Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jessikka píše:
Tak já vnitrnosti můžu, mám pocit, ze je to o nastaveni z detstvi a o tom, Jak se k tomu stavili rodice. U nás bývaly zabijačky často, jedla jsem vše, co bylo na talíři. Ano jako dítěti mi nevadilo pohled na to, jak se vyvrhuje prase, nebo jak teta rukou míchá krev. Takže bych si Martinovo menu dala s chutí. Jediné, co bych do pusy nedala, jsou koule.
Tak to ja jsem vyrůstala taky na zabijacce, „prde. lacku“ jsem uplne milovala.. Teď ji nejim ![]()
Ty kráso, mi to nepustilo prde. lacku ![]()
Tak když se duši játra ale třeba i brokolice květák má to dost specifickou „vuni-smrad“ to každý nedává…
To je celkem pochopitelný
@Sonmi píše:
Besky dělala malou mořskou vílu.U Betty se mi líbil dezert, a byla z nich jediná, kdo vlastně opravdu dělal dezert, tedy jako zákusek. Ti druzí dva neriskovali, prdli tam zmrzku a hoťoťo.
Jo, vidíš, už nevím přesně, že malá mořská víla, noi takže vlastně element vody nebo jak bych to pojala. Prostě takové si dosti podobné.
Jo, to je pravda, no to měl fakt zajímavý. Byť ze zabijačky skoro nic nejím, jen vybrané, tak u něho bych to teda chtěla ochutnat, fakt nápadité ![]()
Na jídlo se neříká blé, kdybys trpěla hlady, hned by si to s chutí zblajzla ![]()
A jak jste reagovali na tu hejtilku, tak se přidávám, že moc nechápu ten její výkřik do tmy a máme taky právě tu možnost přetáčení, nahrávání. Takže nás taky nějaké reklamy netankují. Dokonce u přetáčení máme nad lištou okénko, tak vidíme, kde už ta reklama končí. To je parádní věc ![]()
@Quinn7 píše:
Nechapu, ze vyhodili Ondru, byl muj favorit na viteze. Ta Tereza je mi tak nesympaticka, vazne spratek a jeste ma cinsky sikmy oci :/ ja se vsadim, ze nakonec vyhraje.
Nemá šikmé oči a není nesympatická, v úterý jsem jel na koncert Nigtwish do Prahy a jela se mnou ve vagoně z Ostravy v Pendolinu v první třídě ![]()
Byla jsem na pecicim kurzu s Besky a taky byla uplne jina, nez v televizi. ![]()
Na značkách. Při jejich vaření jsem si hezky zacvičila. Hezky jim to jde.
@JeyKey píše:
Letos nejsou ta castingová kola
Škoda, bavilo mě to.
Jo, bez toho úvodu/výběru těch lidí je to takové useklé a neúplné.