Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116088
13.12.23 15:21
@a12 píše:
Ta Kristina mi až tak nevadila, mluvila normalne česky a byla šikovná. Ale přijde mi jich tam moc, loni vyhrála slovenka, co mluvila čistě slovensky, teď jsem ji videla ve Snídani s novou a uz se teda snaží česky, předtím berky ve finále.. Tenkrát taková ta lesbička kratkovlasa taky došla daleko.

Loni vyhrál přece Martin a ne Slovenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
13.12.23 15:31
@aiwwa píše:
Loni vyhrál přece Martin a ne Slovenka.

Tak predloni, to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.12.23 18:54
@a12 píše:
Ta Kristina mi až tak nevadila, mluvila normalne česky a byla šikovná. Ale přijde mi jich tam moc, loni vyhrála slovenka, co mluvila čistě slovensky, teď jsem ji videla ve Snídani s novou a uz se teda snaží česky, předtím berky ve finále.. Tenkrát taková ta lesbička kratkovlasa taky došla daleko.

Berky nebyl ve finále. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
13.12.23 19:04
@Sonmi píše:
Berky nebyl ve finále. Bohužel.

No byl 3.
Nevim, jestli ještě tenkrát byli jen 2 ve finále, teď jsou 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
13.12.23 19:05
@a12 píše:
No byl 3.
Nevim, jestli ještě tenkrát byli jen 2 ve finále, teď jsou píše: Více

Byli dva. Ve finále byl Staša a Pavlína hysterína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 23:22
@a12 píše:

Jo šikovná byla, to je fakt. A Berky mně nevadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 23:23
@bjetuschka píše:
Aco (ten Srb)

A jo vlastně, Aco, jsem si pak říkala A co? A nic :D a ještě někdo tam měl podobné jméno jako on, tak jsem si je jeden čas pletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
13.12.23 23:27

No, jako radši jsem to přála na postup do finále Péťovi, i když to je takovej citlínek. A fakt teda na tu Terinu jsem už alergická a přijde mi to, že to je snad ve scénáři, aby třeba byli namíchaný, když zbyla jedna holka. Jako sorry, ale aby tortellini, které se běžně vaří o dost dýl, ona měla velké tři kusy, měla za 5 minut hotový, nevěřím. A že by, aby se neřeklo, tak Punčochář řekne, že jen na okraji trošku syrové určitě :roll:
A já jestli teda, tak asi fandím Honzovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.12.23 05:10

Mně to u Péti bylo hned jasné. Při každém rozhovoru zmiňoval poslední vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
14.12.23 06:21
@sharunka03 píše:
No, jako radši jsem to přála na postup do finále Péťovi, i když to je takovej citlínek. A fakt teda na tu Terinu jsem už alergická a přijde mi to, že to je snad ve scénáři, aby třeba byli namíchaný, když zbyla jedna holka. Jako sorry, ale aby tortellini, které se běžně vaří o dost dýl, ona měla velké tři kusy, měla za 5 minut hotový, nevěřím. A že by, aby se neřeklo, tak Punčochář řekne, že jen na okraji trošku syrové určitě :roll:
A já jestli teda, tak asi fandím Honzovi :)

No, podle mě zas postoupila protože se rozbrecela, že ji nikdo nefandi.. Prej mne, která tady jsem pomahala a rozdavala svy zkušenosti 8o cože, ona? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
14.12.23 06:24
@smile_xxx píše:
Jo, asi to přeji Honzovi. A myslím si, že by to tě soutěže neměli plést cukrařinu ( je to vůbec slovo?). To je podle mě v gastronomii separátní obor. Cukráři taky nedělají zkoušky y jestli umí profi steaky.
Stejně tak, jako mi vadí u třeba Česko - Slovenskou má talent, že opakovaně vyhrávají zpěváci. Ti mají své soutěže zaměřené čistě na zpěv.
A ano, myslím, že by měli soutěžit je Češi (Moraváci a Slezané). A nebo lidi, co trvale v ČR žijí.

No, když zmiňuješ ten talent, uz jsem teda asi posledních 50 serii neviděla :mrgreen: ale na pár prvních jsem koukala a ty kazasi nebo co všechno tam bylo, jednou dokonce nakej vyhrál, mě tam stvali strašně teda, ty tam přeci nemeli co dělat, natož dojít do finále a nakonec vyhrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
14.12.23 07:45

@smile_xxx @sharunka03 Já tušila, že to bude matoucí, proto jsem radši dala do závorky info o Srbu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí