Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Quinn7 píše:
A jo, ono je to vlastne i na Voyo napred. Ja koukam jen v Tv.
I v tv je to tak o pul roku predtoceny
Jestli to bude někdo vědět předem, tak to prosím nepište tady!
@Lucie008 píše:
Jestli to bude někdo vědět předem, tak to prosím nepište tady!
Taky se přimlouvám. ![]()
Poslední díl bude v úterý, tak to nejspíš ví opravdu jen hrstka zúčastněných. Nicméně na FB jsem viděla screen z wiki, kde byl vítěz uvedený. Otázka je, jestli to byl fejk nebo ne.
@jessikka píše:
Poslední díl bude v úterý, tak to nejspíš ví opravdu jen hrstka zúčastněných. Nicméně na FB jsem viděla screen z wiki, kde byl vítěz uvedený. Otázka je, jestli to byl fejk nebo ne.
Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených.
a přijdu až ve středu po finále. ![]()
@aiwwa píše:
Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených.a přijdu až ve středu po finále.
Já to mám taky tak
Jelikož mi dítě chodí spát nejdřív v deset a chci se koukat v klidu, pouštím si to pak ze záznamu a sem chodím, jen když nemám oproti TV zpoždění
Snažím se vyhnout i bulváru. Když vypadla Ivka, tak mi to nechtěně propálila kamarádka na FB, komentovala článek na oficiální stránce Masterchefa, že je jí to líto a mně to skočilo na zeď.
@aiwwa píše:
Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených.a přijdu až ve středu po finále.
Spíš nechoď na FB, tady to nikdo nenapíše. Já vím finálovou trojku, bo koukám na Voyo a ani to sem nepíšu.
@jessikka píše:
na wiki může psát kdekdo.. púak se to případně edituje má to samokontrolu.. to bych jako sttěžejní vůbec nepsala
Kamarád programátor mi jednou ukazoval, jak se dá změnit lokálně na počítači obsah webový stránky. Zmínil, že se tohle používá při tvorbě fake news, že někdo přepíše na nějakou kravinu stránku webovýho zpravodajství, udělá printscreen a tadáá. Stránku jako takovou to neovlivní, protože je to jen ve tvým PC.
@jessikka píše:
Spíš nechoď na FB, tady to nikdo nenapíše. Já vím finálovou trojku, bo koukám na Voyo a ani to sem nepíšu.
Fb nemám. ![]()
Zajimavy rozhovor s Martinem: https://www.youtube.com/watch?…
@broskvová zmrzlina píše:
Kamarád programátor mi jednou ukazoval, jak se dá změnit lokálně na počítači obsah webový stránky. Zmínil, že se tohle používá při tvorbě fake news, že někdo přepíše na nějakou kravinu stránku webovýho zpravodajství, udělá printscreen a tadáá. Stránku jako takovou to neovlivní, protože je to jen ve tvým PC.
To umí i můj syn. Například na webu Seznamu změnil slova.
Právě jsem četla na FB výbornej názor.
Někdo tam komentoval, že by mohla vyhrát Betty, načež by při gratulacích vyskočil Vojta a teatrálně ji požádal o ruku, když je to celý hlavně o nich dvou. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:Žádost o ruku uz tam jednou byla..
Právě jsem četla na FB výbornej názor.Někdo tam komentoval, že by mohla vyhrát Betty, načež by při gratulacích vyskočil Vojta a teatrálně ji požádal o ruku, když je to celý hlavně o nich dvou.