Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše: Žije v ČR, je v soutěži, tak se měla přizpůsobit. Byla v týmu, nejela sama za sebe.Doufám, že brzo vyletí Adam. Je to tlačenka.
No jak tam zacli, že to měla těžký, jakože je černá.. ![]()
A prej jazyková bariera, ty jo, vždyt tu je 20 let
@a12 píše:
No jak tam zacli, že to měla těžký, jakože je černá..
Ten proslov byl naprosto směšnej ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Ten proslov byl naprosto směšnej
Teď na internetu kope kolem sebe. ![]()
@a12 píše:
No jak tam zacli, že to měla těžký, jakože je černá..
Po 20 letech v ČR už by žádná jazyková bariéra neměla existovat.
@topazio píše:
Teď na internetu kope kolem sebe.
Kde to čteš?
Holky díl na který jste koukaly byl zajímavý…
já jsem uprostřed dalšího dílu a jako celkem emotivní masakr. Navíc ty jídla co dělají vypadají extrémně dobře.
Myslím, že můžu prozradit že se peče přes noc.
Respektive mají 1,5 hodiny na přípravu pak pečou přes noc bez přítomnosti daší den mají hodinu na dodělání.
Nemám ještě odkoukám čeká mě vyřazování… jak první 3 díly byly o ničem tak to začíná být zajímavé.
Adam je mi pořád nesympatický a začíná mi být sympatická ta poradkyně proti stárnutí a Kubík čím, dál víc.
@ludmilaadamkova píše:
Holky díl na který jste koukaly byl zajímavý…já jsem uprostřed dalšího dílu a jako celkem emotivní masakr. Navíc ty jídla co dělají vypadají extrémně dobře.
Myslím, že můžu prozradit že se peče přes noc.Respektive mají 1,5 hodiny na přípravu pak pečou přes noc bez přítomnosti daší den mají hodinu na dodělání.
Nemám ještě odkoukám čeká mě vyřazování… jak první 3 díly byly o ničem tak to začíná být zajímavé.
Adam je mi pořád nesympatický a začíná mi být sympatická ta poradkyně proti stárnutí a Kubík čím, dál víc.
A všimla sis, že tahle diskuze je bez spoilerů?
No nic, vyhodim si ji z oblíbených. ![]()
@aiwwa píše:
A všimla sis, že tahle diskuze je bez spoilerů?
No nic, vyhodim si ji z oblíbených.
Nic tak hroznýho nenapsala, ne?
vždyť i reklama v tv ti řekne víc.
@a12 píše:
Nic tak hroznýho nenapsala, ne?vždyť i reklama v tv ti řekne víc.
Já ji jen upozornila, aby sem nepsala víc.
@topazio píše:
Neumí prohrávat. Napřed chce být v top pětce a když vypadne, je za to ráda. Tak určitě
@aiwwa píše:
Já ji jen upozornila, aby sem nepsala víc.
No úplně to nevyznelo, jako upozorneni.. A vzhledem k tomu, že napsala myslím, že můžu prozradit.. Tak to ví.. Jen to brala jako informaci, kterou nic nevyzradi.
@a12 píše:
No úplně to nevyznelo, jako upozorneni.. A vzhledem k tomu, že napsala myslím, že můžu prozradit.. Tak to ví.. Jen to brala jako informaci, kterou nic nevyzradi.
Jen jsem chtěla napsat že se máte na co těšít že příště opět super díl - řekla bych ještě lepší než ten aktuální. Pokud je toto spojler tak opravdu nevím. ![]()
@mamina2017 píše:
Jako jedině, kdybych si řekla, že se zachovala ta Marťa nefér, kdyby ona vyloženě pochybila a nebo to nezvládla. Takhle ona dělala, co šlo.
Také mě naštval ten lynč porotců. Přitom to nebylo poprvé, co šel na balkon kapitán. Vůči Petře to bylo blbý, udělala celý dezert.
Joy byla jasná, ta si to zasloužila. Marťa měla právo jít na balkon, jen bych místo Petry vybrala Honzu, ten pracoval nejhůř hned po Joy. Ostatní pracovali dobře.
Celkově mi to zachraňování přišlo blbý, měli vařit všichni.
Snoubenec na začátku řekl, dneska by mohla vypadnout Joy a ono mu to fakt vyšlo
.
@topazio píše:
Ona byla děsně ublížená celý díl… jsem ráda že vypadla… byla mi ze všech nejvíc neympatická. Kvůli tomu hlasu a vyjadřování. A všimla jsem si že ani do koletivu soutěžících moc nezapadla.