Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří píše:
@EmmaRose letos to vyhraje chlap. Betty je uzlíček nervů. Ale závěrečný duel bude určitě mezi ní a Martinem, aby nás šponovali do poslední chvíle. Štáb věděl už když to natáčeli, že Betty lidí nebudou brát. Vždycky tam je manipulace s divákem a bude i letos. Fakt si možná vsadím nějaký menší obnos na Martina.
A da se nekde vsadit? Ja koukala na Fortune a tam to nemeli ![]()
Vzhledem k tomu že je to předtocene a je znám výsledek těžko. Sice užším okruhu.. ale to prostě neuhlidas.
@Quinn7 píše:
A da se nekde vsadit? Ja koukala na Fortune a tam to nemeli
No, to by mě taky zajímalo, byly bychom one v balíku ![]()
Z prereknuti jednoho cloveka, co by to asi mohl vedet, moje sestra dovodila, ze vyhraje Martin. Tak jsem zvedava, jestli to pochopila spravne. Pri nataceni finale je celkem dost lidi, pak to vyhlaseni za ucasti rodinnych prislusniku, no muze to „prosaknout ven“.
@Birdonawire píše:
Z prereknuti jednoho cloveka, co by to asi mohl vedet, moje sestra dovodila, ze vyhraje Martin. Tak jsem zvedava, jestli to pochopila spravne. Pri nataceni finale je celkem dost lidi, pak to vyhlaseni za ucasti rodinnych prislusniku, no muze to „prosaknout ven“.
Jojo, ale už jsem tady v předchozích řadách četla pár zaručených vítězů, jakože se to dostalo ven a ještě to teda nevyšlo
dokonce se ten dotycnej nedostal ani do finále ![]()
@Birdonawire píše:
Ale nemělo by, podepisují mlčenlivost. A když praskne i kdo to pustil do světa, tak může mít někdo slušný průšvih.
@Fiveone píše:
Ale nemělo by, podepisují mlčenlivost. A když praskne i kdo to pustil do světa, tak může mít někdo slušný průšvih.
V předchozích řadách na finále bylo i dost dětí a ven se to nedostalo a to se určitě lidi ptali
@a12 píše:
Jojo, ale už jsem tady v předchozích řadách četla pár zaručených vítězů, jakože se to dostalo ven a ještě to teda nevyšlodokonce se ten dotycnej nedostal ani do finále
No taky tomu moc neverim. Ale zvedava jsem.
@ludmilaadamkova píše:
@Quinn7Vzhledem k tomu že je to předtocene a je znám výsledek těžko. Sice užším okruhu.. ale to prostě neuhlidas.
A jo, ono je to vlastne i na Voyo napred. Ja koukam jen v Tv.
Dneska to pro mě bylo teda drsný, vzhledem k tomu, že je Terka můj favorit. A celé jsem to chtěla naopak
Na balkoně Terezu s Martinem a dole Ondru a Bety, kdy by do finálové trojky postoupil Ondra. Nevadí, uvidíme příště. Bety je asi šikovná, nadaná, cílevědomá, ale z těch čtyř bych ji postrádala nejmíň. Ondra je sympaťák, ale takový neurazí - nenadchne, Tereza i Martin více budí emoce, ať už tak či tak. Z Martina třeba mám pořád pocity rozporuplné, někdy mi připadá, že říká a dělá, co se od něj čeká, ale jako by se mu člověk nemohl dostat pod slupku. A u Terezy by mě zajímalo, co je za tou její touhou po dokonalosti, protože její „spratek z Ostravy“ je podle mě trošku póza. Ale je tím pro mě zajímavá.
Betty měla už dávno vypadnout, ale obavám se, že vyhraje zrovna ona, to už je okaté jak ji všude strkají, a navíc byla jako jediná z masterchefa na Slavíkovi (s Vojtou).
Já si teda nemyslím, že vyhraje martin.
Martin vyhrál bagetu. Je to zajímavý týpek, na bagetu ok, ale pro tv není dostatečně „komerční“ na celkovou výhru.
@Birdonawire píše:
Ne, oznamili, ze i na Voyo az 13/12.
Takže už nikdo nevypadává? A finále bude ve čtyřech lidech - toho 13.12.?
Nebo bude ještě jeden vyřazovací díl?
@a12 Mne je Terka sympaticka. Je takova pridrzla, ale nerekla bych namyslena nebo spratkovska ![]()
Betty je takova princezna + ta jeji love story..proste ne, nedokazu ji to prat vic jak vsem ostatnim ![]()
Ale jak rikam, jiste je to fajn holka
Jen tam strasne citim tu manipulaci z masterchefa, vylozene ji tam vsude procpou ![]()