Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EmmaRose taky mě Betty dráždí. Zprotivila se mi, jak se dala do kupy s Vojtou a režie z toho udělala love story. To se mi zprotivili oba.
@Veveří presne..mne taky! Furt se tam muckali a bylo to proste preslazeny. Ted me uz jen vytacela jak Bettyna vsude fnukala.
No fakt jsem doufala, ze pujde do pryc..
Ale tak aspon 2 ze 3 fajn lidi
Fandila jsem vsem krome Bettynky ![]()
@EmmaRose Ondra místo Bettyny, rozhodně. Terka je v klidu, ta mi nevadí.
Tak ja se tesila, ze vypadla Tereza, je hrozne nesympaticka, takova namachrovana. No a ono nic. Tipuji, ze vyhraje Ondra. Loni vyhrala zenska, tak letos urcite chlap
@Veveří tvl at uz jdou do prd…
uz jsem je hejtovala za to, ze vypadla Terka (i kdyz mam rada Martina tez..)
Hele tak postoupili vsichni 4. NADEJE ZAHORELA, SNAD VYPADNE Bettyna
![]()
@Quinn7 vyhraje tipuju Martin, všechno k tomu směřuje. Dneska kolegyně říkala, že už má i nějaký web
No, jsem zvědavá!
@EmmaRose píše:
@Veveří tvl at uz jdou do prd…![]()
uz jsem je hejtovala za to, ze vypadla Terka (i kdyz mam rada Martina tez..)Hele tak postoupili vsichni 4. NADEJE ZAHORELA, SNAD VYPADNE Bettyna
![]()
![]()
![]()
Náhodou by bylo spravedlivý, kdyby Terka vypadla.. Navratilcum většinou moc nefandim
výjimkou byl tenkrát ten kluk s tou rukou.. Ten si finále pokazil suchým ledem
@Veveří píše:
Kdo myslíte, že vyhraje? Já tipuju Martina. Zajímavý týpek a porotci ho tlačí dopředu.
Doufám že Terka nebo Martin. Ale bohužel mám tušení, že to bude Bety
@a12 V mych ocich to byla jen show, kdyz Terka vypadla. Chteli ji zbavit odznaku imunity a zaroven udelat happyend pro hrdlicky Vojtu a Betty ![]()
Kolo na to bylo vraceni lidi..To bylo hezky vymysleny. ![]()
V mych ocich je Betty nejslabsi a ufnukana. Takze je posledni ktere fandim.
Ale jako clovek vypada na sympatickou milou holku
to zase joo..
@EmmaRose letos to vyhraje chlap. Betty je uzlíček nervů. Ale závěrečný duel bude určitě mezi ní a Martinem, aby nás šponovali do poslední chvíle. Štáb věděl už když to natáčeli, že Betty lidí nebudou brát. Vždycky tam je manipulace s divákem a bude i letos. Fakt si možná vsadím nějaký menší obnos na Martina.
@EmmaRose píše:
@a12 V mych ocich to byla jen show, kdyz Terka vypadla. Chteli ji zbavit odznaku imunity a zaroven udelat happyend pro hrdlicky Vojtu a Betty
Kolo na to bylo vraceni lidi..To bylo hezky vymysleny.
V mych ocich je Betty nejslabsi a ufnukana. Takze je posledni ktere fandim.Ale jako clovek vypada na sympatickou milou holkuto zase joo..
Právě, že bety vůbec nepůsobí namyšleně, nebo tak něco.. Terka občas takovej spratkovskej výraz má.. A bety za to, co udelali z ni a z Vojty nemůže ![]()
@Veveří píše:
@EmmaRose letos to vyhraje chlap. Betty je uzlíček nervů. Ale závěrečný duel bude určitě mezi ní a Martinem, aby nás šponovali do poslední chvíle. Štáb věděl už když to natáčeli, že Betty lidí nebudou brát. Vždycky tam je manipulace s divákem a bude i letos. Fakt si možná vsadím nějaký menší obnos na Martina.
Tak to ja si s tou bety nemyslim.. Pavlína mi byla nesympaticka od prvního momentu že by bety měla nekomu od prvního dilu vadit si nemyslím ![]()
Ja jsem teda s finálovou 4 spokojená, tak nějak je mi jedno kdo vyhraje, a konečně teda masterchef cesko vyhraje taky cech