Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letošní bageta mi velice chutnala. Zelí skvěle ochucené, bageta nebyla suchá (poprvé jsem v pohodě snědla i část, kterou obvykle nechávám) a maso dobré (jen teda nepoznala bych, jestli to je kachní nebo jiné maso). Loňská mi nechutnala - byla taková nijaká.
Jé chudák Terka, to muselo být teda dost nepříjemný s tím popálením. A další díl zase popálená. Mně přijde i že ti soutěžící jsou letos víc nešikovní, kde kdo se tam popálí nebo řízne
Zajímavý nápad s langoši, vlastně se to dá naplnit různě, jako pizza, taky bych něco doma zkusila jinak. A měli to krásně nafouklé, já to doma tak neumím, mám je spíš placatý. Vypadalo to dost chutně, ale zas sázet na Romadur, ne každý to má rád. A pak, maso je maso, no ![]()
@sharunka03 píše:
Jé chudák Terka, to muselo být teda dost nepříjemný s tím popálením. A další díl zase popálená. Mně přijde i že ti soutěžící jsou letos víc nešikovní, kde kdo se tam popálí nebo řízneZajímavý nápad s langoši, vlastně se to dá naplnit různě, jako pizza, taky bych něco doma zkusila jinak. A měli to krásně nafouklé, já to doma tak neumím, mám je spíš placatý. Vypadalo to dost chutně, ale zas sázet na Romadur, ne každý to má rád. A pak, maso je maso, no
No, rikala že má popelenou pulku obličeje, ale teda v dalším díle vůbec nic ![]()
@a12 píše:
No, rikala že má popelenou pulku obličeje, ale teda v dalším díle vůbec nic
Ono záleží jak moc popálenou. Pokud měla první stupeň, tak to pálí, ale zmizí. Taky jednou na mě vyprskl olej při vaření. Celou noc jsem nespala a chladila, ale pak to zmizelo. Ale taky jsem měla druhý stupeň na půlce ruky a tam to bylo léčení na delší dobu. Stejně tak jsem měla druhý stupeň na noze. Noha z čerstvě uvařené kávy a ruku jsem si nešikovně přiložila k fritovacímu koši v práci( takže mnohem větší, než jaký má člověk doma).
Myslím, že jela do té nemocnice hlavně kvůli oku preventivně.
@Fiveone píše:
Ono záleží jak moc popálenou. Pokud měla první stupeň, tak to pálí, ale zmizí. Taky jednou na mě vyprskl olej při vaření. Celou noc jsem nespala a chladila, ale pak to zmizelo. Ale taky jsem měla druhý stupeň na půlce ruky a tam to bylo léčení na delší dobu. Stejně tak jsem měla druhý stupeň na noze. Noha z čerstvě uvařené kávy a ruku jsem si nešikovně přiložila k fritovacímu koši v práci( takže mnohem větší, než jaký má člověk doma).
Nevim no, mně takhle zrovna nedávno vyprskn olej, měla jsem to na krku a ruce jen tecky od toho oleje jako kapky a takovych 14 eni to bylo znát, až někdy teď to zmizelo ale je tam znát bila jizva
@a12 píše:
Nevim no, mně takhle zrovna nedávno vyprskn olej, měla jsem to na krku a ruce jen tecky od toho oleje jako kapky a takovych 14 eni to bylo znát, až někdy teď to zmizelo ale je tam znát bila jizva
Tak pokud jí napadlo přes to dát makeup, tak nemusí být nic poznat.
@Fiveone píše:
Tak pokud jí napadlo přes to dát makeup, tak nemusí být nic poznat.
No ona má obličej jak omítku, to je pravda. Ale to mi právě přijde taky šílený na popáleninu.. Co jsem pochopila, tak od těch popalenych rukou do dalšího natáčení muselo být pár hodin, den
@a12 Ruku si spálila při vaření když šáhla na rozpálenou rukojeť.. Hodně jí to bolelo ale dovařila.
@ludmilaadamkova píše:
@a12 Ruku si spálila při vaření když šáhla na rozpálenou rukojeť.. Hodně jí to bolelo ale dovařila.
To vim, mluvim o těch dvou před tím
ten od kamu a ta holka ![]()
@a12 píše:
No, rikala že má popelenou pulku obličeje, ale teda v dalším díle vůbec nic
Hm, to je fakt, asi jako bylo myšleno, že ji to zasáhlo přímo tam, k tomu oku a tam to pálí, ale tak naštěstí, žádné strašné popáleniny to teda nebyly, což je dobře.
Tak co, kouká tu ještě někdo? Mně začíná čím dál tím víc vadit Tereza, přijde mi, že jde až moc tvrdě za svým. Fandím některému z kluků, nejvíc asi Kubovi.
@Quinn7 píše:
Tak co, kouká tu ještě někdo? Mně začíná čím dál tím víc vadit Tereza, přijde mi, že jde až moc tvrdě za svým. Fandím některému z kluků, nejvíc asi Kubovi.
Koukam.
mám to úplně stejně jako ty.
@aiwwa píše:
Ale myslím že Terka vyhraje.
Taky myslím, že vyhraje. Minule vyhrál chlap a většinou se to střídá, takže letos vyhraje ženská.