Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14628
14.12.22 00:26

Jdu se jen opatrně mrknout, jestli má někdo stejný názor, jako já :D Já jsem spokojená, že tam mám Terku i Martina, kdo je doplní, mi bylo celkem fuk, ale přijde mi to tedy 1) nespravedlivé a 2) trochu ironie, vzhledem k tomu, že je Ondra cukrář a porazila ho nejdřív Betyna s brownies (jako vážně, za brownies do finále?) a nakonec Terka s Aljaškou. Za mě tam teda letos bylo sladkého pečení až dost. Ne že by to neměli umět, ale nemyslím si, že je to zrovna u Mastechefa úplně to gró, jedna smrtící výzva je dostačující :D A to říkám jako někdo, kdo miluje Peče celé Česko / Slovensko (kde mimochodem Aljaška byla jedním z letošních úkolů pro takto „specializované“ amatéry, zaujalo mě, že v MCH ji dávali zapéct do trouby, v PCS ten sníh pouze opalovali hořákem, přišlo mi to šetrnější k té zmrzce uvnitř). Ale když už to tedy bylo takto zvolené, asi je fér, že postoupila Terka, měla zajímavější kombinaci chutí a Ondrovi nevyšel ten korpus. Jako vítěze uvítám kohokoliv kromě Bety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116194
14.12.22 00:40

@Michelle_M vidím to stejně. Mně přijde Bety jako hrozná patla. To pyré v té první výzvě mi přišlo teda jak když vaří Babica. Ondra vypadl kvůli tomu korpusu, Terka tam žádnou chybu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.12.22 07:41

Já si myslím, že ve finále měl být Ondra místo Martina. Proti Martinovi nic nemám, ale Ondra mi prostě přijde talentovanější - umí slané i sladké.
Ale možná kvůli bagetě ho museli do toho finále protlačit, no, nevím…
Bylo mi ho fakt líto, že vypadl. V tom finále měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
14.12.22 11:26
@Whitedog píše:
Já si myslím, že ve finále měl být Ondra místo Martina. Proti Martinovi nic nemám, ale Ondra mi prostě přijde talentovanější - umí slané i sladké.
Ale možná kvůli bagetě ho museli do toho finále protlačit, no, nevím…
Bylo mi ho fakt líto, že vypadl. V tom finále měl být.

No podle mě v tom finále neměla bejt Terka no.. V ty poslední výzvě měla být vyřazená, ale nechtěli aby odešel ani jeden z nich jak řekli, tak ji tam nechali taky s na její úkor odešel dobrej kuchař :nevim: i si myslim sympaťák, nikdo s nim neměl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
14.12.22 11:28

Já to přál tomu Ondrovi, je to takový normální chlap, který si na nic nehraje. Teď to přeju Martinovi nebo Terce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.12.22 12:14

@a12 Jasný.. ale nebudu argumentovat že ji nemám ráda protože ještě ke všemu má šikmé oči.. to mi přijde jak z mateřské školky :roll:

• Citovat
  • Upravit
6061
14.12.22 13:11

No, jak byli v poslední výzvě terka a martin a nakonec postoupili oba dva, tak jsem si říkala, že to tady smrdí tím, že oba půjdou do finálové trojky…
A jak tu pak někdo nadhodil, že budeme koukat, kdo vypadl - tak jsem se bála, že to bude právě ondra. A ono jo. Myslím, že od určitého bodu už je to víc show než soutěž o vaření.
Ondry je mi líto, finále jsem mu přála. Šikovnej kluk a skončil těsně před branami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
14.12.22 13:18
@Whitedog píše:
No, jak byli v poslední výzvě terka a martin a nakonec postoupili oba dva, tak jsem si říkala, že to tady smrdí tím, že oba půjdou do finálové trojky…
A jak tu pak někdo nadhodil, že budeme koukat, kdo vypadl - tak jsem se bála, že to bude právě ondra. A ono jo. Myslím, že od určitého bodu už je to víc show než soutěž o vaření.
Ondry je mi líto, finále jsem mu přála. Šikovnej kluk a skončil těsně před branami…

Jo, to bylo úplně jasny, že to bude ondra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
14.12.22 13:57
@a12 píše:
Jo, to bylo úplně jasny, že to bude ondra :roll:

taky si říkám, protože je to prostě takovej obyčejnech chlap, vlastně není ničem až tak zajímavej. Martin je prostě tak nějak divnej, co si budem :D takže je zajímavej. Betty je krasavice a Tereza zase drzá a namyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116194
14.12.22 14:01
@Quinn7 píše:
taky si říkám, protože je to prostě takovej obyčejnech chlap, vlastně není ničem až tak zajímavej. Martin je prostě tak nějak divnej, co si budem :D takže je zajímavej. Betty je krasavice a Tereza zase drzá a namyšlená.

Proč by měla být Terka namyšlená? Vždyť se chová úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
14.12.22 14:09

Těžko říct jaký kdo je, protože naše představy o tom jsou tak strašně zkreslené střihem, že nemáme šanci poznat jejich reálné povahy.

Každopádně si všímám toho, že finalisté dostávají v epizodách více prostoru než „odpadlíci“. Nebo tak se mi to aspoň zdá - už od doby matly a pavlíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116194
14.12.22 14:44
@Whitedog píše:
Těžko říct jaký kdo je, protože naše představy o tom jsou tak strašně zkreslené střihem, že nemáme šanci poznat jejich reálné povahy.Každopádně si všímám toho, že finalisté dostávají v epizodách více prostoru než „odpadlíci“. Nebo tak se mi to aspoň zdá - už od doby matly a pavlíny.

No právě, z těch střihů se nedá vůbec poznat povaha, nic. navíc všechny ty rozhovory jsou natáčený když jsou ve stresu. A Martin, u toho vůbec člověk neví co si myslí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
14.12.22 15:03

@Whitedog z tech sestrihu vetsinou poznam predem, kdo v tom dile vypadne. To povidani, kde je soutezici sam, asi nataceji, az po celem vareni a vyrazovani.
@aiwwa Martin me fascinuje. Chtela bych byt v nekterych situacich takovy nerozhoditelny klidas bez emoci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.12.22 15:10

Pro Ty co nemají VOYO Masterchefa vyhrál **** :D!

edit adminom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.22 15:13
@Pitřice píše:
Pro Ty co nemají VOYO Masterchefa vyhrál ********** :D!

Proč to tu píšeš? :pocitac: :cert: Nechtěli jsme to tu vědět. Ty jsi opravdu :pocitac:.

Příspěvek upraven 14.12.22 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky