Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy.
Já ti nevím, ale nemám voyo a naposledy co jsem koukala, tak možná byla nějaká reklama před začátkem. Jo, vidim to vždy o den později na netu, ale nepotřebuji si platit něco, jen abych něco viděla dřív a měla nutkání udělat si doma maraton, kdyby to šlo a jen koukat na jeden díl za druhým. Děkuji o závislost nestojím a raději si počkám, než být pak naštvaná, že sice znám nějaký dva díly, ale pak si stejně musim počkat a mohu se o tom bavit jen s tím, kdo má voyo.Ovce je ten, kdo nepoužívá vlastní hlavu a musí mít hned vše, co mají ostatní. Mezi prvními má Faceboook, ač ho předtím k ničemu nepotřeboval a na všechny lidi má i jiný kontakty.Je takové rčení o potrefené huse. Možná by se dalo říkat o bečící ovci.
@Michelle_M píše:
A jsem taky hloupá ovce, když koukám ze záznamu a reklamy si přetáčím?Holky je mi líto, že jste některé byly ochuzené o překvapení, i když podle mě nejpozději po hlavním chodu už to bylo jasně rozdané
Nekažme si náladu jednou bůčou a řekněte mi spíš, jak se vám to líbilo a jestli to podle vás dopadlo dle zásluh
Já myslím, že Martin vyhrál zaslouženě, menu nápadité a ucelené. Dobrou myšlenku měla i Bety s tou trilogií rybník - pole - les, Terčina rebelie mě bohužel zas tak moc neoslovila. Docela by mě zajímalo, jak byly ty dezerty obodované a která z nich nakonec skončila druhá, nepsalo se někde?
Martin měl po hlavním chodu takový náskok, že by musel dezert zkazit a Betty nebo Terce by se musel extrémně povést… Ale v celém finále vlastně nikdo neudělal žádnou větěí chybu vše to byly jen totální detaily. Z těchto tří jsem ráda že vyhrál Martin jen si myslím, že on nezmění cestu kterou jde. On je opravdu vynikající typograf.. našla jsem s ním rozhovor 3 roky před soutěží.. je to opravdu odborník v oboru. Že by najednou šel cestou šéfkuchaře si opravdu nemyslím. Ale kdo ví?
Každopádně 1 mio je super i když je to nezdaněné.. tak nevím kolik jim vemou ale Kristýna co vyhrála před loni to v nějakém podcastu zmínila že to ještě musela zdanit. A Že výtěžek použila i na studium v Londýně.
Tak koukám, že jsem udělala dobře, že jsem do diskuze včera nelezla
@Pitřice gratuluji za kravku roku ![]()
Každopádně jsem ráda, že vyhrál Martin ![]()
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy.
Prosimte celou dobu jsem te tu neviděla a přijdeš sem napsat kdo vyhrál? Proč? A to jsem to viděla uz v úterý
ale nevidim nix špatnyho na tom, že se někdo podívá až v tv, a radši bych byla hloupá ovce, než hloupá kráva ![]()
Ahoooj
, já jsem sem záměrně poslední dny nalezla, protože jsem se bála, že to tu někdo propálí, a dobře jsem udělala
z Martina mám radost, počítala jsem s výhrou Betty, protože mi přišlo, že ji protěžovali (i když šikovná ona je, o tom žádná). Martina jsem měla ráda, a i Terku. Byli skvělí všichni 3 a tahle řada mě moc bavila.
@broskvová zmrzlina píše:
Sem to určo nikdo nepropálíme
This didn't age well. ![]()
@Pitřice píše:
Kdyby blbost nadnasela… Voyo mam, ale nenapadlo by mne ostatnim kazit sledovani finale.
Vidím, že termín hloupá ovce se velkém chytl že? Už se používá skoro ve všem
![]()
Jinak já jsem s vítězem spokojená. Mě se líbilo poslední čtyři, i s Ondrou a bylo mi to jedno. Každopádně to finálové menu měl Martin opravdu promyšlené, věděl co dělá a proč to dělá. Moc se mi líbilo to propojení všemi chody. Věřím, že i díky tomu vyhrál. Myslím loni Besky to měla podobně, prostě myšlenka, která jde všemi chody. Navíc se mi líbí, že není potřeba používat drahé a luxusní suroviny, ale i z obyčejných jde vykouzlit skvělé jídlo.
