Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4100
2.9.23 17:17

Stejně tak zmrvili Souboj na talíři. Není tam Radek a je to už o trapnosti, než o vaření, bohužel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
7.9.23 07:08
@smile_xxx píše:
Koukáte? Dneska to je celkem komedie. Polovina soutěžících brečí, že mají zabít kapra.Ten Adam je mi děsně nesympatický. Zaprvé nezvládnul vytáhnout vnitřnosti z útrob kapra ( to by mělo být proti pravidlům, aby mu s tím mohl někdo pomoci). A vyfiletovat ho taky nezvládl. Už minule byl jeho výkon dost tristní. Podle mě dneska vypadne.

Já jsem ten díl ani nedokoukala. V této soutěži na této úrovni by mělo snad být samozřejmé, že zabíjí a vyfiletuji kapra. Přijde mi, že úroveň vaření u soutěžících strmě klesá každou řadou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
7.9.23 08:01
@thalasan píše:
Já jsem ten díl ani nedokoukala. V této soutěži na této úrovni by mělo snad být samozřejmé, že zabíjí a vyfiletuji kapra. Přijde mi, že úroveň vaření u soutěžících strmě klesá každou řadou

Jako ja kapra zabít neumím, ale ja i nerada vařim :mrgreen: ale třeba moje máma na vanoce úplně běžně, zrovna zabíjení kapra k tomu tak nějak patří a nepřijde mi to jako věc, u který by měli kuchaři takhle vyvádět, naopak bych si právě myslela, že tohle pro ně bude běžná věc a většina to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
7.9.23 08:13
@a12 píše:
Jako ja kapra zabít neumím, ale ja i nerada vařim :mrgreen: ale třeba moje máma na vanoce úplně běžně, zrovna zabíjení kapra k tomu tak nějak patří a nepřijde mi to jako věc, u který by měli kuchaři takhle vyvádět, naopak bych si právě myslela, že tohle pro ně bude běžná věc a většina to dělá.

Já jsem kapra taky nikdy nezabijela, ale věřím, že bych to podle návodu dala. Ale taky bych se nikdy nehlásila do takové soutěže :lol:
Mě štve, že ve spižírně si naberou masa a surovin hromadu, košíky unést nemohou, pak s tím nehoráznými způsobem plýtvají. Z několika kil masa porcicka sotva pro jednoho a teď najednou slzičky, že kvůli tomu musí umřít zvíře :roll: a taky je tady kvůli pár kouskům zabilo 15 kaprů :roll:
Já jsem holka z vesnice, když byla zabijačka tak se zužitkovalo všechno, zbytky se nevedly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
7.9.23 08:35

Včera jsem se zrovna o tom bavila s manželem. Já teda nevím, ale kdybych se hlasila do takové soutěže, tak přece musím umět nejen zabít kapra, ale i porcovat maso. v jedné té sérii dělali křepelky, a taky někteří z toho byli na prášky. Nebo oni si všichni myslí, že jak to mají z odchodu, tak to ve skutečnosti vypadá? To stejný třeba krájení cibule, zeleniny… Jako doma mi je jedno, jak mám nakrájenou cibuli a za jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
7.9.23 08:43

Já jsem se teda včera nedívala, uspávala jsem malého, ale jak jsem předpokládala, o nic moc jsem nepřišla. Divím se, že vypadla ta Nikola, čekala bych, že si tam budou nechávat tyhle výrazný osoby a naopak vypakujou ty,,obyčejný" dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
7.9.23 08:47

Mě to včera docela překvapilo, že většina ani neví, jak zabít kapra. NAtož naporcovat. To nikdy neviděli? Vždyť jsme národ „vánočních kaprů“, tomu přece nejde kolem vánoc uniknout. Snad v každé domácnocti byl někdy na vánoce kapr. U nás se zabíjel běžně, na tom snad nic není. :nevim: Mě přijde, že většina vůbec vařit neumí, jen matle suroviny dohromady hlava nehlava a ono něco vyjde. Neznají ani úplné základní kuchařské postupy, které ovládá i mé třináctileté dítě. :zed: Jsou tam tak 3-4 lidi, kteří vařit umí, zbytek jsou matlové. Ta žemlovka byla úplná tragédie. Takové jednoduché jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.9.23 09:02
@bjetuschka píše:
Já jsem se teda včera nedívala, uspávala jsem malého, ale jak jsem předpokládala, o nic moc jsem nepřišla. Divím se, že vypadla ta Nikola, čekala bych, že si tam budou nechávat tyhle výrazný osoby a naopak vypakujou ty,,obyčejný" dřív.

Soutěž je o vaření a ne o sexuálních orientacích. Za mě byla nejslabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
7.9.23 09:23
@bjetuschka píše:
Já jsem se teda včera nedívala, uspávala jsem malého, ale jak jsem předpokládala, o nic moc jsem nepřišla. Divím se, že vypadla ta Nikola, čekala bych, že si tam budou nechávat tyhle výrazný osoby a naopak vypakujou ty,,obyčejný" dřív.

Myslim, že na ni bylo moc poznat yzr nic neumí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
7.9.23 09:25
@Almondea píše:
Mě to včera docela překvapilo, že většina ani neví, jak zabít kapra. NAtož naporcovat. To nikdy neviděli? Vždyť jsme národ „vánočních kaprů“, tomu přece nejde kolem vánoc uniknout. Snad v každé domácnocti byl někdy na vánoce kapr. U nás se zabíjel běžně, na tom snad nic není. :nevim: Mě přijde, že většina vůbec vařit neumí, jen matle suroviny dohromady hlava nehlava a ono něco vyjde. Neznají ani úplné základní kuchařské postupy, které ovládá i mé třináctileté dítě. :zed: Jsou tam tak 3-4 lidi, kteří vařit umí, zbytek jsou matlové. Ta žemlovka byla úplná tragédie. Takové jednoduché jídlo.

Jsem taky rikala, ze nemusíš umet vařit, stačí mít fantazii, co všechno spatlat dohromady a z čeho všeho uplacat pyré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
7.9.23 10:15
@topazio píše:
Soutěž je o vaření a ne o sexuálních orientacích. Za mě byla nejslabší.

Myslím, že o vaření už to dávno není. Teď je hlavní se nějak lišit, být exot, lovestory nebo mít životní příběh. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.9.23 10:24
@bjetuschka píše:
Myslím, že o vaření už to dávno není. Teď je hlavní se nějak lišit, být exot, lovestory nebo mít životní příběh. :D

To já vím. Všechny soutěže už dávno nejsou o talentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.9.23 09:29
@thalasan píše:
Já jsem ten díl ani nedokoukala. V této soutěži na této úrovni by mělo snad být samozřejmé, že zabíjí a vyfiletuji kapra. Přijde mi, že úroveň vaření u soutěžících strmě klesá každou řadou

A to jste ještě neviděli další díl… Normálně mi to přišlo jako skvadra lobotomů. A k Joy by měli dávat titulky, ta jak se rozvašni, tak jen kňučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí