Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61106
8.12.22 17:42
@Quinn7 píše:
A jo, ono je to vlastne i na Voyo napred. Ja koukam jen v Tv.

I v tv je to tak o pul roku predtoceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
9.12.22 06:59

Jestli to bude někdo vědět předem, tak to prosím nepište tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
9.12.22 10:45
@Lucie008 píše:
Jestli to bude někdo vědět předem, tak to prosím nepište tady!

Taky se přimlouvám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.12.22 11:02

Poslední díl bude v úterý, tak to nejspíš ví opravdu jen hrstka zúčastněných. Nicméně na FB jsem viděla screen z wiki, kde byl vítěz uvedený. Otázka je, jestli to byl fejk nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
9.12.22 11:05
@jessikka píše:
Poslední díl bude v úterý, tak to nejspíš ví opravdu jen hrstka zúčastněných. Nicméně na FB jsem viděla screen z wiki, kde byl vítěz uvedený. Otázka je, jestli to byl fejk nebo ne.

Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených. :lol: a přijdu až ve středu po finále. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
9.12.22 11:08
@aiwwa píše:
Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených. :lol: a přijdu až ve středu po finále. :mavam:

Já to mám taky tak :mrgreen: Jelikož mi dítě chodí spát nejdřív v deset a chci se koukat v klidu, pouštím si to pak ze záznamu a sem chodím, jen když nemám oproti TV zpoždění :mrgreen: Snažím se vyhnout i bulváru. Když vypadla Ivka, tak mi to nechtěně propálila kamarádka na FB, komentovala článek na oficiální stránce Masterchefa, že je jí to líto a mně to skočilo na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.22 11:09

Sem to určo nikdo nepropálíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.12.22 11:11
@aiwwa píše:
Já si raději tuhle diskuzi vyhodím z oblíbených. :lol: a přijdu až ve středu po finále. :mavam:

Spíš nechoď na FB, tady to nikdo nenapíše. Já vím finálovou trojku, bo koukám na Voyo a ani to sem nepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.12.22 11:14
@jessikka píše:
Poslední díl bude v úterý, tak to nejspíš ví opravdu jen hrstka zúčastněných. Nicméně na FB jsem viděla screen z wiki, kde byl vítěz uvedený. Otázka je, jestli to byl fejk nebo ne.

na wiki může psát kdekdo.. púak se to případně edituje má to samokontrolu.. to bych jako sttěžejní vůbec nepsala

• Citovat
  • Upravit
9.12.22 11:23

Kamarád programátor mi jednou ukazoval, jak se dá změnit lokálně na počítači obsah webový stránky. Zmínil, že se tohle používá při tvorbě fake news, že někdo přepíše na nějakou kravinu stránku webovýho zpravodajství, udělá printscreen a tadáá. Stránku jako takovou to neovlivní, protože je to jen ve tvým PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116170
9.12.22 11:50
@jessikka píše:
Spíš nechoď na FB, tady to nikdo nenapíše. Já vím finálovou trojku, bo koukám na Voyo a ani to sem nepíšu.

Fb nemám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
9.12.22 12:08

Zajimavy rozhovor s Martinem: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.12.22 16:03
@broskvová zmrzlina píše:
Kamarád programátor mi jednou ukazoval, jak se dá změnit lokálně na počítači obsah webový stránky. Zmínil, že se tohle používá při tvorbě fake news, že někdo přepíše na nějakou kravinu stránku webovýho zpravodajství, udělá printscreen a tadáá. Stránku jako takovou to neovlivní, protože je to jen ve tvým PC.

To umí i můj syn. Například na webu Seznamu změnil slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.22 13:20

Právě jsem četla na FB výbornej názor. :mrgreen: Někdo tam komentoval, že by mohla vyhrát Betty, načež by při gratulacích vyskočil Vojta a teatrálně ji požádal o ruku, když je to celý hlavně o nich dvou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61106
12.12.22 15:58
@broskvová zmrzlina píše:
Právě jsem četla na FB výbornej názor. :mrgreen: Někdo tam komentoval, že by mohla vyhrát Betty, načež by při gratulacích vyskočil Vojta a teatrálně ji požádal o ruku, když je to celý hlavně o nich dvou. :mrgreen:
Žádost o ruku uz tam jednou byla..
A jinak, vy tu pořád píšete, jaká je bety fnukna, ale Terka teda taky :think:
Vadilo tu někomu, že používaj cizí názvy jídel, mně teda u Terezy vadi, že se cizí slova snaží používat i v normální mluve :mrgreen: zlatý názvy jidel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí