Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61097
20.12.23 22:23
@Quinn7 píše:
Tak cekala jsem Kubu teda, ale Honza taky dobry

Ja taky, ale po tom průběhu jsem to teda viděla na Terezu, ji v podstatě všechno jen chválili, u kluků nějaká kritika byla. Jako že bude remíza a budou vařit všichni bylo docela průhledný :mrgreen: ale jo, s Honzou jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
20.12.23 22:25

Chtělo by to soukromou skupinu, loni to bylo to samý, to go sem nekdo hodil ještě dřív, než to mohl vidět celý na voyo, jen koukl na konec a přišel to sem napsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.23 22:26
@aiwwa píše:
Já sem raději vůbec nelezla.

Já až před chvílí. Taky radši. Vždy se najde nějaké ucho, které něco propálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.23 22:28
@a12 píše:
Chtělo by to soukromou skupinu, loni to bylo to samý, to go sem nekdo hodil ještě dřív, než to mohl vidět celý na voyo, jen koukl na konec a přišel to sem napsat :roll:

Je tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.12.23 22:58

Já jsem si myslela po predkrmu, že je Honza ze hry a že to vyhraje Terka neb ji děsně chválili a Kuba jel na jistotu. Pak než byl dezert tak říkala, že se jí změní život jakoby už to vyhrála.

A nakonec Honza. Tak dobrý. U něj asi proto že byl u něj největší progres - rozhodně větší než u Kuby.

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
20.12.23 23:09
@ludmilaadamkova píše:
Já jsem si myslela po predkrmu, že je Honza ze hry a že to vyhraje Terka neb ji děsně chválili a Kuba jel na jistotu. Pak než byl dezert tak říkala, že se jí změní život jakoby už to vyhrála.A nakonec Honza. Tak dobrý. U něj asi proto že byl u něj největší progres - rozhodně větší než u Kuby.

No právě, jsem nechápala, jak najednou mohl stáhnout 4 body na terku, kdyz ji jen chválili a u těch dvou si vzdycky něco našli a ikdyz je pochválili, měla jasm pocit, že ji víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
21.12.23 08:41

Výhra Honzy mě překvapila. Před finálem jsem si přála jako vítěze Kubu, ale jeho menu nic moc. Šel až moc na jistotu. Naopak menu od Honzy se mi moc líbilo - pro mě reálnější a bližší než od Terezy. Pěkně řekl, že to je český Masterchef a měl by vařit česká jídla a z jejich surovin.
Vážně by mě zajímalo uvaření chobotnice. Na začátku říkali, že se má správně dělat 4 hodiny. Ona to dala do papiňáku na půl hodiny, takže jakoby 1 hodina normálně v hrnci a má to hotové?! I na pánvi to mohla mít max. 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
21.12.23 08:45
@Lucie008 píše:
Výhra Honzy mě překvapila. Před finálem jsem si přála jako vítěze Kubu, ale jeho menu nic moc. Šel až moc na jistotu. Naopak menu od Honzy se mi moc líbilo - pro mě reálnější a bližší než od Terezy. Pěkně řekl, že to je český Masterchef a měl by vařit česká jídla a z jejich surovin.
Vážně by mě zajímalo uvaření chobotnice. Na začátku říkali, že se má správně dělat 4 hodiny. Ona to dala do papiňáku na půl hodiny, takže jakoby 1 hodina normálně v hrnci a má to hotové?! I na pánvi to mohla mít max. 5 minut.

Jo, to je furt, to absolutně nemůže stihnout.. Pul minuty do konce a oni stihnout usmazit řízek a naservirovat 3 talíře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
21.12.23 08:50

Juchů, vyhrál Honzík :dance: jsem nadmíru spokojená. Škoda, že já si na ty chlapy, co šli do finále a pak vyhráli nikdy nevsadila :? Mohla jsem taky (nějaké drobné) vyhrát. všechny jsem vždy uhodla. Tak třeba příště. Hlavně Terina tam jsem nevěřila, že tu chobotnici zvládne, byť v papiňáku, ale měla to nastavené na rybu, což asi moc velký tlak není a stačilo to. A ta Kubova Kulajda mě teda nelákala a jen vejce a nějaká béžová kaluž. Ale chuťově asi dobrý, ale naštvali mě porotci, že prej Honza (teď nevím, jestli to byl (předkrm/hl. chod) on to měl načančaný pěkně a prej, vůbec nás to na pohled neláká 8o Nebo něco na ten způsob, co to zas bylo. Ale bohužel, už přeci jen ty jejich praktiky známe, že to asi opět musí říct, aby to zas jako bylo napínavější a zajímavější.
Nakonec to dobře dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
21.12.23 08:55
@ludmilaadamkova píše:
Tereza jela 4 živly jako že chobotnice voda jelen asi země a dezert asi vzduch

V tom případě chybí oheň a hlavně se asi inspirovala tou Besky, ta to dělala na podobný způsob. A chobotnice na předkrm, si dost troufala, ale dala to kupodivu. No což Kuba měl polévku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
21.12.23 08:57

Vyhru honzy jsem vubec nepochopila. terku tam chvalili od zacatku do konce. zcela nepochopitelne pak terka dostala malo bodu za hlavni chod. nebylo vysvetleno proc. honza zjevne pokazil predkrm, ale vyhral, prestoze tereza nepokazila nic a prestoze ji honza sabotoval jidlo. neumim si tu jeho vyhru vysvetlit nicim jinym nez tim, ze terka nebyla u divaku moc popularni.

jinak v tomhle dile bylo videt, jak je to sestrihane. porotce rve „3 minuty do konce“, pak je zaber na soutezici, jak serviruje, a v rohu zaberu se mihnou ty jejich hodiny, podle kterych maji jeste tak 17 minut do konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
21.12.23 08:58
@aiwwa píše:
Opět se našla blbka co to propalila. Fakt jsem ráda, že jsem si to přečetla až teď. :lol:

Mě se teda nechtěně stalo ale bylo to rozmazaně, byť asi jsem už tušila, tak jsme se dívala. že jsme něco hledala na seznamu, koukali jsme zpětně a já nevědomky asi zahlédla vítěze, ale jela jsme dál, tak úplně jsem si jistá nebyla, ale nakonec to bylo tak, i proto, že jsme si Honzu přála. Hned to všichni musí vydat a vykřičet do světa.
Ale dopředu by to teda lidičky dělat nemuseli, tady na diskuzích, no :roll:

Příspěvek upraven 21.12.23 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
@sharunka03 píše:
V tom případě chybí oheň a hlavně se asi inspirovala tou Besky, ta to dělala na podobný způsob. A chobotnice na předkrm, si dost troufala, ale dala to kupodivu. No což Kuba měl polévku :)

Já ji neobhajuju jem říkám co ona sama říkala že to mělo být inspirace živly. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22904
@aiwwa píše:
Já sem raději vůbec nelezla.

Já taky ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22904
21.12.23 09:00
@a12 píše:
Chtělo by to soukromou skupinu, loni to bylo to samý, to go sem nekdo hodil ještě dřív, než to mohl vidět celý na voyo, jen koukl na konec a přišel to sem napsat :roll:

No to je sprostý to je fakt. To jsou jen nějaký prudiči :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky