Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61171
6.10.23 13:32
@Fiveone píše:
Ono Forejt se v Souboji na talíři taky slušně sekl na to, že je v Masterchefovi porotce. Ten by měl vědět, jak dlouho se vaří pštrosí vejce. Ale je vidět, že oba pořady jsou z části velká komedie. Třeba ty jako natočené rozhovory v průběhu(třeba kde se klikovalo) a přitom to v průběhu nebylo reálné a muselo to být dotočené potom. Potom ale byla už celkem v pohodě a šla na balkón. Tedy tyto rozhovory jsou jedna velká komedie a obešel by se celý Masterchef bez nich.

Ty rozhovory jsou trapný.. Teď ty jedny ty za x minut chceš delat tohle? A ona v tom rozhovoru o tom mluvila, že snad to stihne a oni řeknou jakože si dobrá, dala si to.. A na to jsem taky rikala, maj na to jen x minut, a určitě ji casomiru stopli, aby mohla dát rozhovor a zas zapli, kdyz se vrátila :mrgreen:
Ty kliky byly trapný. Ale myslim, že tohle bylo Natočený mezi těma vyzvama.. Mezi nima maj spoustu času, chodí se najíst atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
6.10.23 14:09
@a12 píše:
Ty rozhovory jsou trapný.. Teď ty jedny ty za x minut chceš delat tohle? A ona v tom rozhovoru o tom mluvila, že snad to stihne a oni řeknou jakože si dobrá, dala si to.. A na to jsem taky rikala, maj na to jen x minut, a určitě ji casomiru stopli, aby mohla dát rozhovor a zas zapli, kdyz se vrátila :mrgreen:
Ty kliky byly trapný. Ale myslim, že tohle bylo Natočený mezi těma vyzvama.. Mezi nima maj spoustu času, chodí se najíst atd.

Jeden dil se natacel dva dny a prostoje jsou dlouhe.
Casto mi ty komentare pripadaji naprosto k nicemu, nemaji zadnou vypovidajici hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 14:40
@a12 píše:
Ty kliky byly trapný. Ale myslim, že tohle bylo Natočený mezi těma vyzvama.. Mezi nima maj spoustu času, chodí se najíst atd.

Podle mě ty rozhovory dělají až po. :think: Občas, když tam jsou dva a čeká se na vypadnutí, tak je minirozhovor a mnohdy se z něj dá vycítit, jestli ten člověk vypadne, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61171
6.10.23 15:57
@broskvová zmrzlina píše:
Podle mě ty rozhovory dělají až po. :think: Občas, když tam jsou dva a čeká se na vypadnutí, tak je minirozhovor a mnohdy se z něj dá vycítit, jestli ten člověk vypadne, nebo ne.

To je jasný, že až po, během vaření, kdyz maj casovej limit určitě ne.
Ale rozhovor s tou Petrou, jak delala kliky mohl být hned po tom, co ji poslala do další výzvy, protože mezi vyzvama je 100% pauza, není to tak, že řeknou kso postupuje a zbytek jde hned do zástěry a bez pauzy vaří znovu. Prostě po každý ty výzvě udělají ty rozhovory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
6.10.23 16:00
@a12 píše:
Ale rozhovor s tou Petrou, jak delala kliky mohl být hned po tom, co ji poslala do další výzvy, protože mezi vyzvama je 100% pauza, není to tak, že řeknou kso postupuje a zbytek jde hned do zástěry a bez pauzy vaří znovu. Prostě po každý ty výzvě udělají ty rozhovory

Tak to je jasný, nejvíc ta pauza je vidět u těch venkovních výzev. Přišel mi vtipný díl se Sapou. Čas běží a utekl by dřív, než bych se tam dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.10.23 16:08

Skoro všechny rozhovory se točí mezi jednotlivými show. Nebo až na konci. Týká se to většiny reality show.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 16:36
@a12 píše:

Myslela jsem až po vyřazení - prostě ve chvíli, kdy ten člověk ví, že ne/vypadl. Ale pobavila mě myšlenka, že trouba jede naplno, pokrm se připéká a člověka odvolají na “urgentní” rozhovor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61171
6.10.23 16:39
@broskvová zmrzlina píše:
Myslela jsem až po vyřazení - prostě ve chvíli, kdy ten člověk ví, že ne/vypadl. Ale pobavila mě myšlenka, že trouba jede naplno, pokrm se připéká a člověka odvolají na “urgentní” rozhovor :lol: :lol:

To si myslim, ze úplně po vyřazení ne, když maj těch výzev víc.. Tak po ty jedny s nima udělej rozhovor, než jdou do další.. Vždyť by pak uz ani nevedeli, co vařili, natož jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23710
8.10.23 12:54
@ZuzaDvor píše:
Vždy si uvařím dobré jídlo a zapnu si k tomu masterchefa:)

To nám se kolikrát nepovede a pak slintáme, co že uvařili dobrého, teda někteří. Většinou jíme u toho pečivo obležené šunkou a sýrem, a už jsme si říkala, chtělo by to nějakou specialitu, ať nemusíme závidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23710
8.10.23 13:01

A dobře, že vypadla Joy, jsme fakt rádi. Ale zas na začátku v té spižírně, jsem ji litovala, když ji (Honza?) vynadal, že bere něco navíc, bych řekla, že vzala kokos. mléko, když nebyl kokos docela logické. Pak to vyzdvihla i Petra na konci.
A i když se mohla Martina zvolit že jít na balkon, zas jsem se ji nedivila, nechtěla vařit s Joy a i když měla tu volbu? Proč ne. nakonec, ta Joy vypadla, hlavně, ať už ji nevrací. Celé to sabotovala. Se divím, že porotci neřekli. Joy, nechceš vařit? Nebudeš? Tak ukonči tuto soutěž. Vůbec nepochopila, že když vařit nebude, tak podkopává tím i sebe, no už je to jedno, je pryč. a opravdu, některé věci si pobrala po svém, to je pak těžká řeč s ní.
Na jednu stranu říkali, jak bude tento ročník těžší náročnější? No, ještě jsem si nevšimla, akorát pořád stejné :roll:

Příspěvek upraven 08.10.23 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23710
8.10.23 13:03

Aspoň by mohli, mít tak, že kdo vypadne, už se nevrátí a ne zas komedie, že bude možnost se vrátit.
A taky škoda, že je to jen jednou týdně, vždy dávali 2× v týdnu :cert: Takhle je ten týden vždy dlouhý.

A souboj na talíři, mi příjde vůbec, taková komedie, jen je to o tom, jak umí vařit a předhání se, kdo vlastně líp. Teď je to aspoň s těma osobnostma, s Halinou to bylo pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14779
8.10.23 13:20
@sharunka03 píše:
Aspoň by mohli, mít tak, že kdo vypadne, už se nevrátí a ne zas komedie, že bude možnost se vrátit.
A taky škoda, že je to jen jednou týdně, vždy dávali 2× v týdnu :cert: Takhle je ten týden vždy dlouhý.A souboj na talíři, mi příjde vůbec, taková komedie, jen je to o tom, jak umí vařit a předhání se, kdo vlastně líp. Teď je to aspoň s těma osobnostma, s Halinou to bylo pěkné :)

Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61171
8.10.23 13:23
@Michelle_M píše:
Myslím si, že v prvním díle říkali, že letos ta možnost návratu pro odpadlíky nebude. Údajně :lol:

Teď v nějakým díle to tam, zmiňovali znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61171
8.10.23 13:25
@sharunka03 píše:
A taky škoda, že je to jen jednou týdně, vždy dávali 2× v týdnu :cert: Takhle je ten týden vždy dlouhý.A souboj na talíři, mi příjde vůbec, taková komedie, jen je to o tom, jak umí vařit a předhání se, kdo vlastně líp. Teď je to aspoň s těma osobnostma, s Halinou to bylo pěkné :)

Podle mě uz to nemá taková sledovanost a je to dost osekany.. Zaclo se rovnou finálovou 16, žádný návraty.. Tak adi chtěj, aby to mělo co nejmíň dílů. Těma navratama, speciálníma dilama, kdy nikdo nevypadl se to taky dost natahovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61171
8.10.23 13:26

Ale dost mě překvapilo, že byl nejakej článek, že ta martina od lidí dostávala dost sodu.. Spíš jsem si myslela, že víc lidí bude na její straně, tady u nas diskusi teda je :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí