Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jessikka píše:
Je tu někde diskuse, kde se probírá to, co bylo na Voyo? Protože dnes bych to teda potřebovala ventilovat
Výborný.
Koukala bych normálně až o víkendu, ale šla jsem si to teda pustit hned a královsky jsem se bavila.
Nejlepší díl napříč sériemi.
@aiwwa píše:
A nechcete zas udělat uzavřenku jak byla Survivalova. Že by se tam udělaly dvě diskuze jedna TV a druhá voyo. Aby zas jak loni nepřišla nějaká hvězda nám zkazit finale.
Jak fungovala ta uzavřenka? Založím ji, ale váhám, jak předejít vykecávacím hvězdám, to se moc nedá předem odhadnout.
Přestali po nějaké době přijímat nové členy?
@broskvová zmrzlina píše:
Jak fungovala ta uzavřenka? Založím ji, ale váhám, jak předejít vykecávacím hvězdám, to se moc nedá předem odhadnout.Přestali po nějaké době přijímat nové členy?
Tak jí založ. Přidám se. Ale neboj se, nic neřeknu v jiné diskuzi. ![]()
Tak jsem se podívala na posledí díl a po tom zmaru konečně díl kdy to bylo napínavé a kdy sem měla pocit že koukám na Mastershefa ![]()
Jo můžete se holky těšit další díl bude už normální Mastershef a ne parodie.
Založila jsem skupinu se spoilery
Mastershef se spoilery - díly z Voyo
Jee, doháje, taky jsem už jednu uzavřenku nahodilahttps://www.emimino.cz/…/masterchef/
to neva klidně at jede ta tvoje ![]()
Jak fungovala ta uzavřenka? Založím ji, ale váhám, jak předejít vykecávacím hvězdám, to se moc nedá předem odhadnout.Přestali po nějaké době přijímat nové členy?
Jojo, vzali jsme jen „prověřené“ lidi. Prostě, co tu mají nějakou historii a známe se třeba z jiných diskuzí. Tak založ. ![]()
@a12 píše:
Nebylo by lepší tady udělat poddiskusi?
Uzavřenka he lepší, ať to nedopadne jak loni.
@ludmilaadamkova píše:
Tak jsem se podívala na posledí díl a po tom zmaru konečně díl kdy to bylo napínavé a kdy sem měla pocit že koukám na MastershefaJo můžete se holky těšit další díl bude už normální Mastershef a ne parodie.
Se dívej na masterchefa z Ameriky, to je úplně něco jiného než ta naše parodie ![]()
@aiwwa píše:
Uzavřenka he lepší, ať to nedopadne jak loni.
No u toho survivora to je právě všechno v ty jedny.. Ze nejsou dve diskuse.
@Lorre píše:
Se dívej na masterchefa z Ameriky, to je úplně něco jiného než ta naše parodie
To je jak se survivorem nebo pevností Boyard. Prostě originál je nejlepší. ![]()
@a12 píše:
No u toho survivora to je právě všechno v ty jedny.. Ze nejsou dve diskuse.
V té co založila @broskvová zmrzlina taky. Koukni.