Masterchef - TV show bez spoilerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
15.12.22 12:12
@aiwwa píše:
Mě se tahle řada asi líbila nejvíc. Nebyl tam nikdo, kdo by mě vyloženě štval nebo na koho by se blbě koukalo. A i když z těch tří mi byla Betty nejmín sympatická, tak musím uznat, že i vzhledem k jejímu mládí se jí to povedlo hodně dobře. I mě přišlo, jak kdyby vařil někdo jiný, nebyla nervní ani nefňukala.

Tak měli to tnetokrát jiné v tom že dopředu si to mohla zkusit a nplanovat. Je jiné když ti řeknou na místě vař to a to a ty na to nejsi připravená plus stres když něco zapomeneš „nakoupit“ určitě si to x krát doma zkusila…

• Citovat
  • Upravit
12651
15.12.22 12:27

https://www.reflex.cz/…jsem-se.html

Moc příjemný rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
15.12.22 12:35

@Michelle_M :mrgreen: @aiwwa mě akorát vadil ten Aco a ta studentka s tím šátečkem, ta mi byla dost nepříjemná. Jinak hodnotím asi jako nejlepší ze všech řad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
15.12.22 12:45

Souhlasím, taky bych řekla, že soutěžící byli sympatičtí všichni. Poslední čtverka mohla být ve finále klidně celá.
Nejméně mých sympatií měla číča - jako kdo si do tv dá tuhle přezdívku?? No… Ale vypadla hned na začátku, takže za mě dobrý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.12.22 13:02
@Whitedog píše:
Souhlasím, taky bych řekla, že soutěžící byli sympatičtí všichni. Poslední čtverka mohla být ve finále klidně celá.
Nejméně mých sympatií měla číča - jako kdo si do tv dá tuhle přezdívku?? No… Ale vypadla hned na začátku, takže za mě dobrý ;-)

Přesně, číča. Při castingu uvařila červy, což zaujalo, tak šla dál. Pak nějakým kouzlem proplula do šestnáctky a tam se plně ukázalo, že absolutně neví, která bije. Přezdívka byla jen třešnička na dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
15.12.22 13:06
@aiwwa píše:
Mě se tahle řada asi líbila nejvíc. Nebyl tam nikdo, kdo by mě vyloženě štval nebo na koho by se blbě koukalo. A i když z těch tří mi byla Betty nejmín sympatická, tak musím uznat, že i vzhledem k jejímu mládí se jí to povedlo hodně dobře. I mě přišlo, jak kdyby vařil někdo jiný, nebyla nervní ani nefňukala.

Ono to z nich v tom finále většinou spadne a všichni jsou takový vyklidnenejsi..
Jinak teda jediný co mi vadi, že uz jsou porotci moc čitelný.. Ikdyz to chtěj napínat, aby to vypadalo, že jim to moc nechutnalo, tak uz poznáš ze přijde bylo to skvělý atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
15.12.22 13:12
@jessikka píše:
https://www.reflex.cz/…jsem-se.htmlMoc příjemný rozhovor.

Jen jsem si to přečetla, ale rikala jsem si, že on úplně nebude ten typ, co by chtěl delal pod kašpárkem v restauraci :lol: jit tam na nějakou hodinu atd. :lol: a uz vůbec ne se nějak medialozivat, což se mi z toho psanyho potvrdilo, tak doufam, ze si to udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.12.22 20:19

I když nebyl Martin můj favorit, vítězství si zasloužil. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7929
15.12.22 21:04

Já teda kdybych si z těch tří menu jela v restauraci vybrat, co si dám, tak vyberu Terčino.
U Betty mi to přišlo jako celkem nuda. A ten předkrm - ryba, okurka a zelené jablko - nedělala identickou kombinaci Pavlína v předloňském finále?
A ten její koncept voda-pole-les zase byl použit vloni v před-finálovém kole. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
16.12.22 07:41
@Sonmi píše:
Já teda kdybych si z těch tří menu jela v restauraci vybrat, co si dám, tak vyberu Terčino.
U Betty mi to přišlo jako celkem nuda. A ten předkrm - ryba, okurka a zelené jablko - nedělala identickou kombinaci Pavlína v předloňském finále?
A ten její koncept voda-pole-les zase byl použit vloni v před-finálovém kole. :nevim:

Také mi to bylo povědomé.
Vítězství Martina mě příjemně překvapilo, čekala jsem, že zvítězí Betty. Ze všech tří Menu bych si dala Martinovo. Od Terky jsem nechápala - moc ingrediencí, sáhodlouhé popisy, co to mám jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.12.22 08:44
@aiwwa píše:

mě tahle řada přišla úplně šíleně nudná, nejnudnější ze všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21430
16.12.22 09:23
@debra.morgan píše:
mě tahle řada přišla úplně šíleně nudná, nejnudnější ze všech.

Uz je to hodne okoukane. Vzdycky u divani neco delam. Bavi me jen tymove vyzvy a kdyz delaji neco zajimave - treba kdyz tocili na kole prekazdy. Chtelo by to nejakou zmenu.
To same Ceskoslovensko ma talent. Je to porad dokola. U finale jsem odesla pri reklame do kuchyne a zapomnela jsem se vratit. :mrgreen: Stejne to zas vyhrala nejaka zpevacka bez vlastni tvorby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61103
16.12.22 10:53
@malákráličice píše:
Uz je to hodne okoukane. Vzdycky u divani neco delam. Bavi me jen tymove vyzvy a kdyz delaji neco zajimave - treba kdyz tocili na kole prekazdy. Chtelo by to nejakou zmenu.
To same Ceskoslovensko ma talent. Je to porad dokola. U finale jsem odesla pri reklame do kuchyne a zapomnela jsem se vratit. :mrgreen: Stejne to zas vyhrala nejaka zpevacka bez vlastni tvorby.

Jj i porotci uz jsou okoukany a hodně čitelný, no.. Je lepší když mezi tim daj větší pauzu třeba 2-3 roky, než každej rok.
Ten talent je snad 2× do roka, ne? :mrgreen: mne přijde, že to na ty prime davaj furt :mrgreen: ja teda viděla tak první 2-3 série

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
16.12.22 10:59

Mě to letos bavilo hodně, ale já zase absentovala předchozí řady :D Besky jsem doteď neznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
16.12.22 11:06

Mně to letos bavilo hodně, loni naopak velká nuda a pro mě většina lidí nesympatických.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí