží. Joy už fakt ne ![]()
@Michelle_M píše:Tak snad, to dodrží. Joy už fakt ne
Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně
@a12 píše:
Podle mě uz to nemá taková sledovanost a je to dost osekany.. Zaclo se rovnou finálovou 16, žádný návraty.. Tak adi chtěj, aby to mělo co nejmíň dílů. Těma navratama, speciálníma dilama, kdy nikdo nevypadl se to taky dost natahovalo
i tak mi to přijde nějaké natažené, ale tímto to bude dřív teda odbyté.
Ochutnali jsme tu Kubovu bagetu a nebyla špatná, ale nemusím to znovu. Hlavně jsme měli ochutnávku zadarmo, to mi stačilo. Pak a to platit takových peněz. Znám lepší chutě. Ale nacpat bagetu karbanátkama zní zajímavě.
@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu. ![]()
Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delaj
možná proto nevyhrál
originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne ![]()
Já jsem ještě žádnou bagetu od soutěžících neměla. Nelákají mě.
@topazio píše:
Já jsem ještě žádnou bagetu od soutěžících neměla. Nelákají mě.
Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?
Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle ![]()
@Ijen píše:
Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle
My ji měli, mě moc nezaujala, ale manžel byl nadšenej a chtěl dokonce jít podruhé. Má na ni recept ve své kuchařce. ![]()
@Ijen píše:
Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle
Mě taky ne, chybí tomu křupavý komponent
![]()
@sharunka03 píše:
Ochutnali jsme tu Kubovu bagetu a nebyla špatná, ale nemusím to znovu. Hlavně jsme měli ochutnávku zadarmo, to mi stačilo. Pak a to platit takových peněz. Znám lepší chutě. Ale nacpat bagetu karbanátkama zní zajímavě.
Mně chutnala, cena hrozná, ale chuťově fakt dobrá a úplně narvaná, že to z ní padalo. ![]()
@Ijen píše:
Ja taky ne. I kdyz, ja vlastne bagety ani moc nejim. Ale zajimalo by me, mel nekdo tehdy Pavliny bagetu?Jinak porad plati, ze me tato řada nebavi. Je takova nevychucena, kdyz uz je to o jidle
Občas si nějakou bagetu koupím.
Letošní řada mě taky moc nebere.
Je to tak, letošní řada nemá šťávu. Soutěžící jsou nemastní, neslaní. Není komu fandit. Nemá to drive…
@broskvová zmrzlina píše:
@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu.
Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy
A na Pavlínu jsme zvědaví nebyli ![]()
@broskvová zmrzlina píše:Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy
@sharunka03 díky za report! Takhle jsem se cítila u té Martinovy, dobrý, ale stačilo. Dodnes s láskou vzpomínám na Giviho bagetu.
@a12 píše:
Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delajmožná proto nevyhrál
originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne
My taky běžně nevyhledáváme bageterie, ale od MCH ochutnáváme, pokud nám je soutěžící aspoň trošku sympatický, až teď jsme měli možnost ji ochutnat zadarmo. Taky bych nejradši od toho, kdo ji vymyslel, ale to se poštěstilo, až teď a to jsme ani nevěděli, že mají být v tom nákupáku, takže to bylo svým způsobem milý. A nejdřív ochutnali teď a pak ten díl zkoukli, byli jsme ve skluzu, tak zpětně dokoukali. Pravda, že někteří z nich to měli možná i zajímavější. Jo asi jsem to popletla, ne Pepy, ale Petra.
@broskvová zmrzlina píše:Nemáš zač. Taky tak, u Martina jsme se vyloženě těšili a nebylo to ono, asi to bylo tím, že už ji nedělal on, ale nějací, nacvičení zaměstnanci. ještě jsme měli jednu, ale už nevím od koho, jestli to nebylo tenkrát od Pepy
@a12 píše:My taky běžně nevyhledáváme bageterie, ale od MCH ochutnáváme, pokud nám je soutěžící aspoň trošku sympatický, až teď jsme měli možnost ji ochutnat zadarmo. Taky bych nejradši od toho, kdo ji vymyslel, ale to se poštěstilo, až teď a to jsme ani nevěděli, že mají být v tom nákupáku, takže to bylo svým způsobem milý. A nejdřív ochutnali teď a pak ten díl zkoukli, byli jsme ve skluzu, tak zpětně dokoukali. Pravda, že někteří z nich to měli možná i zajímavější. Jo asi jsem to popletla, ne Pepy, ale Petra.
Mně ty bagety vůbec nelakaj, kdyz vidím ty patli co to tam delaj.. Měla jsem teda kdysi od toho Petra, ta mi chutnala, pak jsem měla tu jejich s roastbeefem a to teda byl takovej obrovskej rozdil mezi tim masem na obrázku a tim, co bylo v bagete, že mě to úplně odradilo, tak když vidím, jak si vymazlujou ty bagety v Masterchefovi, jakej slozitej postup delaj, ten druhej za Kubou měl něco slozityho, ze jsme si doma rikali, že bysme chtěli vidět, jak, to tam ty brigadnici delajmožná proto nevyhrál
originál od nich bych dala, to z bageterie uz ne
@aiwwa píše:
Mně chutnala, cena hrozná, ale chuťově fakt dobrá a úplně narvaná, že to z ní padalo.
Tak to je zas dobře, my měli nějaký ukrojený díl, ale jo, byla docela naplněná.