Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
No, podle mě zas postoupila protože se rozbrecela, že ji nikdo nefandi.. Prej mne, která tady jsem pomahala a rozdavala svy zkušenosticože, ona?
Ano, to bylo ubohé a porota se chytla na udičku nebo to měla Terina také ve scénáři? ![]()
@bjetuschka Jo já to pochopila, jak jsem psala, vždy jsem si vštěpovala, že je to Aco jako A co? A nic
A nějak to odplavalo a jak jsem psala, že jeden měl podobné jméno, tak to byl myslím Ado ![]()
@aiwwa píše:
Taky vám ta chlebová jídla přišla jako velká hrůza?
Ano vypadalo to dost nevábně. Já ani chlebovou polévku nejím, právě, že mě neláká.
Viděla jsem uz včera.. Myslela jsem, že to menu má dávat trochu smysl, trochu to navazovat.. Což mi u Terezy chobotnice na predkrm a pak jelena moc nepřišlo ![]()
@a12 píše:
Viděla jsem uz včera.. Myslela jsem, že to menu má dávat trochu smysl, trochu to navazovat.. Což mi u Terezy chobotnice na predkrm a pak jelena moc nepřišlo
Tereza jela 4 živly jako že chobotnice voda jelen asi země a dezert asi vzduch
@jesterkamed píše:
Vyhraje to Honza…bohužel
Opět se našla blbka co to propalila. Fakt jsem ráda, že jsem si to přečetla až teď. ![]()
@jesterkamed píše:
Vyhraje to Honza…bohužel
Umíš číst? Bez spoilerů. Jdi do háje.
@aiwwa píše:
Opět se našla blbka co to propalila. Fakt jsem ráda, že jsem si to přečetla až teď.
Bohužel někdo tupý a hloupý se vždy najde.
@topazio píše:
Bohužel někdo tupý a hloupý se vždy najde.
Já sem raději vůbec nelezla.
@ludmilaadamkova píše:
Tereza jela 4 živly jako že chobotnice voda jelen asi země a dezert asi vzduch
Aha, Neco takovýho už tam bylo ![]()