Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
15.12.22 10:39
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy. :mrgreen:

Já ti nevím, ale nemám voyo a naposledy co jsem koukala, tak možná byla nějaká reklama před začátkem. Jo, vidim to vždy o den později na netu, ale nepotřebuji si platit něco, jen abych něco viděla dřív a měla nutkání udělat si doma maraton, kdyby to šlo a jen koukat na jeden díl za druhým. Děkuji o závislost nestojím a raději si počkám, než být pak naštvaná, že sice znám nějaký dva díly, ale pak si stejně musim počkat a mohu se o tom bavit jen s tím, kdo má voyo.Ovce je ten, kdo nepoužívá vlastní hlavu a musí mít hned vše, co mají ostatní. Mezi prvními má Faceboook, ač ho předtím k ničemu nepotřeboval a na všechny lidi má i jiný kontakty.Je takové rčení o potrefené huse. Možná by se dalo říkat o bečící ovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.12.22 10:44
@Michelle_M píše:
A jsem taky hloupá ovce, když koukám ze záznamu a reklamy si přetáčím? :D Holky je mi líto, že jste některé byly ochuzené o překvapení, i když podle mě nejpozději po hlavním chodu už to bylo jasně rozdané :D Nekažme si náladu jednou bůčou a řekněte mi spíš, jak se vám to líbilo a jestli to podle vás dopadlo dle zásluh :D Já myslím, že Martin vyhrál zaslouženě, menu nápadité a ucelené. Dobrou myšlenku měla i Bety s tou trilogií rybník - pole - les, Terčina rebelie mě bohužel zas tak moc neoslovila. Docela by mě zajímalo, jak byly ty dezerty obodované a která z nich nakonec skončila druhá, nepsalo se někde?

Martin měl po hlavním chodu takový náskok, že by musel dezert zkazit a Betty nebo Terce by se musel extrémně povést… Ale v celém finále vlastně nikdo neudělal žádnou větěí chybu vše to byly jen totální detaily. Z těchto tří jsem ráda že vyhrál Martin jen si myslím, že on nezmění cestu kterou jde. On je opravdu vynikající typograf.. našla jsem s ním rozhovor 3 roky před soutěží.. je to opravdu odborník v oboru. Že by najednou šel cestou šéfkuchaře si opravdu nemyslím. Ale kdo ví?

Každopádně 1 mio je super i když je to nezdaněné.. tak nevím kolik jim vemou ale Kristýna co vyhrála před loni to v nějakém podcastu zmínila že to ještě musela zdanit. A Že výtěžek použila i na studium v Londýně.

• Citovat
  • Upravit
22907
15.12.22 10:53

Tak koukám, že jsem udělala dobře, že jsem do diskuze včera nelezla :roll: @Pitřice gratuluji za kravku roku :potlesk:

Každopádně jsem ráda, že vyhrál Martin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61105
15.12.22 10:58
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy. :mrgreen:

Prosimte celou dobu jsem te tu neviděla a přijdeš sem napsat kdo vyhrál? Proč? A to jsem to viděla uz v úterý ;) ale nevidim nix špatnyho na tom, že se někdo podívá až v tv, a radši bych byla hloupá ovce, než hloupá kráva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
15.12.22 11:03

Ahoooj :mavam:, já jsem sem záměrně poslední dny nalezla, protože jsem se bála, že to tu někdo propálí, a dobře jsem udělala :mrgreen: z Martina mám radost, počítala jsem s výhrou Betty, protože mi přišlo, že ji protěžovali (i když šikovná ona je, o tom žádná). Martina jsem měla ráda, a i Terku. Byli skvělí všichni 3 a tahle řada mě moc bavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.22 11:10
@broskvová zmrzlina píše:
Sem to určo nikdo nepropálíme :kytka:

This didn't age well. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
15.12.22 11:18
@Pitřice píše:

Kdyby blbost nadnasela… Voyo mam, ale nenapadlo by mne ostatnim kazit sledovani finale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
15.12.22 11:27

Vidím, že termín hloupá ovce se velkém chytl že? Už se používá skoro ve všem :lol: :lol:
Jinak já jsem s vítězem spokojená. Mě se líbilo poslední čtyři, i s Ondrou a bylo mi to jedno. Každopádně to finálové menu měl Martin opravdu promyšlené, věděl co dělá a proč to dělá. Moc se mi líbilo to propojení všemi chody. Věřím, že i díky tomu vyhrál. Myslím loni Besky to měla podobně, prostě myšlenka, která jde všemi chody. Navíc se mi líbí, že není potřeba používat drahé a luxusní suroviny, ale i z obyčejných jde vykouzlit skvělé jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
15.12.22 11:31

Já jenom přemýšlím, jaký je rozdíl v tom, když Nově „zaplatím“ sledováním nějaké té reklamy, nebo napřímo pošlu prachy za předplatné Voyo :think: Nebudu náhodou naopak já ta chytřejší, když si během reklamy skočím na záchod a dolít víno, než kdejaká ne-ovce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
15.12.22 11:38

@Michelle_M Já jsem si to pustila až po 21.h, takže reklamy na pohodu přetočeny a taky voyo nepotřebuji :lol: @thalasan Martin to měl fakt dokonalý, ten dezert by mě teda chuťově zajímal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
15.12.22 12:01
@lucynka25 píše:
@Michelle_M Já jsem si to pustila až po 21.h, takže reklamy na pohodu přetočeny a taky voyo nepotřebuji :lol: @thalasan Martin to měl fakt dokonalý, ten dezert by mě teda chuťově zajímal :think:

Hlavně ta zmrzlina :lol: I bych přimhouřila oko, že to není úplně zmrzlé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
15.12.22 12:02
@Michelle_M píše:
A jsem taky hloupá ovce, když koukám ze záznamu a reklamy si přetáčím? :D Holky je mi líto, že jste některé byly ochuzené o překvapení, i když podle mě nejpozději po hlavním chodu už to bylo jasně rozdané :D Nekažme si náladu jednou bůčou a řekněte mi spíš, jak se vám to líbilo a jestli to podle vás dopadlo dle zásluh :D Já myslím, že Martin vyhrál zaslouženě, menu nápadité a ucelené. Dobrou myšlenku měla i Bety s tou trilogií rybník - pole - les, Terčina rebelie mě bohužel zas tak moc neoslovila. Docela by mě zajímalo, jak byly ty dezerty obodované a která z nich nakonec skončila druhá, nepsalo se někde?

Ten Terky předkrm mi přišel překombinovaný, ale hlavní chod v pohodě.. A protože nemám ráda nic ze zabíjačky, tak se mi nelíbila ani ta jídla od Martina. Ale musím teda spravedlivě uznat, že to měl nejlepší, krásně mu ta jídla navazovala a jak řekli porotci, použil obyčejné, skoro až podřadné suroviny a vykouzlil z nich super jídlo. I když teda dezert s morkem? 8o Dezert se mi nejvíc líbil od Terky. Myslím, že Betty mohla vyhrát, kdyby udělala nápaditější dezert. Přece jen tartaletka s borůvkama mi přišla dost obyčejná. Co mi tam chybělo, konečné bodování dezertu a součet bodů, to myslím, že tam nakonec mohli dát.
A jinak máš pravdu, už ze začátku bylo jasné, že pokud Martin vše stihne, tak jeho menu mělo nejlepší potenciál na výhru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
15.12.22 12:03
@Michelle_M píše:
Já jenom přemýšlím, jaký je rozdíl v tom, když Nově „zaplatím“ sledováním nějaké té reklamy, nebo napřímo pošlu prachy za předplatné Voyo :think: Nebudu náhodou naopak já ta chytřejší, když si během reklamy skočím na záchod a dolít víno, než kdejaká ne-ovce? :D

Přesně. Třeba pro mě Voyo nemá smysl, jediné na co koukám na Nově je Masterchef a Survivor. Kolik to vlastně stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
15.12.22 12:09
@bjetuschka píše:
Ahoooj :mavam:, já jsem sem záměrně poslední dny nalezla, protože jsem se bála, že to tu někdo propálí, a dobře jsem udělala :mrgreen: z Martina mám radost, počítala jsem s výhrou Betty, protože mi přišlo, že ji protěžovali (i když šikovná ona je, o tom žádná). Martina jsem měla ráda, a i Terku. Byli skvělí všichni 3 a tahle řada mě moc bavila.

Mě se tahle řada asi líbila nejvíc. Nebyl tam nikdo, kdo by mě vyloženě štval nebo na koho by se blbě koukalo. A i když z těch tří mi byla Betty nejmín sympatická, tak musím uznat, že i vzhledem k jejímu mládí se jí to povedlo hodně dobře. I mě přišlo, jak kdyby vařil někdo jiný, nebyla nervní ani nefňukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.12.22 12:11
@aiwwa píše:
Přesně. Třeba pro mě Voyo nemá smysl, jediné na co koukám na Nově je Masterchef a Survivor. Kolik to vlastně stojí?

do 100 tuším.. strhávají si to sami… já si to pořizovala kvůli Ivetě seriálu který tekrát běžel jen na voyu a nějak jsem to nezrušila koukala jsem takhle na staré řady mastersefa nebo pečecelé česko atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!