Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
Je hrozná. A už víme, proč nebyly kola s krájením atd. Ona by neměla šanci dal postoupit a chyběl by jim tam černoch ve finále
V příští řadě bude mimozemšťan. ![]()
Schválně jsem na to koukala první masteshef byl 2015… to prostě byla jiná doba influencerů byla tak desetina.
@ludmilaadamkova píše:
Schválně jsem na to koukala první masteshef byl 2015… to prostě byla jiná doba influencerů byla tak desetina.
Jj a bylo to tak správně.. I třeba ty různý superstar.. Ten, kdo se dokázal prosadit, fakt musel umět, muselo to stát do práce.. Teď se jen přihlásí, je mu 15 a ma zajímavej ksichtit a mám 200 000 sledujících a je úplně fuk, že to jsou děti. A vlastně nemusej nic a jsou slavny, úspěšný a maj z toho prachy. Nebo ten survivor, oni uz je predstsvujou i s těma jejich instagramama, kdo neměl, tak musel založit. Ten Vláďa asi předtím ani neměl.
@a12 píše:
Jj a bylo to tak správně.. I třeba ty různý superstar.. Ten, kdo se dokázal prosadit, fakt musel umět, muselo to stát do práce.. Teď se jen přihlásí, je mu 15 a ma zajímavej ksichtit a mám 200 000 sledujících a je úplně fuk, že to jsou děti. A vlastně nemusej nic a jsou slavny, úspěšný a maj z toho prachy. Nebo ten survivor, oni uz je predstsvujou i s těma jejich instagramama, kdo neměl, tak musel založit. Ten Vláďa asi předtím ani neměl.
Hele lepší už to nebude… obávám se že až moje dcera bude v pubertě bude naposto normální zaměstnání influencer asi jako dneska kosmeticka. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Hele lepší už to nebude… obávám se že až moje dcera bude v pubertě bude naposto normální zaměstnání influencer asi jako dneska kosmeticka.
Ono to zas prejde a prijde neco noveho.
@topazio píše:
V příští řadě bude mimozemšťan.
Jasne. Mimozemstan, zombik a politik. ![]()
@malákráličice píše:
Přijde jiná blbost. Nic netrvá věčně.
@malákráličice píše:
Jojo, uz se i mluvilo o nakym zpoplatnění instagramu, ne?
to by influenceri taky mohli proridnout, každej si platit za to aby koukal na kraviny nebude ![]()
Jo a nesmíme zapomenout na povolání youtubera.. Protože tim uz dneska chtej být děti, jako naše generace chtěla být popelarem.. No kdo by nechtel hrát hry a bejt za to placenej, vid. Absolutně nechápu, za co těmhle lidem youtube platí
a proč? ![]()
@malákráličice píše:
Jasne. Mimozemstan, zombik a politik.
Všechno v jednom člověku. ![]()
@malákráličice píše:
@a12 reklama, reklama, reklama.
Ale jo, to chápu, že to jsou prachy za reklamu.. Ale tu reklamu každej hned odklikne a nutno říct, že na ty youtubery hrající hry koukaj převážně děti, kterým je ta reklama ukradená ![]()
@malákráličice píše:
Super je, ale strasne mi tam vadi to plytvani jidlem. Ted nemyslim behem vareni. To je strasne i u normalniho Masterchefa. U toho detskeho po porodcich treba lijou polevu. Po detech sypou kila cukru.
S tím souhlasím ![]()
@malákráličice píše:
@jessikka To je tim, ze se snazi vyprodukovat 1 radu rocne. Tolik amaterskych kucharu v CR neni. Kdo mel zajem a byl ochotny byt v TV, ten uz tam byl. Navic je to porad stejne. Mohli by zkusit Masterchef junior.
To je super nápad, snad to tady čte někdo z produkce, když je Emimčo tak populární
Klidně spojené pro ČR i SR, ať je větší základna talentů. Já teda mám občas problém věřit tomu, že to ty děcka vymýšlí a vaří fakt zcela samostatně, ale pořád lepší, než stokrát nastavovaná kaše. Jak mě to vloni bavilo, tak letos se nedokážu chytit.
Holky, sleduju a zatím se do toho nemůžu nějak vpravit. Přijde mi to jako banda exotů, o jídle mají pojem tak 3 lidi, jejichž jména si nepamatuju, zatím ![]()
Rozčiluje mě Joy, a kdo mě tedy totálně s… je ten bratr Kamu. ADHD v přímém přenosu nebo těžce jede na perníku. Jeho poživatelé bývají stejně „vykroucení“. Uff, osypky.