Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
5.10.23 16:51
@ludmilaadamkova píše:
Holky díl na který jste koukaly byl zajímavý…

já jsem uprostřed dalšího dílu a jako celkem emotivní masakr. Navíc ty jídla co dělají vypadají extrémně dobře.
Myslím, že můžu prozradit že se peče přes noc.

Respektive mají 1,5 hodiny na přípravu pak pečou přes noc bez přítomnosti daší den mají hodinu na dodělání.

Nemám ještě odkoukám čeká mě vyřazování… jak první 3 díly byly o ničem tak to začíná být zajímavé.

Adam je mi pořád nesympatický a začíná mi být sympatická ta poradkyně proti stárnutí a Kubík čím, dál víc.

Tady je to bez dílů napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.10.23 16:53
@ludmilaadamkova píše:
Jen jsem chtěla napsat že se máte na co těšít že příště opět super díl - řekla bych ještě lepší než ten aktuální. Pokud je toto spojler tak opravdu nevím. :nevim:

Tak pro příště pro některé ani muk. :kytka:
Máme skupinu se spoilery. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.10.23 16:53
@AnnieTRoj píše:
Také mě naštval ten lynč porotců. Přitom to nebylo poprvé, co šel na balkon kapitán. Vůči Petře to bylo blbý, udělala celý dezert.
Joy byla jasná, ta si to zasloužila. Marťa měla právo jít na balkon, jen bych místo Petry vybrala Honzu, ten pracoval nejhůř hned po Joy. Ostatní pracovali dobře.

Celkově mi to zachraňování přišlo blbý, měli vařit všichni.

Snoubenec na začátku řekl, dneska by mohla vypadnout Joy a ono mu to fakt vyšlo :D.

Mně to celé přišlo vykalkulované pro drama.. Možnost zachránit se kterou kapitánka využila. K Petře tedy směrem od kapitánky extrémně nefér.. ta balkon zasloužila… byla v tom určitě i taktika. A od porotců to bylo přilití do ohně kvůli emocím. Vždyť je jasné že je to hra.

• Citovat
  • Upravit
3160
5.10.23 17:05
@ludmilaadamkova píše:
Mně to celé přišlo vykalkulované pro drama.. Možnost zachránit se kterou kapitánka využila. K Petře tedy směrem od kapitánky extrémně nefér.. ta balkon zasloužila… byla v tom určitě i taktika. A od porotců to bylo přilití do ohně kvůli emocím. Vždyť je jasné že je to hra.

Jasně, že jde o drama. Na mě už je tam těch dramat moc. To, jak porotci přilevají olej do ohně mi vadí, ale jasně, mají to ve scénáři :D. Vzdyť i Martin Pecina se vyjádřil, že je to estráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116105
5.10.23 17:08
@AnnieTRoj píše:
Jasně, že jde o drama. Na mě už je tam těch dramat moc. To, jak porotci přilevají olej do ohně mi vadí, ale jasně, mají to ve scénáři :D. Vzdyť i Martin Pecina se vyjádřil, že je to estráda.

Jo, bylo to úmyslně vyhrocene a bylo z toho poznat, že cíl je vyřadit joy. A udělat co největší drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
6.10.23 07:50

Mě se na konci v ukázkách líbilo, jak šli porotci „spát“ a Forejt na hlavě natáčky :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
6.10.23 09:38
@Lucie008 píše:
Mě se na konci v ukázkách líbilo, jak šli porotci „spát“ a Forejt na hlavě natáčky :mrgreen: :lol:.

Mě zaujalo, jak si někdo spletl krůtu s husou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.10.23 09:40
@AnnieTRoj píše:

Tak minule ten Zdeněk taky strelil stovky divočáků, ale vzal si krávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
6.10.23 09:48
@a12 píše:
Tak minule ten Zdeněk taky strelil stovky divočáků, ale vzal si krávu :mrgreen:

Jasně, ono je toho víc, v příštím díle si někdo také splete druh rozbouraného masa. Zdeněk říkal, že měl čtyřicítky horečky a byl nadopovaný prášky, ale samozřejmě i tak by se to nemělo nikomu stát. Ale husu s krůtou si snad může splést jen slepý, ne? Vždyť je to rozdíl několika kil. V ukázce měla krůtu celou, ne rozbouranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
6.10.23 09:51
@AnnieTRoj píše:
Jasně, ono je toho víc, v příštím díle si někdo také splete druh rozbouraného masa. Zdeněk říkal, že měl čtyřicítky horečky a byl nadopovaný prášky, ale samozřejmě i tak by se to nemělo nikomu stát. Ale husu s krůtou si snad může splést jen slepý, ne? Vždyť je to rozdíl několika kil. V ukázce měla krůtu celou, ne rozbouranou.

Tohle se tam stává snad v každý sérii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
6.10.23 09:54
@a12 píše:
Tohle se tam stává snad v každý sérii :lol:

Stává se ale to, že nepoznají rozbouraný kus masa. Ale rozeznat celou krůtou od celé husy musí i malé dítě, ne? :D To jsem prostě nepochopila. Ještě, kdyby se přeřekla, ale na to to nevypadalo. Podle ukázky řekla, že je to husa, nebo kachna. Ale byla to ukázka, třeba to bylo jen blbě sestříhané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.10.23 10:01
@AnnieTRoj píše:
Stává se ale to, že nepoznají rozbouraný kus masa. Ale rozeznat celou krůtou od celé husy musí i malé dítě, ne? :D To jsem prostě nepochopila. Ještě, kdyby se přeřekla, ale na to to nevypadalo. Podle ukázky řekla, že je to husa, nebo kachna. Ale byla to ukázka, třeba to bylo jen blbě sestříhané.

Ono Forejt se v Souboji na talíři taky slušně sekl na to, že je v Masterchefovi porotce. Ten by měl vědět, jak dlouho se vaří pštrosí vejce. Ale je vidět, že oba pořady jsou z části velká komedie. Třeba ty jako natočené rozhovory v průběhu(třeba kde se klikovalo) a přitom to v průběhu nebylo reálné a muselo to být dotočené potom. Potom ale byla už celkem v pohodě a šla na balkón. Tedy tyto rozhovory jsou jedna velká komedie a obešel by se celý Masterchef bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
6.10.23 10:08
@Fiveone píše:
Ono Forejt se v Souboji na talíři taky slušně sekl na to, že je v Masterchefovi porotce. Ten by měl vědět, jak dlouho se vaří pštrosí vejce. Ale je vidět, že oba pořady jsou z části velká komedie. Třeba ty jako natočené rozhovory v průběhu(třeba kde se klikovalo) a přitom to v průběhu nebylo reálné a muselo to být dotočené potom. Potom ale byla už celkem v pohodě a šla na balkón. Tedy tyto rozhovory jsou jedna velká komedie a obešel by se celý Masterchef bez nich.

No jasně, rozhovory jsou před vařením a po vaření. Prý je to spoustu hodin rozhovorů. Také mi to klikování přišlo jako blbost, už vychladla, ale třeba se znovu naštvala při točení rozhovoru :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.10.23 11:33

Vždy si uvařím dobré jídlo a zapnu si k tomu masterchefa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 11:47
@AnnieTRoj píše:

Tohle mě pobavilo u Besky, jak chtěla dělat butter chicken, ale vzala si omylem kachnu. :D Mohlo to ale bejt moc dobrý.

My děláme doma „butter chicken“, ale z margarínu (ze zdr. důvodů nemůžu máslo) a občas i bez masa. Takže to není ani butter, ani chicken. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí