Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
8.9.23 09:33
@Almondea píše:
Mě to včera docela překvapilo, že většina ani neví, jak zabít kapra. NAtož naporcovat. To nikdy neviděli? Vždyť jsme národ „vánočních kaprů“, tomu přece nejde kolem vánoc uniknout. Snad v každé domácnocti byl někdy na vánoce kapr. U nás se zabíjel běžně, na tom snad nic není. :nevim: Mě přijde, že většina vůbec vařit neumí, jen matle suroviny dohromady hlava nehlava a ono něco vyjde. Neznají ani úplné základní kuchařské postupy, které ovládá i mé třináctileté dítě. :zed: Jsou tam tak 3-4 lidi, kteří vařit umí, zbytek jsou matlové. Ta žemlovka byla úplná tragédie. Takové jednoduché jídlo.
Úplně přesně. Třeba ten Adam? V medailonku řekl, že sve úplně první jídlo uvařil před 3/4 rokem. Ten kluk neumí vůbec ale vůbec nic. Ale je to brácha Kamu, že… Jako to soutěžící za to nemůžou, je to celé jeden velký fuck up produkce. Dřív by se absolutně neměli šanci do finále dostat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
8.9.23 09:48

@jessikka To je tim, ze se snazi vyprodukovat 1 radu rocne. Tolik amaterskych kucharu v CR neni. Kdo mel zajem a byl ochotny byt v TV, ten uz tam byl. Navic je to porad stejne. Mohli by zkusit Masterchef junior.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
8.9.23 09:59
@jessikka píše:
A to jste ještě neviděli další díl… Normálně mi to přišlo jako skvadra lobotomů. A k Joy by měli dávat titulky, ta jak se rozvašni, tak jen kňučí.

Je hrozná. A už víme, proč nebyly kola s krájením atd. Ona by neměla šanci dal postoupit a chyběl by jim tam černoch ve finále :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
8.9.23 10:31

Letosni vyber je katastrofa, tam je par normalnich jedincu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
8.9.23 10:34
@malákráličice píše:
@jessikka To je tim, ze se snazi vyprodukovat 1 radu rocne. Tolik amaterskych kucharu v CR neni. Kdo mel zajem a byl ochotny byt v TV, ten uz tam byl. Navic je to porad stejne. Mohli by zkusit Masterchef junior.

Jo, junior je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.9.23 11:05
@malákráličice píše:

Hele já bych řekla, že lidí co umí dobře vařit je dost. Jiná věc je lidí ochotných jít do takové soutěže…

1. ne každý se chce ukazovat v TV nechat si lézt do soukromí stát se veřejně známou „osobností“ objevovat se nějaký čas i v bulváru…
  1. ne každý má prostor někdo má práci s kterou nemůže na pár měsíců seknout.. rodinu.. atd
  • Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.9.23 11:06
@bjetuschka píše:

To je ale ČR plus SR je malinká… tohle dělají v AMerice sbírají kuchaříčky po celýc státech.. otázka je zda by bylo dostatek dětí vůbec pro natočení takové řady v ČR

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.9.23 11:08

No.. oproti minulé řadě kde byli opravdu výrazné osobnosti a lidi uměli vařit letos tragické.

• Citovat
  • Upravit
21426
8.9.23 11:30

@ludmilaadamkova v CR by asi bylo lepsi udelat radu s pubertaky. V USA jsou ty deti nekolik tydnu daleko od rodiny. Nevim, jak to maji zarizene. Jestli toci pres prazdniny a o deti se nekdo mimo nataceni stara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
8.9.23 11:33
@bjetuschka píše:

Super je, ale strasne mi tam vadi to plytvani jidlem. Ted nemyslim behem vareni. To je strasne i u normalniho Masterchefa. U toho detskeho po porodcich treba lijou polevu. Po detech sypou kila cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.9.23 11:51
@malákráličice píše:
Super je, ale strasne mi tam vadi to plytvani jidlem. Ted nemyslim behem vareni. To je strasne i u normalniho Masterchefa. U toho detskeho po porodcich treba lijou polevu. Po detech sypou kila cukru.

No.. právě myslím že k jídl oa k surovinám a plýtvání je v USA jiný než v ČR. Tohle by v ČR si myslím u diváků neproskočilo.

• Citovat
  • Upravit
a12
61098
8.9.23 13:28
@ludmilaadamkova píše:
Hele já bych řekla, že lidí co umí dobře vařit je dost. Jiná věc je lidí ochotných jít do takové soutěže…
  1. ne každý se chce ukazovat v TV nechat si lézt do soukromí stát se veřejně známou „osobností“ objevovat se nějaký čas i v bulváru…
  1. ne každý má prostor někdo má práci s kterou nemůže na pár měsíců seknout.. rodinu.. atd

Ono možná právě to, že pak jsou veřejně známý, půlka z nich je pak živá z instagramu.. To naláká tyhle podivný lidi, co tam jsou a odlaka to ty normální.. Tohle je hrozná doba.. Ano, pro tyhle „umělce“ je to zlatej důl, ale jinak je dneska influencer každej blbec a ještě mu za to platí :cert:
O těch, co vyhráli první série ani nic nevim..je to vidět i na porotcich, co se z tehlech tři stalo a kde jsou ty předchozí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
8.9.23 13:48

@a12 Predchozi porotci mluvili jak roboti. Slo moc poznat, ze jen opakuji vety, ktere dostavaji pres sluchatko. :D U tech novych tri to jde videt min.
Edit: fakt jsem napsala porodci? :mrgreen: Asi ze je to s nima porod.

Příspěvek upraven 08.09.23 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
8.9.23 13:59
@malákráličice píše:
@a12 Predchozi porodci mluvili jak roboti. Slo moc poznat, ze jen opakuji vety, ktere dostavaji pres sluchatko. :D U tech novych tri to jde videt min.

Uz si moc nevybavim první serii s nima, ale teď jsou z nich mediální hvězdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí