Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Tyhle tanečky kdyby udělali Bety, tak tam to s ní sekne.
Přišlo mi trochu nefér, že nepodusili spíš Martina. Třeba by pustil nějakou emoci. Na Terce bylo vidět, že už byla rozložená.
Akorát ty lidi vynerví, já sama to nemám ráda. No, tomu bych to taky nepřála, ale třeba by nám řekl svoje dojmy, co to s ním udělalo ta blamáž ![]()
Jo na Betyně by to bylo poznat, však ta se hroutí už i u vaření, že jo? ![]()
@aiwwa píše:
Tyhle tanečky kdyby udělali Bety, tak tam to s ní sekne.
Přišlo mi trochu nefér, že nepodusili spíš Martina. Třeba by pustil nějakou emoci. Na Terce bylo vidět, že už byla rozložená.
Akorát ty lidi vynerví, já sama to nemám ráda. No, tomu bych to taky nepřála, ale třeba by nám řekl svoje dojmy, co to s ním udělalo ta blamáž ![]()
Jo na Betyně by to bylo poznat, však ta se hroutí už i u vaření, že jo? ![]()
@lucynka25 píše:
Já to přeju asi Ondrovi, jeden čas byl můj favorit Martin, ale myslím, že to není úplně top. Pak ještě Terka.. ale asi nebudu naštvaná za nikoho.
Já mám za favority právě Ondru, Martina a Terku. Tak když to bude někdo z nich, tak se zlobit nebudu ![]()
Jako říkala jsem si, jestli sem ještě přijít, než bude konec finále a bude znám vítěz nebo ne? Tak jsem tu a radši to tu čtu taky sporadicky
A úplně se bojím, že to někdo proflákne, tak snad se to už vydrží, už jen zítra ![]()
Ach jo, Ondra si zaslouzi byt ve finale mnohem vic nez ufnukana Betyna. ![]()
@EmmaRose píše:
Ach jo, Ondra si zaslouzi byt ve finale mnohem vic nez ufnukana Betyna.
Ano… Taky si myslím..
@EmmaRose píše:Škoda no.
Ach jo, Ondra si zaslouzi byt ve finale mnohem vic nez ufnukana Betyna.
@Veveří píše:
A já už to vím a neřeknuuuuu
Neříkej. ![]()
Já si počkám na zítřek.
Nechapu, ze vyhodili Ondru, byl muj favorit na viteze. Ta Tereza je mi tak nesympaticka, vazne spratek a jeste ma cinsky sikmy oci :/ ja se vsadim, ze nakonec vyhraje.
@Quinn7 píše:
Nechapu, ze vyhodili Ondru, byl muj favorit na viteze. Ta Tereza je mi tak nesympaticka, vazne spratek a jeste ma cinsky sikmy oci :/ ja se vsadim, ze nakonec vyhraje.
Co mají společného oči s vařením?
@Quinn7 píše:
Nemá šikmé oči.
@topazio píše:
Nemá šikmé oči.
Tak samozrejme za to nemuze, ale nejak me to na ni proste irituje. Ve vareni mi neprijde, ze by predvadela nejaky vyjimecny vykony ![]()
@Quinn7 píše:
Tak samozrejme za to nemuze, ale nejak me to na ni proste irituje. Ve vareni mi neprijde, ze by predvadela nejaky vyjimecny vykony
Mně zase irituji takovéto řeči a nenávist k člověku protože má „šikmé oči“ a ani neskrývaná xenofobie k Asiatům konkrétně k Číňanům.
@ludmilaadamkova píše:
Mně zase irituji takovéto řeči a nenávist k člověku protože má „šikmé oči“ a ani neskrývaná xenofobie k Asiatům konkrétně k Číňanům.
Hele mne hned v prvním kole taky něčím vadila, tim vzhledem asi.. Je taková zvláštní a na první pohled mi moc sympatická nebyla.. Postupem času uz mi to nevadilo, zvykla jsem si na ni a nakonec ji i docela fandila, ale nevím proč, v posledních kolech uz ji moc nefandim
ona nakonec má větší tlacenku než ta vsemi nenavidena bety, vždycky se vrací jen jeden, ale aby se vrátila Terka, vratili dva
k tomu, aby v tom jednom díle nevyhodili nikoho taky nebyl důvod, ale aby nevypadla, poslali na balkon i ji a pak úplně zbytečně vypadl Ondra, kterej byl předtím na balkoně jako prví
a fnukna je taky
a jak uz jsem psala, ještě mě štve, jak chce vypadat chytře, tak používá ty cizí slova.