Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3164
25.9.23 20:32
@smile_xxx píše:
A soused je který?😀

Zdeněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61198
25.9.23 20:50
@AnnieTRoj píše:
Zdeněk.

Nevim proč, ale byl to muj tip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.9.23 00:06
@a12 píše:
Nevim proč, ale byl to muj tip :mrgreen:

Nejsem z velkoměsta, no :D. Dokonce pocházím ještě z menší vesnice. Ale je tu vše a ještě ke všemu je tu krásně. Jo, a není to vesnice, jak řekl, ale město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5756
28.9.23 11:36

V příštím díle překvapí něčí povaha a víc neprozradím, těšte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.9.23 11:40
@Veveří píše:
V příštím díle překvapí něčí povaha a víc neprozradím, těšte se :wink:

No.. docela jsem koukala opět zajímavý díl.. ale úplně jinak než ten předešlý

• Citovat
  • Upravit
23788
30.9.23 17:29

@a12 Asi to má být něco, jako kdysi Pavlínka, aby to asi bylo napínavé a mělo by to asi být tím i jako zpestření. Budou ji tam tak dlouho udržovat, až ji před finálem vyhodí, ani bych se nedivila, kdyby to tak bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
5.10.23 10:28

Včera mi ta Joy lezla na nervy. Se divím, že ti porotci jí nic neřekli. Ona to vyloženě bojkotovala. Jako jsem ráda, že nakonec vypadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.10.23 10:36
@mamina2017 píše:
Včera mi ta Joy lezla na nervy. Se divím, že ti porotci jí nic neřekli. Ona to vyloženě bojkotovala. Jako jsem ráda, že nakonec vypadla.

taky mi lezla na nervy. nicmene jeste vic mi lezlo na nervy chovani tech porotcu na konci. tak oni nejdriv udelaji ze zenske kapitanku, pak ji nabidnou, ze se muze budto hned zachranit a jit na balkon, nebo bojovat o to, aby ji nevyhodili, a ona si vybere pochopitelne ten postup. tak kdyz nechteli, aby sla hned na balkon, tak ji to nemaji nabizet, ne? ale ne, oni ji to nabidnou a pak ji vycitaji, ze toho vyuzila :D tvarili se, ze je to nejaky moralni poklesek, ale pritom je to jen soutěž a ona postupovala podle pravidel souteze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
5.10.23 10:41
@enyf píše:
taky mi lezla na nervy. nicmene jeste vic mi lezlo na nervy chovani tech porotcu na konci. tak oni nejdriv udelaji ze zenske kapitanku, pak ji nabidnou, ze se muze budto hned zachranit a jit na balkon, nebo bojovat o to, aby ji nevyhodili, a ona si vybere pochopitelne ten postup. tak kdyz nechteli, aby sla hned na balkon, tak ji to nemaji nabizet, ne? ale ne, oni ji to nabidnou a pak ji vycitaji, ze toho vyuzila :D tvarili se, ze je to nejaky moralni poklesek, ale pritom je to jen soutěž a ona postupovala podle pravidel souteze :)

A já ji rozuměla, že se chtěla zachránit. Ona s tou Joy nedokázala pohnout a ti její spolusoutěžící, ani jeden z nich taky té Joy nic neřekli. Já bych to nevydržela a řekla bych jí už něco, i kdybych nebyla kapitánka. Vždyť ona dělala naschvály všem s tím svým chováním a ne jen té kapitánce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.10.23 10:43

Jsem ráda, že je Joy venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.10.23 11:14
@mamina2017 píše:
Žije v ČR, je v soutěži, tak se měla přizpůsobit. Byla v týmu, nejela sama za sebe.

Doufám, že brzo vyletí Adam. Je to tlačenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61198
5.10.23 11:15
@mamina2017 píše:

Ja taky.
Se divim, že ji ta kapitánka neposlala pryč, že to daj i bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61198
5.10.23 11:16
@enyf píše:
taky mi lezla na nervy. nicmene jeste vic mi lezlo na nervy chovani tech porotcu na konci. tak oni nejdriv udelaji ze zenske kapitanku, pak ji nabidnou, ze se muze budto hned zachranit a jit na balkon, nebo bojovat o to, aby ji nevyhodili, a ona si vybere pochopitelne ten postup. tak kdyz nechteli, aby sla hned na balkon, tak ji to nemaji nabizet, ne? ale ne, oni ji to nabidnou a pak ji vycitaji, ze toho vyuzila :D tvarili se, ze je to nejaky moralni poklesek, ale pritom je to jen soutěž a ona postupovala podle pravidel souteze :)

Ja chápu, že šla nahoru, spíš od těch, co tam sebe neposlali jsem to vždycky brala jako pozu, aby vypadali dobře před ostatníma. Soutěž je o tom, dostat se co nejdál, joy ji vůbec neposlouchala, zajimaloby mě, co by porotci rekli na to, kdyby ji z ty kuchyně jako kapitán vyhodila.. Oni by to přeci svýmu podřízenýmu udělali taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
5.10.23 11:23
@a12 píše:
Ja chápu, že šla nahoru, spíš od těch, co tam sebe neposlali jsem to vždycky brala jako pozu, aby vypadali dobře před ostatníma. Soutěž je o tom, dostat se co nejdál, joy ji vůbec neposlouchala, zajimaloby mě, co by porotci rekli na to, kdyby ji z ty kuchyně jako kapitán vyhodila.. Oni by to přeci svýmu podřízenýmu udělali taky :nevim:

Jako jedině, kdybych si řekla, že se zachovala ta Marťa nefér, kdyby ona vyloženě pochybila a nebo to nezvládla. Takhle ona dělala, co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí