Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61097
30.11.23 10:42
@Quinn7 píše:
Tak co, kouká tu ještě někdo? Mně začíná čím dál tím víc vadit Tereza, přijde mi, že jde až moc tvrdě za svým. Fandím některému z kluků, nejvíc asi Kubovi.

Mně taky vadí, vadí mi i ta její vada řeči :oops: strašně mě to tahá za uši jak mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.23 10:54
@a12 píše:
Mně taky vadí, vadí mi i ta její vada řeči :oops: strašně mě to tahá za uši jak mluví.

Vady řeči jsem si nevšimla, ale taky mi vadí, přijde mi tak buransky hlučná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
30.11.23 11:22
@broskvová zmrzlina píše:

Ona má takovy divný D, kdyz třeba řekne bude, tak to D je takový jako sislavy nebo jak to říct :mrgreen:
Mně teda nejak vadí i její vizáž :oops: ty nalepeny řasy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116096
30.11.23 12:28
@a12 píše:
Ona má takovy divný D, kdyz třeba řekne bude, tak to D je takový jako sislavy nebo jak to říct :mrgreen:
Mně teda nejak vadí i její vizáž :oops: ty nalepeny řasy a tak.

Vždyť to není pořad o vzhledu. Mně nějak nevadí. Ale přijde mi, že tam vyloženě favorit není. Škoda, že Lucia vypadla, byla šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.11.23 12:39

Mně to letos přijde takový sterilní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
116096
30.11.23 12:41
@ludmilaadamkova píše:
Mně to letos přijde takový sterilní :nevim:

Přesně, to je to správný slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
30.11.23 13:12
@aiwwa píše:
Vždyť to není pořad o vzhledu. Mně nějak nevadí. Ale přijde mi, že tam vyloženě favorit není. Škoda, že Lucia vypadla, byla šikovná.

Tady nejde o to, jestli je člověk hezkej, nebo ne.. Ale o sympatie, my přes obrazovku stejně nepoznáme jestli to jídlo od nich je dobrý, nebo ne. Muzou chválit jídlo tomu, komu se jim hodí, a nekomu kdo to má lepší, ale mediálně se jim nehodí, tak řeknou nic moc a najdou chyby, my nemáme šanci to poznat a v podstatě ani ty soutěžící, protože neochutnaj jídla jiných.. Kolikrát reknou, že jsou se svým výkonem spokojený, že jim chutná a pak jsou překvapený z kritiky poroty. Podle mě uz nechtěj vítěze jako byl loni ten Martin, ten sám pak v nakym rozhovoru řekl, že nestojí o nějaký zviditelnovani se a ze v podstatě pojede pořád to svoje.. Jim se hodí Takový, jako je ten stasa, co ze sebe dělá s nima blbce v tom souboji na talíři :lol:
Pro nás diváky to je prostě o sympatiích a člověk mi musí být sympatický i vzhledem a nemyslim tim krásu :nevim: i hezkej člověk může působit nesympaticky a naopak :nevim: ona mi prostě není sympatická ani vzhledem.
Jako ten díl, že budou ochutnavat jen to, co se jim libi vzhledově mne třeba něco přišlo na pohled lákavý a rekli, že neochutnaj, co mě vzhledem nelakalo, oni ochutnali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
30.11.23 13:19
@smile_xxx píše:
Já asi nemám favorita. Ale koukám už asi že setrvačnosti, tento rok to nemá ty správné grády.

Zrovna jsme si včera říkali, že by měli dát delší pauzu.. Vždycky jak takhle něco jedou každej rok, ať je to superstar, tvar, masterchef.. Tak uz je to pak o ničem a je to rok od roku horší.. Vždyť jako kde by brali každej rok pořád jen ty top kuchaře, top zpěváky atd. To Je jasný, že když se to točí tak často, že uz to nemůže mít takovou kvalitu :nevim: ještě v dnešní době, když v tom někteří vidí šanci zviditelnit se na sociálních sítích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116096
30.11.23 13:22
@a12 píše:
Tady nejde o to, jestli je člověk hezkej, nebo ne.. Ale o sympatie, my přes obrazovku stejně nepoznáme jestli to jídlo od nich je dobrý, nebo ne. Muzou chválit jídlo tomu, komu se jim hodí, a nekomu kdo to má lepší, ale mediálně se jim nehodí, tak řeknou nic moc a najdou chyby, my nemáme šanci to poznat a v podstatě ani ty soutěžící, protože neochutnaj jídla jiných.. Kolikrát reknou, že jsou se svým výkonem spokojený, že jim chutná a pak jsou překvapený z kritiky poroty. Podle mě uz nechtěj vítěze jako byl loni ten Martin, ten sám pak v nakym rozhovoru řekl, že nestojí o nějaký zviditelnovani se a ze v podstatě pojede pořád to svoje.. Jim se hodí Takový, jako je ten stasa, co ze sebe dělá s nima blbce v tom souboji na talíři :lol:
Pro nás diváky to je prostě o sympatiích a člověk mi musí být sympatický i vzhledem a nemyslim tim krásu :nevim: i hezkej člověk může působit nesympaticky a naopak :nevim: ona mi prostě není sympatická ani vzhledem.
Jako ten díl, že budou ochutnavat jen to, co se jim libi vzhledově mne třeba něco přišlo na pohled lákavý a rekli, že neochutnaj, co mě vzhledem nelakalo, oni ochutnali :nevim:

Jo, to bylo trochu nefér, že některý jídla neochutnali. Mně třeba to jídlo Petry vůbec nepřišlo nějak extra nádherný a jak ji to chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
30.11.23 13:22
@aiwwa píše:
Jo, to bylo trochu nefér, že některý jídla neochutnali. Mně třeba to jídlo Petry vůbec nepřišlo nějak extra nádherný a jak ji to chválili.

No zrovna její mne taky ne a tuším to kuby neochutnali a mne se to docela líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.23 13:50
@a12 píše:
No zrovna její mne taky ne a tuším to kuby neochutnali a mne se to docela líbilo

Hlavně říkali, že když to bude chutnat jako přesnídávka, tak hned letí. Říkala jsem si, kdyby naschvál udělal nehezkej talíř, aby to ani neochutnali, nemohli zhodnotit, a tím nebyl v riziku vyhození. :think: :lol:

Ale taky mi ten jeho talíř připadal pěknej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
30.11.23 14:09
Hlavně říkali, že když to bude chutnat jako přesnídávka, tak hned letí. Říkala jsem si, kdyby naschvál udělal nehezkej talíř, aby to ani neochutnali, nemohli zhodnotit, a tím nebyl v riziku vyhození. :think: :lol:Ale taky mi ten jeho talíř připadal pěknej.

Jj, tim spíš jsem si právě myslela, že to ochutnaj, jak to tam přinesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
30.11.23 15:56

Mně celkově připadá buranská. Vůbec mi není sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
30.11.23 16:55

A všimli jste si, že ta Lucia nejdřív neměla nic s prstem, pak ho měla zafašovanej, pak jen náplast.. atd.? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí