Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem myslela, že už se to ví, kdo vyhrál, ale v TV to bude až dneska jo? (jako já to vím, kdo vyhrál, ale já myslela, že v TV už to taky bylo, TV už tak 3 týdny nesleduji, manžel paří ps4)
@debra.morgan píše:
Já jsem myslela, že už se to ví, kdo vyhrál, ale v TV to bude až dneska jo? (jako já to vím, kdo vyhrál, ale já myslela, že v TV už to taky bylo, TV už tak 3 týdny nesleduji, manžel paří ps4)
Finále je dneska v TV.
@topazio To by nepomohlo, to byla vylozene schvalnost te kra.vy ![]()
@admin píše:
Dobrý den,@aiwwa zmíněný komentář nijak neporušuje pravidla diskuze - z tohoto pohledu není důvod pro editaci.
@topazio název diskuze jsem upravila
Viki
Teď už je to jedno.
@admin píše:
Dobrý den,@aiwwa zmíněný komentář nijak neporušuje pravidla diskuze - z tohoto pohledu není důvod pro editaci.
@topazio název diskuze jsem upravila
Viki
A nezdá se vám, že ten komentář tak trochu porušuje základní pravidla slušnosti a ohleduplnosti?
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy. ![]()
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy.
Můžeš být na sebe hrdá!!! ![]()
@Pitřice píše:
Ne nezdá, nic jsem neporušila. Nemůžu vám za to, že jste hloupé ovce, co rády koukají na reklamy.
Tleskánek!
Dobré ráno,
@Pitřice nerozumiem tej škodoradosti z toho, že ste niekomu inému pokazili prekvapenie.. vzhľadom na zmysel diskusie som príspevok na str. 184 editovala, aj keď sa obávam, že už si to všetci stihli prečítať.
Prosím všetkých aby diskutovali slušne a bez urážok.
Ďakujem,
Kristína
@Pitřice píše:
Hloupé ovce? A na reklamy? 🤔
Jediná hloupá osoba jsi ty. ![]()
A jsem taky hloupá ovce, když koukám ze záznamu a reklamy si přetáčím?
Holky je mi líto, že jste některé byly ochuzené o překvapení, i když podle mě nejpozději po hlavním chodu už to bylo jasně rozdané
Nekažme si náladu jednou bůčou a řekněte mi spíš, jak se vám to líbilo a jestli to podle vás dopadlo dle zásluh
Já myslím, že Martin vyhrál zaslouženě, menu nápadité a ucelené. Dobrou myšlenku měla i Bety s tou trilogií rybník - pole - les, Terčina rebelie mě bohužel zas tak moc neoslovila. Docela by mě zajímalo, jak byly ty dezerty obodované a která z nich nakonec skončila druhá, nepsalo se někde?