Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
10.9.23 08:58

Jinak jse, o díl napřed… tak ten jak víte bude vneku. Nebavil mě vůbec… jeden člověk ani neuměl nakrájet cibuli (nespojleruju kdo)

třetí díl byla fakt NUDA s velkým N.

DOufám že až vyháží ty co vůbec neumí vařit a zůstane hrstka těch co vařit umí bude to zajímavější.

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
10.9.23 10:25
@ludmilaadamkova píše:
Jinak jse, o díl napřed… tak ten jak víte bude vneku. Nebavil mě vůbec… jeden člověk ani neuměl nakrájet cibuli (nespojleruju kdo)

třetí díl byla fakt NUDA s velkým N.

DOufám že až vyháží ty co vůbec neumí vařit a zůstane hrstka těch co vařit umí bude to zajímavější.
:mrgreen: no já uz jsem asi praskla, kdo neumí nakrájet cibuli :mrgreen: ale snad to není nic, co by nejak ovlivnilo sledování v tv
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
10.9.23 11:03

@ludmilaadamkova presne, ani jsem to nevidela do konce. Otres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.9.23 11:09

@Ijen

Nevím jestli jsem zhýčkaná ale přišlo mi to jako jeden z nejnutnější dílů jaký jsem viděla vůbec

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.9.23 11:11
@a12 píše: :mrgreen: no já uz jsem asi praskla, kdo neumí nakrájet cibuli :mrgreen: ale snad to není nic, co by nejak ovlivnilo sledování v tv

Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat brambory

Samozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )

• Citovat
  • Upravit
56505
10.9.23 11:34

Zase ta cibule. :lol: Viz diskuze, kde zakladatelce vadí, že přítel jí nadměrně cibuli. :lol:

Já používám často cibuli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
10.9.23 12:09

Zajimalo by me, jakou ma tato rada sledovanost. Nedokoukala jsem ani prvni dil. Mozna to bude stejny propadak jako Eliska a Damian. Videla jsem pouze ukazku na 2. dil a nechce se mi verit, ze v ukazce bylo to nejlepsi z dilu, aby divaky nalakali. :D Masterchefovi tady taky nedelate nejlepsi reklamu, aby se clovek rozkoukaval. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.23 12:41
@ludmilaadamkova píše:
Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat bramborySamozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )

Prááávě. Jednou Roman z řady 2020 vysvětloval, co sledují tím krájením cibule v prvních kolech. Když vaříš nějak víc, tu cibuli prostě krájíš do zblbnutí, a pak je to znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.9.23 13:49
@ludmilaadamkova píše:
Jako tohle fakt nechápu.. cibule je základ půlky jídel v ČR… A dobře ji umět nakrájet na drobno je základ. Naprostý základ. jako oloupat bramborySamozřejmě není to o tom že všichni musí umět krájet luxusně rychle jako profík ale ona tu cibuli krajela jak má téměř pětiletá dcera brambory ( cibuli nekeaji protože ji pálí do očí )

No rikam, nemohli tam dát díly s krájením, protože by do finále jejich favoriti neprosli a těžko by si je tam prosazovali, kdyz by všichni videli, jaky jsou střeva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.9.23 13:51
@broskvová zmrzlina píše:
Prááávě. Jednou Roman z řady 2020 vysvětloval, co sledují tím krájením cibule v prvních kolech. Když vaříš nějak víc, tu cibuli prostě krájíš do zblbnutí, a pak je to znát.

Jo „Ruppert“ ji v novym díle krajel dobře :mrgreen: tak asi občas vaří :mrgreen: nevim, jak se ten chlap doopravdy jmenuje, takhle jsme si ho pojmenovali doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
10.9.23 14:13

Koukáme se, protože tam máme souseda.
Hlas Joy je mi hodně nepříjemný, ale schválně to nedělá (asi). Stejně mi v loňské řadě vadil Aco.

Vadí mi hluboké lidské příběhy. V medailonu stačí povolání a případné koníčky (stačí to říct i bez medailonu).
Ale snad už to nebudou tak natahovat, jako v roce 2020 (kvůli tomu jsme na to přestali koukat).

Komedie s kaprem byla příšerná, takovej základ. Kdyby tam zabíjeli krůtu, ale kapra. Podle mě by to kuchař měl umět. Celkově si uvědomovat, že někdo ta zvířata zabít musí.

Lukáš, který vypadl v první kole mi nevadil. Nikol na mě bylo moc. Taková excentrická. Adam vypadá jako nastřelenej na perníku. Zaujala mě ta ani-aging něco. Vypadá na svůj věk. Omladit by se u ní nenechala. Žaneta vypadá šikovně a ještě asi dva nebo tři také vypadají, že něco umí.

Kšiltovku by si v místnosti pánové mohli sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.9.23 20:52

Je tu někde diskuse, kde se probírá to, co bylo na Voyo? Protože dnes bych to teda potřebovala ventilovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.9.23 20:53
@jessikka píše:
Je tu někde diskuse, kde se probírá to, co bylo na Voyo? Protože dnes bych to teda potřebovala ventilovat :lol:

Není. Ale můžeš založit diskuzi. Napiš MasterChef se spoilery. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116120
20.9.23 21:20

A nechcete zas udělat uzavřenku jak byla Survivalova. Že by se tam udělaly dvě diskuze jedna TV a druhá voyo. Aby zas jak loni nepřišla nějaká hvězda nám zkazit finale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116120
20.9.23 21:21

@AnnieTRoj viď, Adam je úplně naspeedovanej. Schválně kouknu na zornicky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie