Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejně tak zmrvili Souboj na talíři. Není tam Radek a je to už o trapnosti, než o vaření, bohužel ![]()
@smile_xxx píše:
Koukáte? Dneska to je celkem komedie. Polovina soutěžících brečí, že mají zabít kapra.Ten Adam je mi děsně nesympatický. Zaprvé nezvládnul vytáhnout vnitřnosti z útrob kapra ( to by mělo být proti pravidlům, aby mu s tím mohl někdo pomoci). A vyfiletovat ho taky nezvládl. Už minule byl jeho výkon dost tristní. Podle mě dneska vypadne.
Já jsem ten díl ani nedokoukala. V této soutěži na této úrovni by mělo snad být samozřejmé, že zabíjí a vyfiletuji kapra. Přijde mi, že úroveň vaření u soutěžících strmě klesá každou řadou
@thalasan píše:
Já jsem ten díl ani nedokoukala. V této soutěži na této úrovni by mělo snad být samozřejmé, že zabíjí a vyfiletuji kapra. Přijde mi, že úroveň vaření u soutěžících strmě klesá každou řadou
Jako ja kapra zabít neumím, ale ja i nerada vařim
ale třeba moje máma na vanoce úplně běžně, zrovna zabíjení kapra k tomu tak nějak patří a nepřijde mi to jako věc, u který by měli kuchaři takhle vyvádět, naopak bych si právě myslela, že tohle pro ně bude běžná věc a většina to dělá.
@a12 píše:
Jako ja kapra zabít neumím, ale ja i nerada vařimale třeba moje máma na vanoce úplně běžně, zrovna zabíjení kapra k tomu tak nějak patří a nepřijde mi to jako věc, u který by měli kuchaři takhle vyvádět, naopak bych si právě myslela, že tohle pro ně bude běžná věc a většina to dělá.
Já jsem kapra taky nikdy nezabijela, ale věřím, že bych to podle návodu dala. Ale taky bych se nikdy nehlásila do takové soutěže ![]()
Mě štve, že ve spižírně si naberou masa a surovin hromadu, košíky unést nemohou, pak s tím nehoráznými způsobem plýtvají. Z několika kil masa porcicka sotva pro jednoho a teď najednou slzičky, že kvůli tomu musí umřít zvíře
a taky je tady kvůli pár kouskům zabilo 15 kaprů ![]()
Já jsem holka z vesnice, když byla zabijačka tak se zužitkovalo všechno, zbytky se nevedly ![]()
Včera jsem se zrovna o tom bavila s manželem. Já teda nevím, ale kdybych se hlasila do takové soutěže, tak přece musím umět nejen zabít kapra, ale i porcovat maso. v jedné té sérii dělali křepelky, a taky někteří z toho byli na prášky. Nebo oni si všichni myslí, že jak to mají z odchodu, tak to ve skutečnosti vypadá? To stejný třeba krájení cibule, zeleniny… Jako doma mi je jedno, jak mám nakrájenou cibuli a za jak dlouho.
Já jsem se teda včera nedívala, uspávala jsem malého, ale jak jsem předpokládala, o nic moc jsem nepřišla. Divím se, že vypadla ta Nikola, čekala bych, že si tam budou nechávat tyhle výrazný osoby a naopak vypakujou ty,,obyčejný" dřív.
Mě to včera docela překvapilo, že většina ani neví, jak zabít kapra. NAtož naporcovat. To nikdy neviděli? Vždyť jsme národ „vánočních kaprů“, tomu přece nejde kolem vánoc uniknout. Snad v každé domácnocti byl někdy na vánoce kapr. U nás se zabíjel běžně, na tom snad nic není.
Mě přijde, že většina vůbec vařit neumí, jen matle suroviny dohromady hlava nehlava a ono něco vyjde. Neznají ani úplné základní kuchařské postupy, které ovládá i mé třináctileté dítě.
Jsou tam tak 3-4 lidi, kteří vařit umí, zbytek jsou matlové. Ta žemlovka byla úplná tragédie. Takové jednoduché jídlo.
@bjetuschka píše:
Já jsem se teda včera nedívala, uspávala jsem malého, ale jak jsem předpokládala, o nic moc jsem nepřišla. Divím se, že vypadla ta Nikola, čekala bych, že si tam budou nechávat tyhle výrazný osoby a naopak vypakujou ty,,obyčejný" dřív.
Soutěž je o vaření a ne o sexuálních orientacích. Za mě byla nejslabší.
@bjetuschka píše:
Myslim, že na ni bylo moc poznat yzr nic neumí ![]()
@Almondea píše:
Mě to včera docela překvapilo, že většina ani neví, jak zabít kapra. NAtož naporcovat. To nikdy neviděli? Vždyť jsme národ „vánočních kaprů“, tomu přece nejde kolem vánoc uniknout. Snad v každé domácnocti byl někdy na vánoce kapr. U nás se zabíjel běžně, na tom snad nic není.Mě přijde, že většina vůbec vařit neumí, jen matle suroviny dohromady hlava nehlava a ono něco vyjde. Neznají ani úplné základní kuchařské postupy, které ovládá i mé třináctileté dítě.
Jsou tam tak 3-4 lidi, kteří vařit umí, zbytek jsou matlové. Ta žemlovka byla úplná tragédie. Takové jednoduché jídlo.
Jsem taky rikala, ze nemusíš umet vařit, stačí mít fantazii, co všechno spatlat dohromady a z čeho všeho uplacat pyré
@topazio píše:
Soutěž je o vaření a ne o sexuálních orientacích. Za mě byla nejslabší.
Myslím, že o vaření už to dávno není. Teď je hlavní se nějak lišit, být exot, lovestory nebo mít životní příběh. ![]()
@bjetuschka píše:
Myslím, že o vaření už to dávno není. Teď je hlavní se nějak lišit, být exot, lovestory nebo mít životní příběh.
To já vím. Všechny soutěže už dávno nejsou o talentu.
@thalasan píše:
A to jste ještě neviděli další díl… Normálně mi to přišlo jako skvadra lobotomů. A k Joy by měli dávat titulky, ta jak se rozvašni, tak jen kňučí.