Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Mě byl nejmíň sympatický ten co vypadl.
Oba poslední, co tam zůstali by mi nevadili, kdyby vypadli. Zatím mi je tam víc lidi nesympaticka, než ze by mi byl někdo na první dobrou sympatickej, ze bych mu třeba fandila.
Ale zatím mi vadí jak mluví ta černoška
rikala, ze tu je snad 20 let, ne? A ještě jedna holka, Terka možná, taky mi přijde, že mluví divně a rve mi to uši
a ty jedny obočí mi zas rve oci a nezměnil to ani příběh s miminkem ![]()
@a12 píše:
Oba poslední, co tam zůstali by mi nevadili, kdyby vypadli. Zatím mi je tam víc lidi nesympaticka, než ze by mi byl někdo na první dobrou sympatickej, ze bych mu třeba fandila.
Ale zatím mi vadí jak mluví ta černoškarikala, ze tu je snad 20 let, ne? A ještě jedna holka, Terka možná, taky mi přijde, že mluví divně a rve mi to uši
a ty jedny obočí mi zas rve oci a nezměnil to ani příběh s miminkem
Já bych ocenila kdyby do toho netahali ty osobní příběhy. Vždyť je to o vaření. ![]()
A ta černoška je tu 22 let. A to její jídlo? Rýže s brokolicí a banánem? ![]()
@aiwwa píše:
Já bych ocenila kdyby do toho netahali ty osobní příběhy. Vždyť je to o vaření.
A ta černoška je tu 22 let. A to její jídlo? Rýže s brokolicí a banánem?
Jj, nevim, proč to tam tahaj.. Uz loni se to kritizovalo, jak tam byl ten kluk z decaku.. Jako my jim stejně žádný hlasy neposíláme, takže nás jejich dojemnej příběh ničím neovlivní, kdyz mi někdo bude nesympatickej, nebudu mu fandit jen proto, že si něčím v životě prošel. A oni maj bejt taky profici a řešit jen jídlo. Tohle s kuchařskou soutěží nemá nic spolecnyho. A i se divim těm lidem, že se jim takový věci na kameru chtěj vůbec řešit.
@a12 píše:
Jj, nevim, proč to tam tahaj.. Uz loni se to kritizovalo, jak tam byl ten kluk z decaku.. Jako my jim stejně žádný hlasy neposíláme, takže nás jejich dojemnej příběh ničím neovlivní, kdyz mi někdo bude nesympatickej, nebudu mu fandit jen proto, že si něčím v životě prošel. A oni maj bejt taky profici a řešit jen jídlo. Tohle s kuchařskou soutěží nemá nic spolecnyho. A i se divim těm lidem, že se jim takový věci na kameru chtěj vůbec řešit.
To je přesně důvod proč bych se tam nikdy nepřihlásila i kdybych vařila jak Kašpárek. Moje soukromí je prostě moje. ![]()
@aiwwa píše:
To je přesně důvod proč bych se tam nikdy nepřihlásila i kdybych vařila jak Kašpárek. Moje soukromí je prostě moje.
Přesně. Třeba survivor, letos tam pořád byly vzkazy od rodiny.. Všichni nateseny..jako upřímně, ja bych se modlila abych to nevyhrála
myslim si, že nějakej ten měsíc se dá bez kontaktu vydržet a radši si pak s těma lidma popovídam o samotě, než takhle do kamery a ještě s těma soukmenovcema za zády. A to jsem zvyklá si s partnerem psát ikdyz jsme v práci
ale prostě na kameru by to v našem podání byl trapnej rozhovor
jestli by se vůbec na tu kameru ukazal
asi by tam soupnul deti, ty by mi řekly máme se dobře, čau a bylo by po hovoru ![]()
@a12 píše:
Ale zatím mi vadí jak mluví ta černoškarikala, ze tu je snad 20 let, ne? A ještě jedna holka, Terka možná, taky mi přijde, že mluví divně a rve mi to uši
a ty jedny obočí mi zas rve oci a nezměnil to ani příběh s miminkem
jj taky mi o nejde do uší, jak loni ten balkánec nebo co to bylo..toho jsem taky nesnesla poslouchat ![]()
Ten brácha od Kamu je mi odněkud povědomý. Někde byl, ale kde, sakra. ![]()
@aiwwa Mě taky hrozně moc, ale dle madailonku bydlí asi v mé části Prahy a taky je děsně podobný Kamu, jen bez vlasů..tak to možná svádí k tomu ![]()
@aiwwa píše:
Ten brácha od Kamu je mi odněkud povědomý. Někde byl, ale kde, sakra.
To nevím, ale je ji podobný, tak třeba proto ![]()
@a12 píše:
To nevím, ale je ji podobný, tak třeba proto
To bude ono, proto je mi povědomý. ![]()
@smile_xxx píše:
Mě fascinovala odpověď jedné soutěžící na otázku, proč by měla vyhrát zrovna ona: že by jí to s tou cenou slušelo
Jo, ta je divná, poněkud přehnané sebevědomí. ![]()
@a12 píše:
Ja si to myslim taky, hned jak ukázali kdo tam bude.. Ono to je teda uz pár sérií, co to je multikulti, plus gay, nebo lesba a bez dojemnýho příběhu se to taky obejít nemůže
Tohle by měli vynechat. Jde o vaření. Není to pořad i lítosti nebo známostech, viz bratr Kamily. Vždyť to nemuseli zmiňovat. Vaří sám za sebe.