Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu se jen opatrně mrknout, jestli má někdo stejný názor, jako já
Já jsem spokojená, že tam mám Terku i Martina, kdo je doplní, mi bylo celkem fuk, ale přijde mi to tedy 1) nespravedlivé a 2) trochu ironie, vzhledem k tomu, že je Ondra cukrář a porazila ho nejdřív Betyna s brownies (jako vážně, za brownies do finále?) a nakonec Terka s Aljaškou. Za mě tam teda letos bylo sladkého pečení až dost. Ne že by to neměli umět, ale nemyslím si, že je to zrovna u Mastechefa úplně to gró, jedna smrtící výzva je dostačující
A to říkám jako někdo, kdo miluje Peče celé Česko / Slovensko (kde mimochodem Aljaška byla jedním z letošních úkolů pro takto „specializované“ amatéry, zaujalo mě, že v MCH ji dávali zapéct do trouby, v PCS ten sníh pouze opalovali hořákem, přišlo mi to šetrnější k té zmrzce uvnitř). Ale když už to tedy bylo takto zvolené, asi je fér, že postoupila Terka, měla zajímavější kombinaci chutí a Ondrovi nevyšel ten korpus. Jako vítěze uvítám kohokoliv kromě Bety ![]()
@Michelle_M vidím to stejně. Mně přijde Bety jako hrozná patla. To pyré v té první výzvě mi přišlo teda jak když vaří Babica. Ondra vypadl kvůli tomu korpusu, Terka tam žádnou chybu neměla.
Já si myslím, že ve finále měl být Ondra místo Martina. Proti Martinovi nic nemám, ale Ondra mi prostě přijde talentovanější - umí slané i sladké.
Ale možná kvůli bagetě ho museli do toho finále protlačit, no, nevím…
Bylo mi ho fakt líto, že vypadl. V tom finále měl být.
@Whitedog píše:
Já si myslím, že ve finále měl být Ondra místo Martina. Proti Martinovi nic nemám, ale Ondra mi prostě přijde talentovanější - umí slané i sladké.
Ale možná kvůli bagetě ho museli do toho finále protlačit, no, nevím…
Bylo mi ho fakt líto, že vypadl. V tom finále měl být.
No podle mě v tom finále neměla bejt Terka no.. V ty poslední výzvě měla být vyřazená, ale nechtěli aby odešel ani jeden z nich jak řekli, tak ji tam nechali taky s na její úkor odešel dobrej kuchař
i si myslim sympaťák, nikdo s nim neměl problém
Já to přál tomu Ondrovi, je to takový normální chlap, který si na nic nehraje. Teď to přeju Martinovi nebo Terce.
@a12 Jasný.. ale nebudu argumentovat že ji nemám ráda protože ještě ke všemu má šikmé oči.. to mi přijde jak z mateřské školky ![]()
No, jak byli v poslední výzvě terka a martin a nakonec postoupili oba dva, tak jsem si říkala, že to tady smrdí tím, že oba půjdou do finálové trojky…
A jak tu pak někdo nadhodil, že budeme koukat, kdo vypadl - tak jsem se bála, že to bude právě ondra. A ono jo. Myslím, že od určitého bodu už je to víc show než soutěž o vaření.
Ondry je mi líto, finále jsem mu přála. Šikovnej kluk a skončil těsně před branami…
@Whitedog píše:
No, jak byli v poslední výzvě terka a martin a nakonec postoupili oba dva, tak jsem si říkala, že to tady smrdí tím, že oba půjdou do finálové trojky…
A jak tu pak někdo nadhodil, že budeme koukat, kdo vypadl - tak jsem se bála, že to bude právě ondra. A ono jo. Myslím, že od určitého bodu už je to víc show než soutěž o vaření.
Ondry je mi líto, finále jsem mu přála. Šikovnej kluk a skončil těsně před branami…
Jo, to bylo úplně jasny, že to bude ondra ![]()
@a12 píše:
Jo, to bylo úplně jasny, že to bude ondra
taky si říkám, protože je to prostě takovej obyčejnech chlap, vlastně není ničem až tak zajímavej. Martin je prostě tak nějak divnej, co si budem
takže je zajímavej. Betty je krasavice a Tereza zase drzá a namyšlená.
@Quinn7 píše:
taky si říkám, protože je to prostě takovej obyčejnech chlap, vlastně není ničem až tak zajímavej. Martin je prostě tak nějak divnej, co si budemtakže je zajímavej. Betty je krasavice a Tereza zase drzá a namyšlená.
Proč by měla být Terka namyšlená? Vždyť se chová úplně normálně.
Těžko říct jaký kdo je, protože naše představy o tom jsou tak strašně zkreslené střihem, že nemáme šanci poznat jejich reálné povahy.
Každopádně si všímám toho, že finalisté dostávají v epizodách více prostoru než „odpadlíci“. Nebo tak se mi to aspoň zdá - už od doby matly a pavlíny.
@Whitedog píše:
Těžko říct jaký kdo je, protože naše představy o tom jsou tak strašně zkreslené střihem, že nemáme šanci poznat jejich reálné povahy.Každopádně si všímám toho, že finalisté dostávají v epizodách více prostoru než „odpadlíci“. Nebo tak se mi to aspoň zdá - už od doby matly a pavlíny.
No právě, z těch střihů se nedá vůbec poznat povaha, nic. navíc všechny ty rozhovory jsou natáčený když jsou ve stresu. A Martin, u toho vůbec člověk neví co si myslí. ![]()
@Whitedog z tech sestrihu vetsinou poznam predem, kdo v tom dile vypadne. To povidani, kde je soutezici sam, asi nataceji, az po celem vareni a vyrazovani.
@aiwwa Martin me fascinuje. Chtela bych byt v nekterych situacich takovy nerozhoditelny klidas bez emoci. ![]()
Pro Ty co nemají VOYO Masterchefa vyhrál ****
!
edit adminom
@Pitřice píše:
Pro Ty co nemají VOYO Masterchefa vyhrál **********!
Proč to tu píšeš?
Nechtěli jsme to tu vědět. Ty jsi opravdu
.
Příspěvek upraven 14.12.22 v 15:37