Já jenom přemýšlím, jaký je rozdíl v tom, když Nově „zaplatím“ sledováním nějaké té reklamy, nebo napřímo pošlu prachy za předplatné Voyo
Nebudu náhodou naopak já ta chytřejší, když si během reklamy skočím na záchod a dolít víno, než kdejaká ne-ovce? ![]()
@Michelle_M Já jsem si to pustila až po 21.h, takže reklamy na pohodu přetočeny a taky voyo nepotřebuji
@thalasan Martin to měl fakt dokonalý, ten dezert by mě teda chuťově zajímal ![]()
@lucynka25 píše:
@Michelle_M Já jsem si to pustila až po 21.h, takže reklamy na pohodu přetočeny a taky voyo nepotřebuji@thalasan Martin to měl fakt dokonalý, ten dezert by mě teda chuťově zajímal
Hlavně ta zmrzlina
I bych přimhouřila oko, že to není úplně zmrzlé ![]()
@Michelle_M píše:
A jsem taky hloupá ovce, když koukám ze záznamu a reklamy si přetáčím?Holky je mi líto, že jste některé byly ochuzené o překvapení, i když podle mě nejpozději po hlavním chodu už to bylo jasně rozdané
Nekažme si náladu jednou bůčou a řekněte mi spíš, jak se vám to líbilo a jestli to podle vás dopadlo dle zásluh
Já myslím, že Martin vyhrál zaslouženě, menu nápadité a ucelené. Dobrou myšlenku měla i Bety s tou trilogií rybník - pole - les, Terčina rebelie mě bohužel zas tak moc neoslovila. Docela by mě zajímalo, jak byly ty dezerty obodované a která z nich nakonec skončila druhá, nepsalo se někde?
Ten Terky předkrm mi přišel překombinovaný, ale hlavní chod v pohodě.. A protože nemám ráda nic ze zabíjačky, tak se mi nelíbila ani ta jídla od Martina. Ale musím teda spravedlivě uznat, že to měl nejlepší, krásně mu ta jídla navazovala a jak řekli porotci, použil obyčejné, skoro až podřadné suroviny a vykouzlil z nich super jídlo. I když teda dezert s morkem?
Dezert se mi nejvíc líbil od Terky. Myslím, že Betty mohla vyhrát, kdyby udělala nápaditější dezert. Přece jen tartaletka s borůvkama mi přišla dost obyčejná. Co mi tam chybělo, konečné bodování dezertu a součet bodů, to myslím, že tam nakonec mohli dát.
A jinak máš pravdu, už ze začátku bylo jasné, že pokud Martin vše stihne, tak jeho menu mělo nejlepší potenciál na výhru.
@Michelle_M píše:
Já jenom přemýšlím, jaký je rozdíl v tom, když Nově „zaplatím“ sledováním nějaké té reklamy, nebo napřímo pošlu prachy za předplatné VoyoNebudu náhodou naopak já ta chytřejší, když si během reklamy skočím na záchod a dolít víno, než kdejaká ne-ovce?
Přesně. Třeba pro mě Voyo nemá smysl, jediné na co koukám na Nově je Masterchef a Survivor. Kolik to vlastně stojí?
@bjetuschka píše:
Ahoooj, já jsem sem záměrně poslední dny nalezla, protože jsem se bála, že to tu někdo propálí, a dobře jsem udělala
z Martina mám radost, počítala jsem s výhrou Betty, protože mi přišlo, že ji protěžovali (i když šikovná ona je, o tom žádná). Martina jsem měla ráda, a i Terku. Byli skvělí všichni 3 a tahle řada mě moc bavila.
Mě se tahle řada asi líbila nejvíc. Nebyl tam nikdo, kdo by mě vyloženě štval nebo na koho by se blbě koukalo. A i když z těch tří mi byla Betty nejmín sympatická, tak musím uznat, že i vzhledem k jejímu mládí se jí to povedlo hodně dobře. I mě přišlo, jak kdyby vařil někdo jiný, nebyla nervní ani nefňukala.
@aiwwa píše:
Přesně. Třeba pro mě Voyo nemá smysl, jediné na co koukám na Nově je Masterchef a Survivor. Kolik to vlastně stojí?
do 100 tuším.. strhávají si to sami… já si to pořizovala kvůli Ivetě seriálu který tekrát běžel jen na voyu a nějak jsem to nezrušila koukala jsem takhle na staré řady mastersefa nebo pečecelé česko atd…