Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
8.12.22 09:17

@someargue :roll: to by me nastvali..ale nebylo by to poprve. Ja tem jejich hodnocenim neverim davno. Prestoze fandim Martinovi, jak okate vykopli Petru pri dalsi rychle vymyslene vyzve bylo ubohy. No je jedno co uvari, viteze uz maji beztak vybraneho.. :zed: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.12.22 09:18

@Veveří Asi bych to vic prala Ondrovi, ten i pece a to je vic fer. Martin je jen na slane pokrmy. :) Ale radsi Martin jak Betka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.12.22 10:03

@Whitedog píše:

Takže už nikdo nevypadává? A finále bude ve čtyřech lidech - toho 13.12.?
Nebo bude ještě jeden vyřazovací díl?

Nn v úterý bude vyhazov. A ve středu finále ve třech.
A to budete koukat kdo vypadne. Na to jak se mi líbil na začátku masterchef, teď je z toho šaškárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:17
@Michelle_M píše:
Dneska to pro mě bylo teda drsný, vzhledem k tomu, že je Terka můj favorit. A celé jsem to chtěla naopak :D Na balkoně Terezu s Martinem a dole Ondru a Bety, kdy by do finálové trojky postoupil Ondra. Nevadí, uvidíme příště. Bety je asi šikovná, nadaná, cílevědomá, ale z těch čtyř bych ji postrádala nejmíň. Ondra je sympaťák, ale takový neurazí - nenadchne, Tereza i Martin více budí emoce, ať už tak či tak. Z Martina třeba mám pořád pocity rozporuplné, někdy mi připadá, že říká a dělá, co se od něj čeká, ale jako by se mu člověk nemohl dostat pod slupku. A u Terezy by mě zajímalo, co je za tou její touhou po dokonalosti, protože její „spratek z Ostravy“ je podle mě trošku póza. Ale je tím pro mě zajímavá.

Mám to stejně. Já tak nějak tušila že nebudou vyhazovat nikoho. Po té chvále obou.
Martin má prostě poker face, nedává najevo nic.
A já si nemůžu pomoct, ale mě Bety přijde fakt nejmíň nadaná. Působí to na mě jak kdyby byla „našprtaná“. A myslím že k titulu masterchef patří i určité sebeovládání a silná psychika a to ona prostě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:22
@someargue píše:
Nn v úterý bude vyhazov. A ve středu finále ve třech.
A to budete koukat kdo vypadne. Na to jak se mi líbil na začátku masterchef, teď je z toho šaškárna

Ani nenaznacuj prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:27
@EmmaRose píše:
@a12 Mne je Terka sympaticka. Je takova pridrzla, ale nerekla bych namyslena nebo spratkovska :lol:
Betty je takova princezna + ta jeji love story..proste ne, nedokazu ji to prat vic jak vsem ostatnim :lol:
Ale jak rikam, jiste je to fajn holka :) Jen tam strasne citim tu manipulaci z masterchefa, vylozene ji tam vsude procpou :lol:

Já fandím Terce. Myslím, že je talentovaná, tak nějak to má v krvi. A myslím, že Betyne porotci pomáhají protože je taková fnukna. Což je teda smutný. Mně ze začátku nevadila ale tím brečenim se mi úplně zprotivila.

Příspěvek upraven 08.12.22 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23071
8.12.22 10:30

Chudák Terka, tak oni, že ji vyhodili, pak ji tam dusí. Pravda, že to jednou za dlouhý čas takto se soutěžícím udělají.
A já si říkám, nechte toho, nechte těch keců a pusťte ji taky nahoru. Jakou jsem měla radost, že taky postoupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:34
@sharunka03 píše:
Chudák Terka, tak oni, že ji vyhodili, pak ji tam dusí. Pravda, že to jednou za dlouhý čas takto se soutěžícím udělají.
A já si říkám, nechte toho, nechte těch keců a pusťte ji taky nahoru. Jakou jsem měla radost, že taky postoupila :palec:

Tyhle tanečky kdyby udělali Bety, tak tam to s ní sekne.
Přišlo mi trochu nefér, že nepodusili spíš Martina. Třeba by pustil nějakou emoci. Na Terce bylo vidět, že už byla rozložená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.12.22 10:52

@aiwwa To uz pak mluvis o Betty ze :lol: s tim se ztotoznuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:53
@EmmaRose píše:
@aiwwa To uz pak mluvis o Betty ze :lol: s tim se ztotoznuju

Jojo, zeditovala jsem to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
8.12.22 10:54

@aiwwa abych to tu radsi prestala cist, to za chvilu nekdo propali :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117129
8.12.22 10:57
@EmmaRose píše:
@aiwwa abych to tu radsi prestala cist, to za chvilu nekdo propali :zed:

Jo, bohužel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3567
8.12.22 11:20

Nemyslím si, že vyhraje Martin. Nehodí se jim do typu vítěze. Má svou úspěšně rozjetou kariéru a pochybuji, že jim bude někde komerčně chodit a dělat „reklamu“. Také si myslím, že Betty tam drží, ptz je hezká. Terka mi moc neseděla, ale uměla vařit a byla něčím zajímavá. Betty je nemastná/neslaná a extra výkony tam nevidím. Ondrovi se daří, je tam i talent, ale že by si mě získal, se říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
8.12.22 11:26

Já to přeju asi Ondrovi, jeden čas byl můj favorit Martin, ale myslím, že to není úplně top. Pak ještě Terka.. ale asi nebudu naštvaná za nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.22 11:35

Mně to přijde hrozně nefér, že na Voyo bude finále o ten den dřív (a to říkám jako uživatel Voyo). Nevěřím, že to média nepropálí, už u Svatby na první pohled psali, co bylo ve Voyo díle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí