Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
30.8.23 21:38

Zatím se mi letošní série nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
30.8.23 21:59
@JeyKey píše:
Letos nejsou ta castingová kola :think:

Asi se jim prihlasilo malo lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.8.23 22:05
@malákráličice píše:
Asi se jim prihlasilo malo lidi.

I to je možné.
Každopádně zatím mi to přijde spíše o zjevu než o vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
30.8.23 22:06

Jde vidět, že při výběru značnou roli hrála ultrakorektnost. Takže tu máme v české soutěži Čecha, Slovenku, Asiata, Afričanku a za lgbt lesbu. Takže… proto asi vyškrtli casting, protože už nejde jen o vaření ale o to ukázat, že uznáváme evropské hodnoty :roll: Tahle manipulace mi vadí. Přesto dívat se budu, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.23 22:09
@Veveří píše:
Jde vidět, že při výběru značnou roli hrála ultrakorektnost. Takže tu máme v české soutěži Čecha, Slovenku, Asiata, Afričanku a za lgbt lesbu. Takže… proto asi vyškrtli casting, protože už nejde jen o vaření ale o to ukázat, že uznáváme evropské hodnoty :roll: Tahle manipulace mi vadí. Přesto dívat se budu, no :lol:

Já jsem to tu nechtěla psát, aby mi zase někdo nenapsal,, že jsem nesnášenlivá. Jako v diskuzi o menstruaci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.8.23 22:10

Dobře, ze Péťa nevypadl. Vyhodila ho matka, vyhodila i jeho sestru a ten kluk má smutek v očích.
Potrebuje nejaký ten úspěch. Ať se dostane co nejdále.

• Citovat
  • Upravit
116134
30.8.23 22:14

A já jsem ráda, že nebyly ty castingova kola. K čemu koukat na někoho, kdo dal nebude pokračovat.
A už máte oblíbence?, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.23 23:10
@aiwwa píše:
A já jsem ráda, že nebyly ty castingova kola. K čemu koukat na někoho, kdo dal nebude pokračovat.
A už máte oblíbence?, :pankac:

Ještě nemám nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
30.8.23 23:11
@Kelsey píše:
Jo, bez toho úvodu/výběru těch lidí je to takové useklé a neúplné.

Jo, ale hlavně, že to vybrali vyvazene, ze jo.. Lesba, která asi nic moc neumi, černoška, bez ty by to neslo, nakej asiat a, samozřejmě Slovenka, nakej Slovák tam v každý serii taky musí být.. Jo a nesmíme zapomenout na silný příběhy :roll: no, bojím se, ze z toho udelaj frašku :? Uz to představování 16tky na netu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
30.8.23 23:14
@aiwwa píše:
A už máte oblíbence?, :pankac:

Zase ty blázni, co se tam obcas objevili byli fajn. To je jak kdyby v superstar dali jen finálovou desítku, kterou si někde potají vyberou.. Vždyť právě ty exoti, který dal nejdou nejvíc bavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
30.8.23 23:15
@topazio píše:
Já jsem to tu nechtěla psát, aby mi zase někdo nenapsal,, že jsem nesnášenlivá. Jako v diskuzi o menstruaci. :lol:

Ja si to myslim taky, hned jak ukázali kdo tam bude.. Ono to je teda uz pár sérií, co to je multikulti, plus gay, nebo lesba a bez dojemnýho příběhu se to taky obejít nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
30.8.23 23:18

Třeba se tam nikdo „normálni“ nebo průměrný nehlásí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
31.8.23 08:42
@Veveří píše:
Jde vidět, že při výběru značnou roli hrála ultrakorektnost. Takže tu máme v české soutěži Čecha, Slovenku, Asiata, Afričanku a za lgbt lesbu. Takže… proto asi vyškrtli casting, protože už nejde jen o vaření ale o to ukázat, že uznáváme evropské hodnoty :roll: Tahle manipulace mi vadí. Přesto dívat se budu, no :lol:

přesně..a ještě ten brácha KAMU :roll: ale vypadá jak fajn veselý kluk :think:
zatím favorita nemáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116134
31.8.23 09:33
@lucynka25 píše:
přesně..a ještě ten brácha KAMU :roll: ale vypadá jak fajn veselý kluk :think:
zatím favorita nemáme :D

Mě byl nejmíň sympatický ten co vypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
31.8.23 09:39
@Veveří píše:

Presne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky