Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Jinak jse, o díl napřed… tak ten jak víte bude vneku. Nebavil mě vůbec… jeden člověk ani neuměl nakrájet cibuli (nespojleruju kdo)třetí díl byla fakt NUDA s velkým N.
DOufám že až vyháží ty co vůbec neumí vařit a zůstane hrstka těch co vařit umí bude to zajímavější.
@ludmilaadamkova presne, ani jsem to nevidela do konce. Otres.
Nevím jestli jsem zhýčkaná ale přišlo mi to jako jeden z nejnutnější dílů jaký jsem viděla vůbec
@a12 píše:no já uz jsem asi praskla, kdo neumí nakrájet cibuli
ale snad to není nic, co by nejak ovlivnilo sledování v tv
Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat brambory
Samozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )
Zase ta cibule.
Viz diskuze, kde zakladatelce vadí, že přítel jí nadměrně cibuli. ![]()
Já používám často cibuli. ![]()
Zajimalo by me, jakou ma tato rada sledovanost. Nedokoukala jsem ani prvni dil. Mozna to bude stejny propadak jako Eliska a Damian. Videla jsem pouze ukazku na 2. dil a nechce se mi verit, ze v ukazce bylo to nejlepsi z dilu, aby divaky nalakali.
Masterchefovi tady taky nedelate nejlepsi reklamu, aby se clovek rozkoukaval. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat bramborySamozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )
Prááávě. Jednou Roman z řady 2020 vysvětloval, co sledují tím krájením cibule v prvních kolech. Když vaříš nějak víc, tu cibuli prostě krájíš do zblbnutí, a pak je to znát.
@ludmilaadamkova píše:
Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat bramborySamozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )
No rikam, nemohli tam dát díly s krájením, protože by do finále jejich favoriti neprosli a těžko by si je tam prosazovali, kdyz by všichni videli, jaky jsou střeva ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Prááávě. Jednou Roman z řady 2020 vysvětloval, co sledují tím krájením cibule v prvních kolech. Když vaříš nějak víc, tu cibuli prostě krájíš do zblbnutí, a pak je to znát.
Jo „Ruppert“ ji v novym díle krajel dobře
tak asi občas vaří
nevim, jak se ten chlap doopravdy jmenuje, takhle jsme si ho pojmenovali doma ![]()
Koukáme se, protože tam máme souseda.
Hlas Joy je mi hodně nepříjemný, ale schválně to nedělá (asi). Stejně mi v loňské řadě vadil Aco.
Vadí mi hluboké lidské příběhy. V medailonu stačí povolání a případné koníčky (stačí to říct i bez medailonu).
Ale snad už to nebudou tak natahovat, jako v roce 2020 (kvůli tomu jsme na to přestali koukat).
Komedie s kaprem byla příšerná, takovej základ. Kdyby tam zabíjeli krůtu, ale kapra. Podle mě by to kuchař měl umět. Celkově si uvědomovat, že někdo ta zvířata zabít musí.
Lukáš, který vypadl v první kole mi nevadil. Nikol na mě bylo moc. Taková excentrická. Adam vypadá jako nastřelenej na perníku. Zaujala mě ta ani-aging něco. Vypadá na svůj věk. Omladit by se u ní nenechala. Žaneta vypadá šikovně a ještě asi dva nebo tři také vypadají, že něco umí.
Kšiltovku by si v místnosti pánové mohli sundat.
Je tu někde diskuse, kde se probírá to, co bylo na Voyo? Protože dnes bych to teda potřebovala ventilovat ![]()
@jessikka píše:
Je tu někde diskuse, kde se probírá to, co bylo na Voyo? Protože dnes bych to teda potřebovala ventilovat
Není. Ale můžeš založit diskuzi. Napiš MasterChef se spoilery. ![]()
A nechcete zas udělat uzavřenku jak byla Survivalova. Že by se tam udělaly dvě diskuze jedna TV a druhá voyo. Aby zas jak loni nepřišla nějaká hvězda nám zkazit finale.
@AnnieTRoj viď, Adam je úplně naspeedovanej. Schválně kouknu na zornicky. ![]()
Jinak jse, o díl napřed… tak ten jak víte bude vneku. Nebavil mě vůbec… jeden člověk ani neuměl nakrájet cibuli (nespojleruju kdo)
třetí díl byla fakt NUDA s velkým N.
DOufám že až vyháží ty co vůbec neumí vařit a zůstane hrstka těch co vařit umí bude to zajímavější.