Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonmi tam uz se davno nevari tak, aby to bezny clovek jedl nebo se z toho dokonce najedl. ![]()
@malákráličice píše:
@Sonmi tam uz se davno nevari tak, aby to bezny clovek jedl nebo se z toho dokonce najedl.
A tak já sním leccos, ale samotný mozek bez chleba teda ne-e.
@malákráličice píše:
@Sonmi tam uz se davno nevari tak, aby to bezny clovek jedl nebo se z toho dokonce najedl.
Ja si taky říkám, že cim divnejsi a nechutnejsi věci tam vaří, tim lepší..
Jako to jidlo v lebce jak vařili u forejta?
to by mě teda nelakalo ![]()
@a12 píše:
Ja si taky říkám, že cim divnejsi a nechutnejsi věci tam vaří, tim lepší..
Jako to jidlo v lebce jak vařili u forejta?to by mě teda nelakalo
Brrrr. Premyslim, jestli jsem tam za posledni roky zahlidla neco, na co bych mela chut. Mozna tak bagetu a nejaky dezert. ![]()
@malákráličice píše:
Brrrr. Premyslim, jestli jsem tam za posledni roky zahlidla neco, na co bych mela chut. Mozna tak bagetu a nejaky dezert.
Pro me jsou teda odpudivy i ty věčný celerovy a petrzelovy pyré
@a12 píše:
Pro me jsou teda odpudivy i ty věčný celerovy a petrzelovy pyré
Jo, to taky není nic, co bych toužila ochutnat. Tuhle zeleninu mám spojenou jen se základem na omáčky nebo polévky.
@Michelle_M píše:
Jo, to taky není nic, co bych toužila ochutnat. Tuhle zeleninu mám spojenou jen se základem na omáčky nebo polévky.
Jj, ja ani v polivce teda nemusím kousky celeru a petrzela, jako sním to, ale obešla bych se bez toho ![]()
@Sonmi píše:
A já z toho Martinova konceptu zas tak odvařená nejsem, jako zabijačka dobrý, ale pak je tam jehněčí mozek, kachní srdce a hovězí morek? Kde zůstalo to prase?
Navíc kolik lidí by si reálně objednalo takový předkrm? Já bych to do pusy nestrčila, ani kdyby mě platili. Blé.
Já nic z toho.
Vnitřnosti nejím. Zvedá se mi z nich žaludek.
@malákráličice píše:
Brrrr. Premyslim, jestli jsem tam za posledni roky zahlidla neco, na co bych mela chut. Mozna tak bagetu a nejaky dezert.
Tak to já zas ne, já bych si tam teda pochutnala. Hlavně ta různá zvěřina, ryby, všelijaká ta exotictejsi drůbež… Třeba perličku jsem nikdy nejedla a ráda bych ochutnala.
@Michelle_M píše:
Já yhle kaše dělám, nebaví mě jíst furt jen brambory. Většinou to teda na kaši míchám s bramborama napůl.
@topazio píše:
Já nic z toho.Vnitřnosti nejím. Zvedá se mi z nich žaludek.
Já mám játra moc ráda, i děti je jí, takže je vaříme vcelku často v různých úpravách. Dušené ledvinky děcka milujou od babicky, to jsem teda ale sama nikdy nevařila, i když teoreticky vím, jak na to.
Kuřecí srdíčka dávám do polívky nebo je někdy dělám na smetaně.
Morek taky sním, osolený s chlebem, když vařím vývar z morkových kostí.
Mozek jsem teda nikdy neměla, ale udělaný klasický s vajíčkem na chlebu, to bych ho klidně ochutnala. Ale strčit to do pusy samotné bych asi nesebrala odvahu. ![]()
@Sonmi Já nic z toho nejím. Zvedá se mi žaludek. Každý to holt máme jinak nastavené. Je dobře, že ti vnitřnosti nevadí. ![]()
My vnitřnosti vůbec nevaříme, jakože fakt vůbec.
Takže já bych to nepozřela.
Děti mají rády játrové knedlíčky v polívce. Já nezvládnu ani tu polívku, když tam ty knedlíčky jsou
![]()
@Whitedog píše:
My vnitřnosti vůbec nevaříme, jakože fakt vůbec.
Takže já bych to nepozřela.
Děti mají rády játrové knedlíčky v polívce. Já nezvládnu ani tu polívku, když tam ty knedlíčky jsou![]()
Muž miluje játra ale ne kuřecí musí být nějaká lepší když mají třeba telecí tak beru a dělám mu z toho játra na cibulce a dává si to třeba s jasminovou rýží dceři to taky chutná… Mě se to ekluje jak to smrdí když se to vaří. m ale jednou za měsíc jim to udělám.
U nás jsou děti odkázaný na játrový knedlíčky u babičky, protože já to nedávám… ![]()
Tak já vnitrnosti můžu, mám pocit, ze je to o nastaveni z detstvi a o tom, Jak se k tomu stavili rodice. U nás bývaly zabijačky často, jedla jsem vše, co bylo na talíři. Ano jako dítěti mi nevadilo pohled na to, jak se vyvrhuje prase, nebo jak teta rukou míchá krev. Takže bych si Martinovo menu dala s chutí. Jediné, co bych do pusy nedala, jsou koule.