Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
8.12.22 11:38

Mě teď láká jedna banka, že když začnu používat nějakou jejich aplikaci, dají mi voyo na 3 měsíce zdarma. Tak jsem sama na sebe zvědavá, jestli odolám a vydržím nebo se nechám zlákat :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.22 11:49
@Whitedog píše:
Mě teď láká jedna banka, že když začnu používat nějakou jejich aplikaci, dají mi voyo na 3 měsíce zdarma. Tak jsem sama na sebe zvědavá, jestli odolám a vydržím nebo se nechám zlákat :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ber to :mrgreen: Jen si nezapomeň dát připomínku za 3m na ukončení členství kdyžtak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.12.22 12:06
@Fiveone píše:
Ale nemělo by, podepisují mlčenlivost. A když praskne i kdo to pustil do světa, tak může mít někdo slušný průšvih.

Budou za to velké finanční sankce podle mě

• Citovat
  • Upravit
5889
8.12.22 13:03

@ludmilaadamkova píše:

Budou za to velké finanční sankce podle mě

Ale dá se to pochopit. Část lidí se kouká jen proto, aby zjistila kdo vypadne, kdo vyhraje, ale vaření jako takové je nezajímá a pokud se to k nim dostane, tak přijdou o tyto diváky. A to nemluvim o tom, že by to někdo prodal bulváru apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
8.12.22 13:36

Mně teda celý ten koncept voyo přijde na hlavu. Chápala bych to jako platformu, kde jdou věci, co v tv nejdou, ale tohleto, že tam jdou díly o pár dní dřív je na houby. Já koukala na survivora a několikrát se to profláklo kdo vypadl, na netu i tady na emiminu v diskuzi. I jsme si pak udělaly uzavřenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
8.12.22 13:45
@Whitedog píše:
Mě teď láká jedna banka, že když začnu používat nějakou jejich aplikaci, dají mi voyo na 3 měsíce zdarma. Tak jsem sama na sebe zvědavá, jestli odolám a vydržím nebo se nechám zlákat :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Voyo má akci na 7 dní zdarma, kdysi jsme to využili právě z důvodu nějaké soutěže, stačí zadat platební kartu, myslím, že si strhli 1Kč, ihned po zprovoznění jsem kartu z účtu oddělal, aby nedošlo k automatickému prodloužení. Myslím, že jsme nakonec museli použít moji i partnerčinu kartu, ale šlo to, 2× na stejnou by to nešlo.

A jedna myšlenka k zamyšlení, když je něco zadarmo, tak ty jsi ten produkt! (vyděláš jim více, než oni dají tobě)

• Citovat
  • Upravit
Beruska97
8.12.22 13:48

Ségra má voyo a prý jí to finále nejde pustit, že až souběžně s tím jak to bude v TV, asi aby nikdo nespoileroval kdo vyhraje :palec:

• Citovat
  • Upravit
4311
8.12.22 13:55
@EmmaRose píše:
@aiwwa abych to tu radsi prestala cist, to za chvilu nekdo propali :zed:

To ne, já bych to neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.12.22 13:57
@Beruska97 píše:
Ségra má voyo a prý jí to finále nejde pustit, že až souběžně s tím jak to bude v TV, asi aby nikdo nespoileroval kdo vyhraje :palec:

No psali že finále bude dostupné na voyo až 13.12. Tudiz den před vysíláním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
8.12.22 14:02
@someargue píše:
To ne, já bych to neudělala

Tak proč píšeš, že budeme koukat kdo vypadne? :roll: to si člověk leccos domyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
8.12.22 14:47
@EmmaRose píše:
@Veveří Asi bych to vic prala Ondrovi, ten i pece a to je vic fer. Martin je jen na slane pokrmy. :) Ale radsi Martin jak Betka :D

Ondru mám ráda od začátku, skromný, šikovný sympaťák a sklář. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.12.22 16:54
@aiwwa píše:
Tak proč píšeš, že budeme koukat kdo vypadne? :roll: to si člověk leccos domyslí.

Však pouze nechám hádat ne? Nic pohorsujiciho na svém komentáři nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
8.12.22 17:06
@someargue píše:

Tak jestli to víš kdo vypadne, tak je trochu blbý i to jen naznačovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.12.22 17:07
@someargue píše:

Už nic dál nepiš. Žádné nápovědy či spoilery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
8.12.22 17:08
@aiwwa píše:
Tak jestli to víš kdo vypadne, tak je trochu blbý i to jen naznačovat.

Proboha nic nenaznacuji 8o když napisu budete koukat, může to být o komkoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí